Bug-vadászat

Mennyire tartod bugosnak a CoP-t?(kérlek,csak eredeti játékkal szavazz)

• Látszik a fejlődés a SoC és a Cs-hoz képest

Szavazat: 0 0.0%
  • Ugyan olyan bugos,mint az előző játékok

• Több bugot tapasztaltam,mint a SoC és a Cs-ban

• Összes szavazó
    0
Twiggy, nézz körül a háztetőkön, vannak e ott katonák és azokat szedd le, aztán lehet megindul a bagázs

Twiggy, a menekülés során az iskolánál a psy sugárzás bénítása alá került csapattag meggyógyítását beadja?

Nem értitek, elmondom mégegyszer Twiggy helyett is :
A kivonás során a suli ELŐTT a parancsnok még beszél rádión a helikopteresekkel, utána mozgás a suli felé.
Na itt a csúszdánál mindegyik megáll ( nem megyünk be a suliba, no szörnyek még, no sugárzás és no katonák a tetőn ) és csak merednek a fegyverükkel előre, a semmibe.
Nem történik semmi. Ha tovább mész őket halottá nyilvánitják, ha rájuk lősz párat egy ideig tűrik, de ha sokáig szopózol átváltanak pirosba és mind elkezd rád tüzelni !

ENNYI !

zsilin":73nowbqw mondta:
Twiggy, a menekülés során az iskolánál a psy sugárzás bénítása alá került csapattag meggyógyítását beadja?

Nem, nem volt ilyen.Tyutyu írta még le helyesen, ugyanaz a bajom... Mutánsok még messze vannak, Zombik már messze vannak, illetve meghaltak... Mondjuk én naiv vagyok és nem lőttem beléjük, szal ilyenekkel nem próbálkoztam:-) Azért furcsa ez, mert korábban már végigtoltam, bár akkor még a vérszopók kiírtásához való kulcsokat is megtaláltam, most az is szünetel, mert csak az egyik van a helyén, többek közt erre játszottam, hogy végigtolom és már olvastam, hogy utána az is a helyére kerül, és miután végeztem mindennel, csak akkor hagyom el a zónát... de hát így... örökre ott maradok a katonákra várva:-) Francba, minél többet játszom vele, annál jobban tetszik és annál több benne a bug?:-)

Nem hinném:-) Ilyen szempontból nem panaszkodom, megérdemlem, de azért mégis:-) Amúgy asszem ez az első olyan játék (trilógia), amit eredetiben beszerzek, csak előtte még egy új gépet. Bocs az offért.

Ima.Merre van Mekka?
61750087.jpg

29666794.jpg

22653782.jpg

Vannak ezek a tudósoktól kapott letapogatók, amiket anomáliákba lehet elhelyezni, na most ebből az 5ből 3 nem működik, kiírja ha letapogatók által jelzett műtárgy: és nem ír oda semmit, amióta ienek egy műtárgyat se lehet bennük találni.. pedig szükségem volna egy láng-ra h meglegyen az achievement, pripyatban hol van tűz anomália, ahol találhatok olyat?
http://kepfeltoltes.hu/100404/ss_dani_0 ... es.hu_.jpg

Hogyan kell ide beilleszteni a játékból kivett (F12) képeket? Volna néhény érdekes(bugos) kép.

A törpék a leölés után állva maradnak,nem dőlnek el. Ezek után sajna módosítani kell ezt a költői meglátást,tehát : "Állva halnak meg,mint a dwarfok!" /Régebben: "Állva halnak meg,mint a fák."/ :D

Köszi Blackacehun, most másik gépen vagyok, de hétfõtõl próbálom, mert szeretném megtanulni, hogy
kell.

Hát ez haláli, ami velem nemrég megesett a Zónában! :D Zatonban van az a küldi, amikor Beard kéri, hogy nézz körül a Dredge Station-nél, hogy mi az a furcsa jelenség. Egy radioaktív artit kell onnan elemelni, de amikor jössz kifele, egy jómadár a társaival elállja az utadat, és döntési helyzetbe kényszerít. Vagy odaadod neki, mert azt hazudja, hogy egy barátja haldoklik és neki kéne, vagy pedig nem, és akkor a cimbijeivel megtámad. Namármost, amikor én arra jártam, épp a közelben bóklászott néhány mutáns, és amikor jöttem kifele a hajóból, nem tartóztattak fel, mert el voltak foglalva a mutánsok kilövésével. Én addig szépen elslisszoltam leadni Beard-nek a cuccost. Azóta már számos küldit megcsináltam, már Pripyat-ot is megjártam, és visszatértem Zatonba Cardan-nak megmutatni a Gauss-t. Gondoltam akkor már megnézem mi újság a Dredge Station-nél... Hát ezek a barmok még mindig ott vártak! taps1 Egyiküket már kilőtték, de a többiek ott voltak! Nosza rajta, gondoltam megnézem ebből mi sül ki, már nem az a kis pelenkás öcsisajt vagyok, mint a játék elején, hanem fullos exoval vagyok szénné upgrade-elt assault kiflivel a kezemben. Jön a koma, mondja az ismerős szöveget. Mondom neki vigyed a cuccot, ha ennyire kell! És nesze semmi, fogd meg jól alapon odaadtam neki a nagy semmit. Tessenek kapaszkodni, az inventory-ból a game kivette az ott se lévő tárgyat! ááá Aztán a csóka elfutott, hogy lekaszálja ő a lóvét. Mentem én is a Skadovsk-ba, megnézni hogy mi lesz ebből. Erre odanyújtotta Beard-nek az üres kezét! XD Beard meg éppen örömujjongásba kezdett, amikor XRay Engine hibával elszállt a játék... Kár, pedig utána már épp kérni akartam a kiscsávótól a részesedésemet! :lol:

Vissza
Top Alul