Bug-vadászat

Mennyire tartod bugosnak a CoP-t?(kérlek,csak eredeti játékkal szavazz)

• Látszik a fejlődés a SoC és a Cs-hoz képest

Szavazat: 0 0.0%
  • Ugyan olyan bugos,mint az előző játékok

• Több bugot tapasztaltam,mint a SoC és a Cs-ban

• Összes szavazó
    0

Csiga07

New Member
Csatlakozás
2009.03.09.
Üzenetek
4,756
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Mivel a Call of Pripyat sem tökéletes(csak majdnem :D ),előfordulnak bugok.
Itt megoszthatjuk egymással,amit arra érdemesnek tartunk.

Ez a stalker a kitörés elöl menekült,de a fahíd rabul ejtette.. :D

24071617.jpg

28173448.jpg

Bugvadászat mi sem 1szerűbb, ha a CoP-ban eldobok 2 csavart az egyik biztos h 1 bugot talál el! :D
Eddig ezeket tapasztaltam (v1.602 és kb 40%-os kijátszás):
- ha a grozába betöltök 1 gránátot megvillan a képernyő
-a stalkerek zenéi romlottak (harmonika+gitár) ezt még tetézi az hogy néha némán gitároznak (csak jár a kezük...)
-van egy szikla alatti rejtekhely ahova csak bemenni lehet (Beard adja ezt a remek helyet)
-az állítható nato-táccső gyakran 1000szeresre nyagyít
-a fegyverek értékei szinte meg1eznek (pl HKG36k és Vintorez) de a pisztoly a leggyilkosabb fegyver (majdnem az sebez a legtöbbet)
-a fegyver romlásról ne is beszéljunk (nem bug DE SZ**)
-néhány fejlesztést senki nem akar +csinálni

elsőre ennyi jutott eszembe

ssmarcel022110161640jup.jpg

én itt találtam hibát , még crt+shift-es guggolásban sem lehet felszedni az ammo-kat a sznájpert el lehet vinni de az ammot nem , vagyis , ha gránáttal marháskodok akkor igen , azaz 2-t sikerült elvinni , de az utolsót nem . Más hibával nem találkoztam , Bl/lKTOP: fejleszted a fegyver tartóságát akkor nem lesz probléma , egyébként erdeti játékkal tolod ?

Bl/lKTOP
A sziklás nem bug sejtem melyikre gondolsz Zatonban van én is szívtam vele mert azt hittem nincs mély guggolás, de ctrl+shift és ki tudsz jönni.

Mélygugg? KöszÍ!!! De erről mér itt hallok 1. ? na mind1 :?
A fegyvertartósságról: MP 5, 5 tár kiürít 20% sérülés, javít + "reliability"-t fejleszt, 5 tár =>20% sérül még 5 tár még 10% (mínuszba)

Ft2000 (vagy mi) ugyan ez a kísérlet először 20% mínusz, fejleszt=> -10%
Kövmény : nem túl nagy változás de így már kb jáccható

Senki nem játszik modokkal, mer az a no_degrade... kájó vót! lövés1

ui.: Nem eredeti a fene essen bele... :oops:

Ja és Jim, (asszem a vérszopós mocsarnál volt a rejtek) én oda simán feljutottam. (hm) :bloodsucker:

Jah tényleg itt van 1 ilyen topic is.Nah akkor mondanám a magamét:elég nagy bug hogy fullgrafikán előttem 10 méterre rakosgatja le a növényzetet akárhova nézel mindenhol csupasz dombokat látsz ami 10 méter után derül ki hogy nem is olyan csupasz!Hát ez mi?A gyeptáv-csúszka dísznek van benne az fix!És ha leveszem minimumra akkor meg sivatagba megyek vagy mi?A Fallout3-nál pl. becsülettel odateszi még kilóméterekkel odébb is, itt mér nem tudták megoldani?Ez visszarepíti a grafikai kinézetet vagy 7-8 évvel .Ezt vártam a CoP-ban hogy majd ezt helyrehozzák de látom nem sikerült és hogy mondjak vmit a CS szebb volt ennél .Jah meg az NPC-k kinézete is butább a CS-hez képest még az se látszik hogy vizesek az esőben,a CS-ben látszott.Sztem ezt elkapkodták vagy én nemtom én érzek 1 kis visszafejlődést

Találtam még bugokat (nem meglepő) Pripyatban a suliban meg asszem a zőccségesnél (a lényeg h több helyen) hiánzik a látkép (eltűnik a táj 1 kis időre).
Fejlődés? Visszafejlődés aha, de a Stalker az Stalker bugosan is szeretjük!

Hháttezjoó, velem is előfordult már, és amint elkezded lelőni a szörnyeket, elkezdik megölni a haverokat. :lol:

Üdv !
Nekem a küldetésekkel van gond .
Hiába megyek Bagolyhoz ,nem adja be a 3 veles dekóderes küldetést , pedig már 2x végigtoltam a játékot.

Az X8 labor végén, amikor a 3 törpe egyszerre támad, kitépték a kezembõl a jó kis felspécizett GP 37-esemet, azután az obokánt, azután meghaltak. Na az obokánt megtaláltam, de a GP-t hiába kerestem
mindenhol, nem lett meg.

smk17":xq78tm7t mondta:
Üdv !
Nekem a küldetésekkel van gond .
Hiába megyek Bagolyhoz ,nem adja be a 3 veles dekóderes küldetést , pedig már 2x végigtoltam a játékot.

ez azért van mert még nem csináltad meg a morgenes küldit.
vagy a sztalkerek oldalán vagy a banditák oldalán.

sztalkerek oldalán: amikor elsőnek mész szultánhoz akkor mondja hogy menj az embereivel kiírtani a sztalkereket egy hajón. elválallod és beköpöd őket a hajón lévő sztalkereknek és leírtod a banditákat.
Ezután szakáll egy idővel szól hogy a banditák fegyvert fognak kereskedni és a sztalkerei bármien segítségnek örülnek. innen már érthető.

banditákkal: értelemszerűen nem köpöd be a banditákat.kiírtod a hajón a sztalkereket és szultán adja a banditák oldalán a morgenes fegyverkereskedős küldit.

ha valamely módon megcsinálod akkor adja bagoly a detektoros küldit.

Remélem nem Bug, és van megoldás, de megőrülök tőle: Épp fejezném be a játékot, megindult az evakuálás Pripjatyból, velünk van Lövész, meg kb 3-4 katona az ezredesen kívül, ugyebár. Levettem leggyengébbre a játékot, mert elő akarom szedni a lehető legtöbb, jó megoldásos képet, így könnyű az aprítás. Igen ám, futunk szépen, zombikat puffantjuk le, elérünk az átjáróhoz, ahol az ezredes kapja a hívást, hogy hol vagyunk már. Válaszol, hogy megyünk-megyünk, kiadja ismét az utászt, hogy hajrá, nem sok van hátra. Összegyűlik a csapat, és futunk tovább, DE hirtelen megáll mindenki, előreszegezett fegyverrel, kb 10 méterrel odébb, ahol még egy csúszda is van. És kész, nem mozdul senki. Tojnak mindenre, célra tartanak, de közel sincs ellenség. Kicsit később lesznek mutik, kinyírom őket, akkor se. Elfutok a leszállóig, erre azt írja ki, hogy bár meghalt mindenki, Te még megmenekülhetsz... mi van? Szal mi a túró lehet? mák, hogy van autosavem, de nem akarom nagyon koránról újra kezdeni, mondjuk X8-astól, így is elég para volt másodjára is:-)

Vissza
Top Alul