Battlefield

Mi a véleményed a Battlefield Bad Company-ról?

• Imádom, folytassátok fiúk!

Szavazat: 0 0.0%
  • Jó!

• Elmegy...

• Összes szavazó
    0
lol2 :lol:

Megneztem.
Tobb orat tudtam vele jatszani durvan laggos, felig laggos es aranylag turheto, nagyjabol stabil szervereken is.
Elso velemeny hogy ez egy borzalmasan kontar es katasztrofalis munka, egy kb alpha verzio amit csak ugy osszedobtak a PCseknek a konzol verziobol, jo kis kesessel (PC betat december elejere igertek kb), es odadobtak nekik hogy nesztek ragodjatok el ti is valamin, balfaszok.
Ezt mutatja az is hogy mennyire szarul keszultek fel letoltes szinten es hogy minden masodik dolog amire kattintunk a menube az szetakasztja az egesz ezt az egesz fostalicskat, ha 1-2 embrenel lennenek ilyen gondok akkor megertem, de kb mindenkinel elojonnek azonnal, nem kell a kamu szoveg es a rizsa Gordon-tol hogy kulon csapat csinalta mar egy ideje a PCs verziot, akkor nem ilyen takony szinten lenne osszerakva az egesz alapbol.

A masik veglet az, hogy ezek ellenere is biztos hogy meg fogom venni a jatekot mert egyreszt nincs nagyon mas hasonlo "normalis" katonai multis jatek es jobban tesztelgetve csak elojott az a nagyon jo feeling amit a BC1-ben megtapasztaltam konzolon - kiraly tamado-vedo jatekmod (rush), fizika, jo balance, hitbox, hangok, stb.
A laggos dolgokat es sok nagyon idegesito bugot nem szamolok mert azokat kijavitjak biztosan, remelhetoleg hamar es nem az 17. patch-el egy ev mulva.
Erdemes kiprobalni a jatekot kicsit hosszabban, kb 1-2 orat legalabb, illetve eljatszogatni a videobeallitasokkal, contrast, brightness, stb-vel es nem szabad 5 perc utan kilepni a jatekbol, mert van sok elonyos dolog benne ami elso latasra nem tunik igazan jonak.
A grafika nagyjabol "korrekt" de tobbet vartam egyertelmuen es nem hiszem sokat tudnak javitani 1 honap alatt.
Ahogy sejtettem ez a palya nem az igazi, elmegy szodaval de a sivatagos Arica Harbour sokkal jobbnak tunik, az kellett volna nekunk is probanak PCre (Vagy akar egy dzsungelos, vagy barmelyik masfajta is hogy jobb lett volna ennel a "kekes-szurkes" havas mapnal en arra tippelek).

Osszefoglalva sztem nagyon jo jatek lesz ez valoszinu, de azert eleg tragya modon talaltak elenk igy az elejen, akarmilyen betanak vagy masnak nevezik is.

hmm érdekes , és a legtbben azt is mondják , hogy 4 magos proci sem árt hozzá.

hat nagyon jo ahllod, 4es vagyok. van mar csomo vackom.amit meg mondanak a cuccokrol oke h 4 magos proci de ahhoz videokari is kell. mert ha nincs mit kihajtani akkor nincs ertelme. ezt mikor irtak egyebkent? mert tegnap este mint irtam tenyelg ien volt. 7 oratol kezdve jaccottam vele egy es ugyanazon a szeron es egyszer nem volt lag. a kis verpistikeket meg hagyjuk inkabb.

ja jácottunk vele havernál is ott is ugyanaz a xar , a mesterlövészek miatt sok embernek fog fájni a feje, nekem enniy volt a beta törlére került meg a mailban kapott kulcs is. Megvenni nem fogom , de letölteni sem , hogy legyünk tényszerűek , ez ea az utóbbi években egyszerűen MINDENT elbaxott, március 18. jön a metro a thq-tól inkább abba fektetem a pénzem , nem ebbe a fosba, oszt haladó beállítások miért nincsenek ? ha házakat akarok rombolni felteszem a merc 2-t oszt széttlövök mindent.. Bocs nem vérpistike vót hanem egyik haver, és igaza van ez is egy úgymond elbaxott konzolport lesz... 100 inkább az mw2 a kis idegesítő csítereivel meg stb-vel ,de szeremcse , hogy nincs időm sokat az ilyen értelmetlen dolgokkal foglalkozni.

