lol2 :lol:
hmm érdekes , és a legtbben azt is mondják , hogy 4 magos proci sem árt hozzá.
Megneztem.
Tobb orat tudtam vele jatszani durvan laggos, felig laggos es aranylag turheto, nagyjabol stabil szervereken is.
Elso velemeny hogy ez egy borzalmasan kontar es katasztrofalis munka, egy kb alpha verzio amit csak ugy osszedobtak a PCseknek a konzol verziobol, jo kis kesessel (PC betat december elejere igertek kb), es odadobtak nekik hogy nesztek ragodjatok el ti is valamin, balfaszok.
Ezt mutatja az is hogy mennyire szarul keszultek fel letoltes szinten es hogy minden masodik dolog amire kattintunk a menube az szetakasztja az egesz ezt az egesz fostalicskat, ha 1-2 embrenel lennenek ilyen gondok akkor megertem, de kb mindenkinel elojonnek azonnal, nem kell a kamu szoveg es a rizsa Gordon-tol hogy kulon csapat csinalta mar egy ideje a PCs verziot, akkor nem ilyen takony szinten lenne osszerakva az egesz alapbol.
A masik veglet az, hogy ezek ellenere is biztos hogy meg fogom venni a jatekot mert egyreszt nincs nagyon mas hasonlo "normalis" katonai multis jatek es jobban tesztelgetve csak elojott az a nagyon jo feeling amit a BC1-ben megtapasztaltam konzolon - kiraly tamado-vedo jatekmod (rush), fizika, jo balance, hitbox, hangok, stb.
A laggos dolgokat es sok nagyon idegesito bugot nem szamolok mert azokat kijavitjak biztosan, remelhetoleg hamar es nem az 17. patch-el egy ev mulva.
Erdemes kiprobalni a jatekot kicsit hosszabban, kb 1-2 orat legalabb, illetve eljatszogatni a videobeallitasokkal, contrast, brightness, stb-vel es nem szabad 5 perc utan kilepni a jatekbol, mert van sok elonyos dolog benne ami elso latasra nem tunik igazan jonak.
A grafika nagyjabol "korrekt" de tobbet vartam egyertelmuen es nem hiszem sokat tudnak javitani 1 honap alatt.
Ahogy sejtettem ez a palya nem az igazi, elmegy szodaval de a sivatagos Arica Harbour sokkal jobbnak tunik, az kellett volna nekunk is probanak PCre (Vagy akar egy dzsungelos, vagy barmelyik masfajta is hogy jobb lett volna ennel a "kekes-szurkes" havas mapnal en arra tippelek).
Osszefoglalva sztem nagyon jo jatek lesz ez valoszinu, de azert eleg tragya modon talaltak elenk igy az elejen, akarmilyen betanak vagy masnak nevezik is.
hmm érdekes , és a legtbben azt is mondják , hogy 4 magos proci sem árt hozzá.