Battlefield

Mi a véleményed a Battlefield Bad Company-ról?

• Imádom, folytassátok fiúk!

Szavazat: 0 0.0%
  • Jó!

• Elmegy...

• Összes szavazó
    0
Szia Tigris!
Szerinted az is cheat,ha mondjuk-ezt a BF 1942-ben és a Vietnamban tapasztaltam eddig-szóval a jeep-ek,meg egyéb terepjárók,a Kübelwagen,az UAZ stb,úgy megugranak,hogy képesek a pálya felét átrepülni?

Ugye a terep hepehupás,vagy telis teli van törmelékkupacokkal.Ha egy ilyenre ráhajtasz,akkor ez esetben úgy működik,mint egy síugró sánc,és iszonyat messzire repülsz,mondjuk a pálya túlsó felére.Avagy ez egy bug?

Nekem, csak a 1942 van meg. Játszottam már 2142-vel, a 2.-el, meg a Vietnámmal.

A 1942 kora egyik legjobb játéka. Játszottam vele párszor neten is. Nagyon jól tudtam vezetni repülőket. Rég játszottam már, majd fel kellene rakni.

2142: Most Fürgét idézem: Egyszóval: Szar, Kétszóval: Nagyon szar. Grafika jó, de hát a többi. Legidegesítőbb az volt, hogy volt az a kétlábon járó izé, megszórtam repülő-helikopter rakétáival, és semmi baja nem lett. Nem tudom hány pálya van, de olyan 5-6 lehet.

Battlefield 2. : Ez elég jó volt, de ezzel játszottam legkevesebbet. Kevés volt a pálya, ezzel is ez volt a legrosszabb. De a tüzérség nagyon állat volt. Amikor elfoglaltam egy területet, és küldték a zárótüzet, én meg szaladtam fedezékbe. :D

Vietnam: Szerintem ez a legjobb rész. Épp a napokban voltam egy PC-s klubban, és játszottam a jónéppel, hálózatba két órát. Csak négyen voltunk, de nem volt gond. Mit gondoltok, csak ki tudott vezetni helikoptert? :D Hároman voltunk USA-ba, meg egy vietkong. Eröltette mindig a helikopter harcot, de mindig ő került ki vesztesen. Ő legtöbbször nagyobb,erősebb, rakétás helikoterrel jöt, én meg mindig kissebbel, de mozgékonyabbal. Mögé kerültem, és már vége volt a harcnak. :D Igaz egyszer kikaptam tőle, amikor rámlőtte a rakétáit, és pont szárnyon szedte a helikopteremet. Szidtam is a fejét. :D De ekkor se nyírt ki, mert még időben kiugrottam. Párszor szórakozott az ember, valahogy eljutotott a bázisunkra, és cseszegettet minket a légvédelmivel. Szerencsére általában, akkor én a levegőben voltam. Mivel egy teremben voltunk, szóltak a csapattársaim, hogy menjek vissza a bázisra. Szóval, az ember aki ellenünk volt, épp melletem ült a gépnél. Megláttam, hogy a legvédelminél van, a helikopterrel becéloztam, és elordítottam magam: Kamikaze!!!
Ekkor az ember kiment a légvédelmiből, én meg leaprítottam a helikopter gépfegyverével. :D Azthiszem kicsit elkaladoztam...

A grafikája elég jó, a játékélmény is ott van.

mindenkinek a vietnam tetszik a legjobban , érdekes , mikor a bf2-ben kicst árkádosabb ,könyebb irányjtani mindent , a grafika is szebb , bf2-ben mért lenne kevés pálya ? , vannak hozzá külömböző map pack-ok csak le kell tölteni .

preview-777046662.jpg

Letöltési rekordot döntött a Battlefield 1943.Az Electronic Arts (EA) bejelentette, hogy a Battlefield 1943 nevű videójátékból az első nap, illetve az első héten minden eddiginél többet töltöttek le a csak interneten forgalmazott játékok történetében.
http://hirek.prim.hu/cikk/73928/

siker aham vagy teljes bukta , mindenki leszedi torrentről , aztán valalhogy megoldják , hogy lehessen normálissan multizni , 2 pályáért fizessen az akinek 3 annya van , inkább a bad company 2 jött volna ki .

" mindenki leszedi torrentről " ez is siker,nem a készítőknek hanem a mélyen tisztelt publikumnak :D

Megjelent a Battlefield 2 v1.50-es patch

battlefield_2_fejlec.jpg

Hosszú várakozás után végre megérkezett a legújabb Battlefield 2 patch, ami valószínűleg az utolsó nagyobb ragtapasz a játékhoz.

A patch számos változás mellett mindenki számára ingyenessé teszi a két letölthető kiegészítőlemezt, az Armored Furyt és a Euro Force-t, valamint egy teljesen új pályával is megajándékozza a játék szerelmeseit. Ezen kívül végre Windows Vista- és 16:9-es monitortámogatás is került bele, valamint számos apróbb dolgot változtattak az erőegyensúlyon.

Íme a teljes lista angolul:

Features

* Additional support for Windows Vista.
* Added Highway Tampa as a required map.
* Added a new map called Operation Blue Pearl.
* Added Euro Force and Armored Fury as free to play content for all Battlefield 2 players.
* Added Widescreen support
* Allowed BF2.exe to use more than 2Gb RAM
* Added support for the Novint Falcon controller (www.novint.com).

Gameplay Tweaks

* Changes made to both the J10 and F35B to make them more balanced.
* AA targeting tweaked to make it more effective.
* Added checks to prevent "runway grieving".
* Various changes made to prevent cheating.
* Tweaked the hit detection, hits will be more accurate to the model.
* Occasional connection drops after being on a server a couple of minutes - Fixed
* Prevented use of mouse wheel to provide speed boost to vehicles
* Prevented use of mouse wheel to exploit parachutes
* Players can now pass claymores by going prone
* Update the HUD on TV Guided missiles to increase visibility on maps like Dragon Valley
* Added Battlefield 2142 style prone deviation (going prone will now cause reduced accuracy for a brief period)

Bug Fixes

* Fixed the issue where picking up a players kit would cause CTD
* Updated BF2OpenAL.dll from version 1.1.1.0 to version 2.1.8.1
* Updated ch_gas_station collision mesh on Dragon Valley to be consistent with other gas station buildings
* Fixed the issue where MEC artillery piece on Operation Clean Sweep changes to the USMC's control when they capture the Airfield flag
* Updated the Challenger2 HUD to show the correct icon instead of the M1A2 HUD icon
* Changed a PLA FAV to MEC FAV on Road to Jalalabad
* Tweaked the artillery respawn time on Dragon Valley for to 360 seconds as other artillery uses
* Included a delay after weapon switch for the Bizon (PP-19) to 0.666
* Updated the F35B's lock delay to 1 second instead of 1.5 seconds to match other aircraft
* Changed the Humvee camo on Taraba Quarry to be the correct design
* Increased the splash damage of the UH-60 (Black Hawk) guns from 0.25 to 1.5
* Updated the G36E HUD to react the same as other weapons during sprint

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/t7OXcKFsKGo&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/t7OXcKFsKGo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

letölteni innen lehet

http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes/Ba ... v150_Patch (majd 2gb )

Elkezdtem a Battlefield 2 aprítani a neten, de nem marad meg a rangom. Kilépek a szerverről és volt nincs. Tipp, hogy miért van ez?

Rangsorolton tolom. Én is attól tartottam, hogy az eredetiségével lesz a gond. Ez be is bizonyosodott. Meg akarnám venni eredetibe is, de találnom kellene egy árúst, aki olcsón adja, és külföldre is elviszik. :( Várom az ötleteket! A játék 2005-ös ha jó tudom, úgyhogy nem lehet drága. Netán egy árúházat ha tud valaki, mert van egy ismerősöm aki szokott menni Magyarországra, megvetethetném velük!

Megvettem eredetibe, a rangot megkapom, de a Bfhq-n még mindig ugyanolyan.

Újra baj van vele. Nem birok felmenni a szerverekre, nem ír ki semmi, el se kezdi tölteni, egyszóval semmi.

Vissza
Top Alul