Az internetes játékokról általában

Milyen multiplayer játékokat szeretsz?

• FPS - valós környezetben

Szavazat: 0 0.0%
  • FPS - hentelős

• RPG - karakterfejlesztős

• RTS - strarégia

• Singleplayer only

• Összes szavazó
    0
Hát akkor könnyen dicséred a Microsoft termékeket.... ki kéne pengetni........ ehh

Nem erre céloztam, hanem, hogy a bugok mennyiségéhez képest drágák ált. a Microsoft termékek. Ha meg nem gond az ár miért nem veszed meg? Ezzel is támogatnád a szupegyors Vista fejlesztését :P

Nem azt mondtam, hogy az ár nem gond. Soha nem lenne ennyi pénzem szoftverre. Azt mondom, hogy ha ki kéne fizetnem, akkor sem lenne hirtelen szar.
Amúgy meg elég rendesen adogatják a foltokat kifelé a bugokra.

Szerintem se vitázzunk, mert a politikai vitáknál csak egy roszabb van: ha szoftverekről vitáznak az emberek :)

Isten ments, hogy panaszkodjak, de nekem most a nagymamám valahol az anyósom előképét jelenti. Szóval értem, mire gondolsz :)

R-pee":b6fk5mh5 mondta:
Én interneten csak FPS-ekkel meg egy kártyajátékkal játszottam. Úgy 2 évig folyamatosan CoD:UO-ztam. Abba hagytam, mert tele voltak a magyar publicok iq-fighterekkel. Nem rég feltettük szinte az összes suligépre a CS1.6-ot. Mostanában ezzel nyomulok.
Stratégiát még soha nem próbáltam a neten.

Érdekes ...
De akkor már én is árulkodok , mint holmi kiváncsi kisgyerek:
2002-2004 MoHAA (Sp - most JailBirds - , CFS , AA klán .. STB , min 30 klán)
2004-2006 eleje CoD , CoD : UO ( Itt már az MG szineiben tündököltem, ez volt kockaságom fénykora...)
2006 2. fele Only WoW (Kötött ide egy közösség .. Elitéltem a vérontást - hiába na , ha az ember élete első egyben legbrutálisabb szerelmét éli ... )
2006 vége - Jelenleg SilkRoad Online CoD2 (köt egy régi nosztalgiavágy meg emellett az h asszony is CoD - ozik :lol: ) , DoD:S

Ez idő alatt végig itt ott kóstolgattam a STALKER híreket (jó a weblap fiuk!! :lol: ) és még sokezer "kockaeleséggel" játszottam ....

Ezek után kérdem .... Elég ez ahhoz, hogy a jelenlevők között elnyerhessem a "Legnagyobb Kocka" kinevezést ? :roll: :wink: :twisted: :lol:

Monitor fejűek sálálálá....gyerekek ez azért túlzás nem ?

Mondjuk építsetek egy erősítőt hídbakötve 400W meg védőáramkörrel hangvédővel meg egy kapcsolóüzemű tápot aztán ugyan ott vagytok mint ha elbaßnátok a fiatal korotokat a gép előtt ejjej :wink:

Mondjuk igaz ami igaz, amíg nem volt számítógépem, a repülőtől a hajóig minden szart építettem. De talán ezt korral is kinőttem volna.
widra: miért baj az, ha az ember már fiatal korban is alkot valamit? Akkor már elfecsérelte az ifjúságát?

hispan1":3m04dc4x mondta:
Mondjuk igaz ami igaz, amíg nem volt számítógépem, a repülőtől a hajóig minden szart építettem. De talán ezt korral is kinőttem volna.
widra: miért baj az, ha az ember már fiatal korban is alkot valamit? Akkor már elfecsérelte az ifjúságát?

Ugye-ugye mással is el lehet foglani magát az embernek én nem az alkotói mivoltával vagyok elégedetlen, de ha belegondolunk amit most csinálunk ülünk a gép előtt meg pölö itt a stalker oldalaink egy két év aztán a kutya nem fog emlékezni rá csak Mi meg egy két gyerek, aki ugyan úgy kedvelte a játékot és ha visszagondolunk mit csináltunk akkor csak Mi fogunk emlékezni rá senki más..itt a forumon is sokan vannak ejj most aztán utánna meg kutya sem lesz a dolgokból én csak ezt kifogásolom , de ha valami kézzelfoghatót épít az ember abban inkább látok több fantáziát a weblapszerkesztés csak az inFOS éveiből maradt meg már nem köt le a hardware cikkek olvasása sem..például egy szobor a főtéren arra mindenki emlékezni fog...(ha nem jön a WW 3)

Én már nem tudnék megélni gép nélkül manapság...sőt már leknée szokni a napi 5 óráról olyan kettőre :) Nekem infón még nem is tanították a weblapszerkesztést, már előrébb járok :D Sőt már néha unom is, ha frissíteni kell, pedig most kezdtem el. Tervezem, hogy mire megjelenik a game, csak a klános részét hagyom meg :roll: látványos úgy se lesz soha.

Tibi":2a6phqm2 mondta:
Én már nem tudnék megélni gép nélkül manapság...sőt már leknée szokni a napi 5 óráról olyan kettőre :) Nekem infón még nem is tanították a weblapszerkesztést, már előrébb járok :D Sőt már néha unom is, ha frissíteni kell, pedig most kezdtem el. Tervezem, hogy mire megjelenik a game, csak a klános részét hagyom meg :roll: látványos úgy se lesz soha.

weblapot készíteni én sem tanultam a suliban ,de valahogy jött, na mind1 sokat programoztam anno léveztem is mikor 15-16 éves voltam, de 17évesen nem nagyon kötött le és az elektronikát választottam, ezért is tanulok villamos mérnökek, mert nem sok szakember van e téren mindenki informatikus akar lenni. Egy fejlődő ága van és amiben most pénz van az a gazdasági informatikus a több annyira telített piac, hogy nincs igény a sok montirofejűre. Még a programozók vannak előnyben , de vannak a jó programozók meg az A programozók nagy különbség nincs között ük, csk az A programozó egy megszállott fanatikus idióta , akinek semmi se szent se idő...se semmi ezek csinálják nekünk a legnagyobb durranásokat Doom meg Quake wolf3d a többi aki nekünk most a stalkert csinálja, ők megélni akarnak belőle ,de nem keresik szarrá magukat vele....

Tibi":22sylypf mondta:
Én még most fogok felvételizni, de nem nagyon vonz az informatika :roll:

unalmas mint a fene ám én a programozás elméletet utáltam e legjobban irja le a z elvi kódot vagy valósítsa meg ábrákkal főleg a MYsql -t utáltam rajzolgatni a buborékokat, ez a színvonal sajna olyan az infromatika mint mikor a kifestőkönyvemet szinezgetem...nincs benne számomora kihívás..

widra: kit érdekel, hogy mire fognak emlékezni mindebből? Engem nem. Csak az számít, hogy ha majd visszagondolok, akkor azt mondhatom: igen, ezt is megcsináltam.
Mások elismerésére/emlékezetére várni vagy ettől függővé tenni dolgokat? Erről már régen leszoktam...

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul