Hát ez haláli, ami velem nemrég megesett a Zónában!

Zatonban van az a küldi, amikor Beard kéri, hogy nézz körül a Dredge Station-nél, hogy mi az a furcsa jelenség. Egy radioaktív artit kell onnan elemelni, de amikor jössz kifele, egy jómadár a társaival elállja az utadat, és döntési helyzetbe kényszerít. Vagy odaadod neki, mert azt hazudja, hogy egy barátja haldoklik és neki kéne, vagy pedig nem, és akkor a cimbijeivel megtámad. Namármost, amikor én arra jártam, épp a közelben bóklászott néhány mutáns, és amikor jöttem kifele a hajóból, nem tartóztattak fel, mert el voltak foglalva a mutánsok kilövésével. Én addig szépen elslisszoltam leadni Beard-nek a cuccost. Azóta már számos küldit megcsináltam, már Pripyat-ot is megjártam, és visszatértem Zatonba Cardan-nak megmutatni a Gauss-t. Gondoltam akkor már megnézem mi újság a Dredge Station-nél... Hát ezek a barmok még mindig ott vártak! taps1 Egyiküket már kilőtték, de a többiek ott voltak! Nosza rajta, gondoltam megnézem ebből mi sül ki, már nem az a kis pelenkás öcsisajt vagyok, mint a játék elején, hanem fullos exoval vagyok szénné upgrade-elt assault kiflivel a kezemben. Jön a koma, mondja az ismerős szöveget. Mondom neki vigyed a cuccot, ha ennyire kell! És nesze semmi, fogd meg jól alapon odaadtam neki a nagy semmit. Tessenek kapaszkodni, az inventory-ból a game kivette az ott se lévő tárgyat! ááá Aztán a csóka elfutott, hogy lekaszálja ő a lóvét. Mentem én is a Skadovsk-ba, megnézni hogy mi lesz ebből. Erre odanyújtotta Beard-nek az üres kezét! XD Beard meg éppen örömujjongásba kezdett, amikor XRay Engine hibával elszállt a játék... Kár, pedig utána már épp kérni akartam a kiscsávótól a részesedésemet! :lol: