Autók és egyéb keréken közlekedő járművek

Grrrr,egyre jobban kezd érdekelni a motorozás :) .
enfield_bclassic_military.jpg

Hehe
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/srr2ZSclLxQ?hl=hu_HU&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/srr2ZSclLxQ?hl=hu_HU&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Domesz!

A legfelső képen, ebben a szerkóban szigorú vagy mint a halálos ítélet !
:D

:D
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LCTlCNdpnmE?hl=en_US&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LCTlCNdpnmE?hl=en_US&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Öööö,,,nem tudom,hogy pontosan idevaló é a kérdésem,de nem találtam rá megfelelőbb rovatot. Also,arról volna szó,hogy véleményetek szerint-programozók,designerek,mechatronikus szakemberek előnyben!-meg lehetne e csinálni egy mágnesfékes szobakerékpár/ kerékpárszimulátor kombót? Olyan programra gondoltam,mint pölö az Arma 2-é,persze itt ebben az esetben harci cselekmény nélkül,ahol be lehet állítani a szélirányból,a terepemelkedésből álló nehezebb tekerést,a zötykölődést,ami az úttest felületi egyenetlenségeiből adódik,valamint a napszakot a nehezítés kedvéért,és ezek a tényezők visszacsatolással vannak a szobabringa tekerésére.(Gondolom valami szervó-mechanizmussal meg lehet ezeket oldani)
Az esetleges terepformálás,programozás is része lehetne a játéknak,magyarul,ha akarom tisztán alföldi,de ha erre van ingerenciám,akkor dombvidéki elemek is lehetnének benne,és ezeket szabadon variálhatnám.
Mivel naponta letekerek erőből 30-40 kilométert,sokszor-főleg télen- lelkiismeret furdalásom van,ha a rossz idő miatt mégsem voltam képes erre...Ilyen helyzetekre jól jönne egy ilyen szimulátor.
Véleményetek szerint ezt mennyiből lehetne kihozni?

LOL milyen igényeid vannak :lol: Persze, hogy lehetne, talán olyan 100-200 milkából kihozhatsz egy low budget prototípust.

Erről az jut eszembe,amit egyszer-régen ,nagyon régen,Kerek-erdő közepében-olvastam egy történelmi tárgyú könyvben, a magyar Milleniummal összefüggésben: "Árak ,árak,de nagy árak! Sosem hittem,hogy így járjak!
Szögén,pucér hajlíktalant mönhelyre köll tönni!
S,hogy miért? Mert RÖNDNEK MUSZÁLY LÖNN!!!" :halom:

Van egyszerűbb módja ennek :) Veszel egy normális szobabiciklit, állítható tekerési nehézséggel, aztán a Twister társasjáték pörgettyűjét picit meghekkeled. A színekre ráírsz pár szót mint a "domb", "hegy", "eltévedés" stb. Ez lappal ès dobókockáv is helyettesíthető alternatív megoldásként. Aztán pörgetsz vagy dobsz, beállítod olyanra amit kisorsolsz és megy. Ha a vizuális élmény is fontos akkor a TV-t meg a DVD lejátszód bepakolod a bicikli elé és beraksz valami természetfilmet vagy töltesz le youtuberól utazós videókat és azt nézed, terepnek megfelelően. :) Ventillátorral szimulálható a szél is.

Tour de France idején pedig nézed a sport 1en az egészet és olyan nehézséget állítasz be ahol épp jár az első helyezett.

És,ha mondjuk felveszem az utamat action kamerával? Csak azt "kék mögoldani",hogy szinkronban legyen mutatott helyszín a sebességgel,azaz a tekerés erősségével. Gondolom ,ez sem egyszerű. Már abban is kiegyeznék,ha olyan Google -Earth szerűen ugrálna pontról pontra a helyszín a ciklusos mozgással szinkronban!

Arót nem vezetgetett valaki? Niva jobb volt csak kisebb.

Szerencsétlen öregember darabokra szakadt!

vg.hu/cegauto/20130719_Idos_ferfit_gazolt_halalra_Ferrarijaval_e#utm_source=hirkereso,hirkereso&utm_medium=listing,listing&utm_campaign=hirkereso,hirkereso_2013_7_19

Vissza
Top Alul