Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
R-pee":b6fk5mh5 mondta:Én interneten csak FPS-ekkel meg egy kártyajátékkal játszottam. Úgy 2 évig folyamatosan CoD:UO-ztam. Abba hagytam, mert tele voltak a magyar publicok iq-fighterekkel. Nem rég feltettük szinte az összes suligépre a CS1.6-ot. Mostanában ezzel nyomulok.
Stratégiát még soha nem próbáltam a neten.
hispan1":3m04dc4x mondta:Mondjuk igaz ami igaz, amíg nem volt számítógépem, a repülőtől a hajóig minden szart építettem. De talán ezt korral is kinőttem volna.
widra: miért baj az, ha az ember már fiatal korban is alkot valamit? Akkor már elfecsérelte az ifjúságát?
Tibi":2a6phqm2 mondta:Én már nem tudnék megélni gép nélkül manapság...sőt már leknée szokni a napi 5 óráról olyan kettőreNekem infón még nem is tanították a weblapszerkesztést, már előrébb járok
Sőt már néha unom is, ha frissíteni kell, pedig most kezdtem el. Tervezem, hogy mire megjelenik a game, csak a klános részét hagyom meg :roll: látványos úgy se lesz soha.
Tibi":22sylypf mondta:Én még most fogok felvételizni, de nem nagyon vonz az informatika :roll:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.