Öööö,,,nem tudom,hogy pontosan idevaló é a kérdésem,de nem találtam rá megfelelőbb rovatot. Also,arról volna szó,hogy véleményetek szerint-programozók,designerek,mechatronikus szakemberek előnyben!-meg lehetne e csinálni egy mágnesfékes szobakerékpár/ kerékpárszimulátor kombót? Olyan programra gondoltam,mint pölö az Arma 2-é,persze itt ebben az esetben harci cselekmény nélkül,ahol be lehet állítani a szélirányból,a terepemelkedésből álló nehezebb tekerést,a zötykölődést,ami az úttest felületi egyenetlenségeiből adódik,valamint a napszakot a nehezítés kedvéért,és ezek a tényezők visszacsatolással vannak a szobabringa tekerésére.(Gondolom valami szervó-mechanizmussal meg lehet ezeket oldani)
Az esetleges terepformálás,programozás is része lehetne a játéknak,magyarul,ha akarom tisztán alföldi,de ha erre van ingerenciám,akkor dombvidéki elemek is lehetnének benne,és ezeket szabadon variálhatnám.
Mivel naponta letekerek erőből 30-40 kilométert,sokszor-főleg télen- lelkiismeret furdalásom van,ha a rossz idő miatt mégsem voltam képes erre...Ilyen helyzetekre jól jönne egy ilyen szimulátor.
Véleményetek szerint ezt mennyiből lehetne kihozni?