KönigsTiger: hát igen te nagy spíler vagy Sztálin legkiemelkedőbb hazai tanítványa,szóval jó játékot.

Valaki tudna adni nekem egy kódot? 2 emailre is regisztráltam amit jim megadott oldalon, de sehova nem jött megerősítő levél, így most nem tudok belépni, és kódot kérni. :lol:

az nagyon sz*r ugy,

Jim! tegnap elfelejtettem irni h vannak halado beallitasok, grafikanal az overall quality-nal lenyitod a panelt es ott van h low-medium-high-advanced. utsora kattolva behoz egy menut ahol mar kicsit tobbet lehet allitgatni.

nahát :)

Battlefield Bad Company 2 Single-Player

Jó volt. COD-stílusú dolog, tipikusan agyonszkriptelt (értsd: gyakorlatilag nincs AI), totál lineáris, checkpointos-mentéses cucc. De jó, az említett játéknál mérföldekkel hangulatosabb és pörgősebb. Nagy kár viszont, hogy tele van undorító konzolos "csicskításokkal", mint pl az irányítás lebutítása (NEM LEHET LEHASALNI! sőt, még kihajolás sincs...), a checkpointos mentés (a végén kifejezetten idegesítő), az újratöltődő hp, a gyűjtögetés (fegyverek, meg ilyen robbantható biszKisTehén!ok) meg úgy az összességében egyszerű játékmenet. A pályadesign viszont remek, a helyszínek változatosak, bár az utolsó néhány küldetés már irreális módon szaggatott (átlag 20-25 fps), ezért volt, hogy egy részt legalább tízszer újra kellett próbálnom, mire sikerült továbbjutni - ilyenkor azért felemlegettem a készítők szüleit nem is egyszer.

Nem szabad innovációkat várni tőle, mivel nem is ez a lényege. Szórakoztató és pörgős; egy ilyen játéknál azt hiszem, ez számít leginkább.

88%

osztálytársak már nagyon várják a dolgot , kb egésznap erről beszélnek , ésmikor kijön valami új videó/kép akkor megjelenik egy nyálcsík a szájukon :). Én megmondom , tegnap megkaptam havertól , de kelett a hely mr virtualbox-nak , aztán törlésre került , meghát nincs is olyan acélos gépem, szóval ez marad későbbre :)

ja képket láttam belőle , de elég is vót , majd te elmondod , hogy milyen..

Inkább nem mondok semmit...

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2x-kZma5n94?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2x-kZma5n94?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

pimpmyhummer.jpg

da ha nincs meg a jelszavad akkor mér akarsz multizni LOL :D

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9UwOrl036_A?version=3&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9UwOrl036_A?version=3&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Akinek van jó netje, az nézze 1080 HD-n. :)

én elvittem 22 -es szintig asszem, a legtöbb fegyó unlockolva van. Aztán a kemper/sniper/hekker partit meguntam azóta nem is játszottam vele, az ember azt hinné a vietnam kiegészitő milyen jó, sajnos ott olyanok játszanak akik nem játszanak más játékkal. Elég érdekes játszmákat lehet tolni, viszont a hangulat ott van.

Én :twisted:
Egyébként ma akadtam ki a játéktól, ugyanis az egész bugarzenált felvonultatta előttem :D
A best of az volt, amikor rakétavetővel belezúgattam egy quadba, és melee killnek írta a találatot, ennek megfelelően pedig dögcédulát is kaptam.
Emellett előfordultak még érdekes dolgok, többek között egyszer lőszer nélkül spawnolt le, máskor meg belespawnoltam a squadtársam tankjába, és nem tudtam kiszállni :S Minden esetre azt hiszem, pihentetem egy kicsit mert kiakasztott.
Hozzáteszem azt is, hogy egy olyan szerverre keveredtem ahol a squadonkénti sniperek száma egy volt, valamint admin is volt, aki szépen kiszórta a kempereket.

Vissza
Top Alul