Az internetes játékokról általában

Milyen multiplayer játékokat szeretsz?

• FPS - valós környezetben

Szavazat: 0 0.0%
  • FPS - hentelős

• RPG - karakterfejlesztős

• RTS - strarégia

• Singleplayer only

• Összes szavazó
    0
hispan1":342nhplx mondta:
widra: kit érdekel, hogy mire fognak emlékezni mindebből? Engem nem. Csak az számít, hogy ha majd visszagondolok, akkor azt mondhatom: igen, ezt is megcsináltam.
Mások elismerésére/emlékezetére várni vagy ettől függővé tenni dolgokat? Erről már régen leszoktam...

nemcsak az számít, hogy Te magad mit gondolsz az alkotásaidról, mert persze, hogy saját magadnak tetszik amit csinálsz különben nem tennéd azt, de néhány elismerő szó azért mindig jól jön és ha valaki is csak egy kicsit is emlékszik a dolgaidra az nem baj az az elismerés és az is fontos ahhoz , hogy Önbizalommal rendelkezz

Ha most erre válaszolnék, nagyképűen hangzana, szóval csak annyit mondok, hogy nekem elég az, hogy ha valami nekem tetszik és én szeretem csinálni még akkor is, ha arról mindenkinek negatív véleménye van. Nem egy ilyen dolgot csináltam már és sosem érdekelt, hogy ki mit gondol.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem hajlok a jó szóra, csak azt, hogy nálam az önbizalom nem áll arányban az elismerésekkel.

Amit mondassz szín igaz .. De, a külső szemből nézőknek is elmagyarázom : Vannak emberek akik nem szeretik a mai fiatalság és az élet felfogását ( pl. én se vok party huligán .. STB nem cigizek , iszok - fujtanál is meg Barbi ? :lol: ) és ők bizony ide kényszerűlnek ... Ide a gép elé. Játszanak, mert itt lehetnek szabadok, játszanak, mert itt nincsennek gondok. No jöhet a refera, hogy akkor ők függők? Nem ! Nem azok, mert amelyikük rágondol a kedvesére (imádlak Cicaa :lol: ), esetlegesen a családdal is törődik ("Mikor megyünk Tecsóba anyu?" :lol: ) az nem rossz ember, max nem szereti a világ terhelő kinézetét .... Ilyen vagyok én is .. Több idő kell a dolgokhoz, de meg tudom oldani .. Több- kevesebb bravurt is elkövetek (no nem egoként!!) ...

Ezek után tisztelt FÓRUM ... Hogy döntötök, vannak e koccckák, vagy csak gyengék ? :oops: :wink:

hispan1":3r9o6bbd mondta:
Ha most erre válaszolnék, nagyképűen hangzana, szóval csak annyit mondok, hogy nekem elég az, hogy ha valami nekem tetszik és én szeretem csinálni még akkor is, ha arról mindenkinek negatív véleménye van. Nem egy ilyen dolgot csináltam már és sosem érdekelt, hogy ki mit gondol.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem hajlok a jó szóra, csak azt, hogy nálam az önbizalom nem áll arányban az elismerésekkel.

Lehet, hogy én is ezt az elvet fogom alkalmazni, mert már nagyon irritáló, hogy mindenki beleugat a dolgaimba :roll:

Na gyerekek!
Hispan: Én sem azt mondom, hogy az adja az önbizalmamat, hogy a dolgaimra azt mondják, hogy télleg ez fasza én is a saját fejem után megyek és azt szeretem csinálni, amit akarok...de meghalgatom mások véleményét nem biztos hogy úgy is fogom csinálni de nem megyek önfejűen a tűzbe. Fenntartani az egyensúlyt mindenben ez a lényeg.

