Az orosz-ukrán kultúra háza / Greetings from Russia

Nem, vodka magában :D Naranccsal olyan, mintha romlott ivólevet innál lol2

Mondjuk 1:0-hoz? :D Miért mennyi a jó arány szerinted? Orosz ember sem narancsozik.
Bocs az offért.

Az orosz ember nem narancsozik, de mi magyarok vagyunk :)
Az arány attól függ, hogy meddig akarok józan maradni. 1:1-el indítunk, aztán csak növekszik az alkoholtartalom :)

Én speciel úgy szeretem hogy egy pohár vodka "üresen" aztán rá a gyümölcslé :wink: persze a pohár lecsökkenhet felesre is, ha pl. nem (azonnal) akarjuk magunkat jól érezni, de mondjuk vizsga után...hát akkor indulamandula... :wink: pl. holnap egy baromi nehéz vizsga vár rám, ez lesz a 9. :| ..és meló mellett kellett rá készülnöm, mert bár eddig betegszabin voltam 2 hétig (s az alatt volt meg az 8 db.) sajna vissza kellett mennem melóba, és így 3 nap alatt kellett felkészülnöm, no meg ma este is tanulok rá.
Szóval a lényeg hogy ha ez megvan, akkor holnap jön a vodka :wink: ....pohárban :wink: ...rá meg a narancslé. Ez után már csak 1 vizsgám lesz 24.-én de az p...a, úgyhogy lesz kis lazítás (no meg csütörtökön szabin vagyok, mert úgy volt, hogy akkor is megyek, de legutóbb megcsináltam már a most csüt.-re betervezett vizsgát, mert u.a. a tanár tanította és volt rá alkalom, de persze a szabit nem mondtam vissza :wink: )

Nektek hogy állnak a vizsgák? Minden ok?

Köszi hispan úr :wink: ! Sikerült, 5-ös lett! Viszont kívánok neked is hasonló sikereket, szocihoz meg gratulálok! :wink: ! Majd iszom este a Ti (minden fórumtag+modik) egészségetekre is! :wink:

Mit nem adnék most egy ilyenért:
kaviar-2.jpg

:cry:

Nem tudtam eldönteni, hogy ez most kaviár vagy baracklekváros kenyér <:D> <:D> <:D> . De a topic jellege miatt kaviárra szavazok :D .
Hát mit mondjak, még sose kóstoltam, valahogy nem is vonz a dolog. Bizarr... <:D>

Emberek, ez kaviár fogatlan azt hittem nem kell hozzátenni.
Most a Kaszpi tengeren nagy halászati tilalom van a tokhalra, ezért fekete (IGAZI) kaviárt csak feketén lehet beszerezni... hozzáteszem HORROR ÁRON. Amit a Tescoban lehet kapni azt meg inkább felejtsük el... dühös2
ps.: szupermarketben sikerült már kifognom "hal aromájú zselatingolyót" #B
ps2.: sajnálhatja, aki még nem próbálta, semmivel nem bizarabb mint a tyúktojás és nagyon finom is. Csak mégegyszer mondom ne a Tescos sz*rokkal kezdjétek...

Ezzel egyetértek...a kaviár tényleg jó kaja, viszont nemcsak "hal-armomás golyót" lehet beszerezni legálisan :lol: hanem igazi kaviárt is, de sajnos csak bp.-ieknek tudok sajnos segiteni, Bp-en tudok 2 orosz boltot ahol van kaviar, szoval ha valakit esetleg érdekel megírom a cimeket. Amúgy a rák is jó étel ám! Azt evett valaki már esetleg?

Vissza
Top Alul