Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Mi is arrafelé laktunk régen,de garázs nem volt a panelhez,igaz,kocsink se....
Akkoriban szerettem ott élni,néha még álmodom olyant,hogy újból ott élünk. Kicsit fura érzés. :|
Pedig,te Jó Isten,de tudott ez gyorsulni,különösképp a Széchenyi-térről kifelé haladva! Olyankor mindenki krumpliszsáknak érezhette magát! (Bocs,Jim,a neve nem véletlenül Zics?)
meg a 2. ajtó környékén voltak azok a "jó" meleg ellenállások , és ha éppen 40 fok volt odakint akkor az utastér azon részén még jobb idő volt . ( mindig ziu-nak ismertem, de a wiki is azt írja http://hu.wikipedia.org/wiki/ZiU%E2%80%939 )
16.-tól meg visszajönnek a jó régi bengák, mer elkezdik az 1.-es villamos belvárosi szakaszát is feltúrni, majd ha találok róluk képet akkor felteszem.
Mennyit utaztam kiskoromban ilyenen Debrecenben... mindig a kerék feletti széken akartam ülni mert az sokkal magasabb volt a többinél . Nem tudom hogy ott közelekednek-e még ilyenek.