Kedves sajt88.: Neked annyit tudok mondani a kommenteddel kapcsolatban, hogy a virtuális világ nem helyettesíti a hús vér barátokat. Bakker mi az, hogy nm vagy partyarc ember ki az szerinted én mindig a bulikat járom. Attól , hogy például cigarettázik valaki vagy időnkét a barátaival ésvagy ismerőseivel elmegy valahová beszélgetni és megisznak X sört nem azt jelenti, hogy idióták és keménylegények...persze vannak kivételek mindig. Meg nem értem úgy beszélsz, mint egy agyontapasztalt 50 éves, aki már megjárta a poklok poklát már volt májátültetésen. Te is most vagy fiatal és ha elmész időnkét valahová nem fognak ezért kiröhögni. Többedszerre mi az, hogy ha nem vagy partyarc akkor csak az marad, hogy ott döglesz egész nap a masina előtt ez hülyeség nem függőség. Itt is kivétel erősíti a szabályt mindig vannak szerencsére. Ha meg ahogyan írod, hogy van barátnőd nem viszed el sehovasem még sétálni sem hanem inkább nyomtok egy mulitparty, ezt nem hiszem el..., habár..Te tudod.
Azért írtam mind ezt le, mert már nagyon régóta foglalkozok informatikával és én is kisebb koromban egész nap a gép előtt űltem, de rájöttem arra, hogy más is lekötheti az embert, nem muszály foglalkozni másokkkal sokszor én is ezt teszem, de nem utasítom vissza az emberek társaságát, ha hivnak, hogy menjek focizni elmegyek, meg találhatsz sportot is magadnak és bicajozok már rég óta ,de most mint extrém sport is úgy is lehet nyomni szóval én ezt választottam. Na ennyit és én itt ezzel be is fejezem, mert a végtelenig elmehet ez a beszélgetés arról, hogy kinek milyen is a személyisége, és én nem itélkezhetek a felett, hogy Te most "monitorfejű linzerkarika" vagy magadnak kell eldönteni Ki és mi vagy.
OFF

widra":fg083psc mondta:
Na gyerekek!
Hispan: Én sem azt mondom, hogy az adja az önbizalmamat, hogy a dolgaimra azt mondják, hogy télleg ez *cenzúra* én is a saját fejem után megyek és azt szeretem csinálni, amit akarok...de meghalgatom mások véleményét nem biztos hogy úgy is fogom csinálni de nem megyek önfejűen a tűzbe. Fenntartani az egyensúlyt mindenben ez a lényeg.

Kedves sajt88.: Neked annyit tudok mondani a kommenteddel kapcsolatban, hogy a virtuális világ nem helyettesíti a hús vér barátokat. Bakker mi az, hogy nm vagy partyarc ember ki az szerinted én mindig a bulikat járom. Attól , hogy például cigarettázik valaki vagy időnkét a barátaival ésvagy ismerőseivel elmegy valahová beszélgetni és megisznak X sört nem azt jelenti, hogy idióták és keménylegények...persze vannak kivételek mindig. Meg nem értem úgy beszélsz, mint egy agyontapasztalt 50 éves, aki már megjárta a poklok poklát már volt májátültetésen. Te is most vagy fiatal és ha elmész időnkét valahová nem fognak ezért kiröhögni. Többedszerre mi az, hogy ha nem vagy partyarc akkor csak az marad, hogy ott döglesz egész nap a masina előtt ez hülyeség nem függőség. Itt is kivétel erősíti a szabályt mindig vannak szerencsére. Ha meg ahogyan írod, hogy van barátnőd nem viszed el sehovasem még sétálni sem hanem inkább nyomtok egy mulitparty, ezt nem hiszem el..., habár..Te tudod.
Azért írtam mind ezt le, mert már nagyon régóta foglalkozok informatikával és én is kisebb koromban egész nap a gép előtt űltem, de rájöttem arra, hogy más is lekötheti az embert, nem muszály foglalkozni másokkkal sokszor én is ezt teszem, de nem utasítom vissza az emberek társaságát, ha hivnak, hogy menjek focizni elmegyek, meg találhatsz sportot is magadnak és bicajozok már rég óta ,de most mint extrém sport is úgy is lehet nyomni szóval én ezt választottam. Na ennyit és én itt ezzel be is fejezem, mert a végtelenig elmehet ez a beszélgetés arról, hogy kinek milyen is a személyisége, és én nem itélkezhetek a felett, hogy Te most "monitorfejű linzerkarika" vagy magadnak kell eldönteni Ki és mi vagy.
OFF

OFF & UFF

Igazad van Widra ... Csak az a baj , hogy kicikiznek pár dolog miatt, amiket tiltok magamnak és a cicám is Egerben lakik ... Ergó sakk & matt ..

UFF & OFF ...

Amugy meg , dobom fel a Topik Tmáját:
Ki hogy hentel az FPS/TPS-ekben ? :lol:

A meg nem értett emberek ... lol ... :) Mindenki kisírta magát, kell is az.

Hogy én hogy igyekszem ellenfelim életjeleit minimális szintre redukálni ET-ben? Hiába, én általában noob vagyok és csak a flamethrower-t szeretem. De mivel hetente max 2x, 3x játszom (pláne mostanában, vizsgaidőszakban... 2 hete nem öltem meg senkit), így egy hónap alatt eljutok oda, hogy megunoma flame-t és akkor hozom az égi áldást (tüzelési poerátor vagyok és festegetem a célpontokat). Aztán ezt is megunom és megint flame... Régebben voltam még mesterlövész is, de ahhoz csakon kicsi ping kell, az meg nekem nincs, szóval azt hagytam inkább...

Beülök-e egy sarokba és vorm az ellent? Neeeem. Akkor nem lenne semmi értelme. A dologkban épp az a szép, hogy keressztűzben, tetőről tetőre borítom vörösbe az eget, igaz nem ölök senkit, de jó móka.

Hátbalőnék-e valakit? Sajnos, igen, ezen a szinten vagyok. Régebben óckodtam ettől, de akkor meg engem lőttek hátba.

Vannak-e rémálmaim, mert szeretek embereket felgyújtani a játékban? Nincsenek.

Azt hiszem, elmondtam ezzel kapcsolatos filozófiámat.

Ejj Hispan teccik ez a hozzáállás....CS-1.6 szarok rá hogy hátból lövöm -e le , de ha csak heccsátra futty az is megteszi...szeretem hallani az üvöltöző emberek hangját, mikor mondják bazze megint leszedtek arogáns és csúnyán beszélek játék közben...időnként azokkal is akik nem ártottak...igen ezaz megcsináltam :twisted:

Hát sok player elkezd hisztizni ha hátbalövik vagy valami nem úgy történik ahogy elképzelte akkor jön a :büdös szemét wh-s kemper láma szöveg,ami főként a magyarokra jellemző(tisztelet a nagyon kevés kivételnek)

Elnézést, hogy visszakanyarodok az előző témához, de csak most sikerült visszatalálnom :) Szerintem úgy érdemes élni, hogy csináld azt ami jólesik józan határok közt (pl lehet játszani, mint a gép, de azért kell egy határt tartani, mert észrevétlen is kényszerré válhat a dolog és más rovására mehet) vagy lehet horgászni is, festeni, bármit, ennek sincs sokkal több(?) értelme vagy "haszna". Úgy kell élni, hogy élvezd a hobbid, ugyanakkor ha visszanézel pár év múlva ne mondhasd azt, hogy "úrísten, hogy elszartam ilyen hülyeségekre az időm." Én már kicsit bánom, hogy egy évvel ezelőtt még inkább hazamentem és nyomtam egy BF2 party-t egy rendes buli helyett (sose szerettem mondjuk bulizni)... szóval fő a változatosság, kell ez is az is. Gép előtt nem fog az ember élőben beszélgetni, szocializálódni vagy barátnőt szerezni és még sorolhatnám...

On topic:
Szeretek mesterlövészkedni, szeretem a nehéz gépkarabélyokat, néha a shotgun mánia is rámjön :twisted:
Hátbalőni az ellenséget a legjobb taktika szerintem. Aki amiett lesz ideges az nem értette meg a multis FPS-ek lényegét és keressen orvost :D

Igazad van vazze 8)
A hátba mint a homokosok, teccik, ezt még nem mondták nekem,de valahogyn nem is lepődök meg rajta :oops: , hogy ilyeneket mondank az emberek :arrow:

Én hátulról csak fejbelőni szoktam, épp azért, hogy ezt a helyzetet elkerüljem. (olyankor is kispisztollyal, ezzel kicsit megszégyenítve :D ) Bár én se komálom, ha hátbalőnek. Inkább lőjön hátulról fejbe, legalább egy kicsit kell kínlódnia mire becéloz (ha nem közvetlen mögöttem van :D ).

