Na gyerekek!
Hispan: Én sem azt mondom, hogy az adja az önbizalmamat, hogy a dolgaimra azt mondják, hogy télleg ez *cenzúra* én is a saját fejem után megyek és azt szeretem csinálni, amit akarok...de meghalgatom mások véleményét nem biztos hogy úgy is fogom csinálni de nem megyek önfejűen a tűzbe. Fenntartani az egyensúlyt mindenben ez a lényeg.
Kedves sajt88.: Neked annyit tudok mondani a kommenteddel kapcsolatban, hogy a virtuális világ nem helyettesíti a hús vér barátokat. Bakker mi az, hogy nm vagy partyarc ember ki az szerinted én mindig a bulikat járom. Attól , hogy például cigarettázik valaki vagy időnkét a barátaival ésvagy ismerőseivel elmegy valahová beszélgetni és megisznak X sört nem azt jelenti, hogy idióták és keménylegények...persze vannak kivételek mindig. Meg nem értem úgy beszélsz, mint egy agyontapasztalt 50 éves, aki már megjárta a poklok poklát már volt májátültetésen. Te is most vagy fiatal és ha elmész időnkét valahová nem fognak ezért kiröhögni. Többedszerre mi az, hogy ha nem vagy partyarc akkor csak az marad, hogy ott döglesz egész nap a masina előtt ez hülyeség nem függőség. Itt is kivétel erősíti a szabályt mindig vannak szerencsére. Ha meg ahogyan írod, hogy van barátnőd nem viszed el sehovasem még sétálni sem hanem inkább nyomtok egy mulitparty, ezt nem hiszem el..., habár..Te tudod.
Azért írtam mind ezt le, mert már nagyon régóta foglalkozok informatikával és én is kisebb koromban egész nap a gép előtt űltem, de rájöttem arra, hogy más is lekötheti az embert, nem muszály foglalkozni másokkkal sokszor én is ezt teszem, de nem utasítom vissza az emberek társaságát, ha hivnak, hogy menjek focizni elmegyek, meg találhatsz sportot is magadnak és bicajozok már rég óta ,de most mint extrém sport is úgy is lehet nyomni szóval én ezt választottam. Na ennyit és én itt ezzel be is fejezem, mert a végtelenig elmehet ez a beszélgetés arról, hogy kinek milyen is a személyisége, és én nem itélkezhetek a felett, hogy Te most "monitorfejű linzerkarika" vagy magadnak kell eldönteni Ki és mi vagy.
OFF