Én mostanában szabadidőm nagy részét a gép előtt töltöm.A barátaim 95%-át valamilyen játékkal kapcsolatban ismertem meg és igazán elvagyok velük.Mostmár nemtudnám elképzelni az életemet net nélkül mert szinte minden ismerősömmel csak így tudok beszélni.Én jobban birom ha valamilyen gémmel játszok haverokkal orákon át mint egy party-t.Mivel engem ez érdekel.Amíg net nem volt itthon net minden nap sivár volt, de most rengeteg embert ismerek akikkel elég sok mindenben egyet értünk.Mivel engem nem érdekelnek az ilyen témák hogy a gyerek hogy megy simsonnal meg hogy fetrengett az árokban..sajnos felénk ilyen alacsony a szint, ezért menekülök a netbe(ez nem azt jelenti hogy itt nincsenek haverjaim csak sajnos elég kevés ember van hozzám hasonló állás ponton)Szerintem mind1 hogy csak neten ismered vagy találkozol is vele néhányszor, mert attól még számomra egyenértékű ember, hogy még nem láttam soha.Ezzel nem azt mondom hogy minden party rossz csak felénk elég érdekes kultúrájuk van az embereknek(pontosabban mindenkit lenéznek aki másképp gondolkodik)

Slade":3mnmou2s mondta:
Én mostanában szabadidőm nagy részét a gép előtt töltöm.A barátaim 95%-át valamilyen játékkal kapcsolatban ismertem meg és igazán elvagyok velük.Mostmár nemtudnám elképzelni az életemet net nélkül mert szinte minden ismerősömmel csak így tudok beszélni.Én jobban birom ha valamilyen gémmel játszok haverokkal orákon át mint egy party-t.Mivel engem ez érdekel.Amíg net nem volt itthon net minden nap sivár volt, de most rengeteg embert ismerek akikkel elég sok mindenben egyet értünk.Mivel engem nem érdekelnek az ilyen témák hogy a gyerek hogy megy simsonnal meg hogy fetrengett az árokban..sajnos felénk ilyen alacsony a szint, ezért menekülök a netbe(ez nem azt jelenti hogy itt nincsenek haverjaim csak sajnos elég kevés ember van hozzám hasonló állás ponton)Szerintem mind1 hogy csak neten ismered vagy találkozol is vele néhányszor, mert attól még számomra egyenértékű ember, hogy még nem láttam soha.Ezzel nem azt mondom hogy minden party rossz csak felénk elég érdekes kultúrájuk van az embereknek(pontosabban mindenkit lenéznek aki másképp gondolkodik)

Érdekes gondolatmenet ... Valamilyen fokon magamra ismerek ... Igy Baráti, tűzes kézfogásra nyujtom kezem :twisted: :lol:

Tibi":3lfetmy1 mondta:
Én hátulról csak fejbelőni szoktam, épp azért, hogy ezt a helyzetet elkerüljem. (olyankor is kispisztollyal, ezzel kicsit megszégyenítve :D ) Bár én se komálom, ha hátbalőnek. Inkább lőjön hátulról fejbe, legalább egy kicsit kell kínlódnia mire becéloz (ha nem közvetlen mögöttem van :D ).

Én nem célzok buksira ... De ha véletlen "befittyen" a feje az enemynek (ne adj isten sajátnak), akkor jön a Heccsát és az áldozat részéről a *cenzurázva*.. :lol: . Aszondom, lődd ahol éred, majd kifexik :lol:

sajt88":1ox8f407 mondta:
Tibi":1ox8f407 mondta:

Én nem célzok buksira ... De ha véletlen "befittyen" a feje az enemynek (ne adj isten sajátnak), akkor jön a Heccsát és az áldozat részéről a *cenzurázva*.. :lol: . Aszondom, lődd ahol éred, majd kifexik :lol:

Azt hittem a vérprofik csak fejre mennek :P

Slade: kár, hogy neten nem lehet családot alapítani......

Jó volna, ha az lenne a legkisebb gondom

Vissza
Top Alul