[17] KönigsTiger: REGGÖT!!!!!!!
[17] KönigsTiger: copyrightolom a "REGGÖT!!!!!"-et mert nehanyan elkezdtek hasznalni. ezentul csakis EN hasznalhatom

[19] Scarecrow: Most fáj königs? akkor is Reggölt feléd!
[20] KönigsTiger: REGGÖT!!!!!!!! scare! neked fog fajni

Jim! azt a boszit?

[20] Scarecrow: ajjj königs patkányok látogassanak meg mint kennyt

[20] KönigsTiger: megkerhetnem az admint h legyen egy korhatar a forum hasznalatanal
[20] jim67: 18+

[20] Scarecrow: ja izé Ramirez, ajánlom figyelmedbe az anti vallás igazságot:
http://www.youtube.com/watch?v=yX8v6_lkn70&NR=1 ami megerősíti azt a hitem hogy nincs isten csak mi

[20] KönigsTiger: mert ahogy elnezem nehanyan elegge kotekedoek es megszegik a szabalyokat. sertegetik a tobbi forumozot, szoval kerhetnek vmi fele valtoztatast? vagy vmit legalabb?
[20] Scarecrow: königs most miért vagy ien zártkörű?
[20] KönigsTiger: az aramkort szoktak zarni

de azert semmi gond
[20] Ramirez: Scarecrow: ismerem a zeitgeist-ot. Rendkívül hatásvadász, sokat ferdít, hazudik és téved. Bár felveti azt a tényt, hogy igen csekély tárgyi bizonyítékunk van Isten létezésére. Ezért Hit a hit, és nem Tudásnak hívják.
[20] Scarecrow: ha nem tiszetelném a szabályzatban lefektetett vulgáris kifejezésekre vonatkzó részt, akkor most csúnyát mondtma volna
[20] KönigsTiger: hat nem hiszem h tisztelned, mert egyeb dolgokat sem tisztelsz. miert pont egy szabalyzatot tisztelnel?
[20] Barin: visszatértem

[20] Barin: óóó ennyi hszt nincs kedvem elolvasni

majd bekapcsolódok az életbe megint

[20] Bl/lKTOP: Ramirez: "igen csekély tárgyi bizonyítékunk van Isten létezésére" MUTÍÍ!
[20] jim67: hopp 12 fő

[20] Légió: Most találták meg Noé bárkáját:
[20] Scarecrow: Königs annak legalább van értelme, de mitöl vagy most ien pipa??
[20] Légió:
http://index.hu/tudomany/2010/04/26/meg ... _barkajat/
[20] KönigsTiger: ooohhh nem hittem volna h ennyire de ennyire ..... vagy
[20] Scarecrow: jóvan königs nem csalódtam hozod a formád
[20] Barin: ejj nehogy már egy scarecrow-königs meccsre térjek vissza

[20] Ramirez: Bl/lKTOP: A biblia? Az apostolok könyvei? Vagy menjünk tovább... Az emberiség? A világegyetem? De ha konkrét bizonyítékra vágysz, ott az állítólagos noé bárkája amit most találtak meg. Én egy tanmesének vélem a sztorit, de hátha. Nagy döfés lenne az ateis
[20] KönigsTiger: dehogynem Barin

egyebkent hol voltal? Scare! szep formam van de a lanyokat szeretem szoval buktad

[20] Ramirez: ...táknak.
[20] Scarecrow: ohhh königs döne rád egy pénzszállító kocsi!
[20] KönigsTiger: rendben legalabb lenne mibol uj gepet vennem

de meg mindig a lanyokat szeretem szoval nem kell ien jonak lenned hozzam

[20] Scarecrow: figyelj rád dölne egy pénzszállító, akkor kiskanállal kaparnának le az oldaláról, tehát nem lenne se életed se pézed
20:57] Bl/lKTOP: király vallási vita topic kéne neki, sztem ez a "Zeitgeist Hun 3/14" csak egy jó magyarázat és nem tűnt ateistának és most a "bizonyítékaid"((sarkítok és rövidítk)): Biblia(kb bárki irhatta); apostolok könyvei(detto); menjünk tövább! Az evolúció...; na jó
[20] Scarecrow: ésa temetés is érdekes lenne nyitott koporsóval

[20] Légió: a vallási vita topikot támogatom

[20] KönigsTiger: de ha kivan nyitva az ajtaja akkor bemennek rajta mikozben ramdol es eletem is lenne meg penzem is

egyebkent nem kiskanalat hasznalnak hanem kesztyut es a kezuket.
[20] RENIgade: Königs! Scarecrow! komolyan mondom, mint amikor a kisfiúk a dedóban a fütyijüket méregetik, hogy ki legyen a homokozó királya! ez a viselkeddés nem méltó hozzátok. na!

[20] Scarecrow: Bl/lKTOP jah, én lennék az anti vallás ramirez pedig a vallás védelmében

[20] jim67: megyek az ovónénihez és megmondalak utána anyukámnak is

[20] Scarecrow: akor a pénzszállító pentőt szállítson!
[21] Scarecrow: pengőt*
[21] Bl/lKTOP: annyi vallás van h mind1iknek nem lehet igaza=> tehát vmeiknek tuti h nincs
[21] KönigsTiger: mindenki magabol indul ki, amit az elobb felhozott a kisasszony pedig a sajat gondolkodasi modjat mutatja. Scare! akkor legalabb jo regi pengo legyen. h erjenek vmit mint regiseg

[21] Scarecrow: Légió üzeni: 400 000 kvadrillió pengő =1 forint akkoriban kiselőadást írtam róla
[21] KönigsTiger: az eleg regen volt ahhoz h MOST(ugy nez ki az elobb nem ertetted meg h mit irtam) regisegkent kezeljek oket es sokat erjenek
[21] jim67: milyen vállásról van szó ?
[21] Scarecrow: Jim nézz you tube on zeitgeist
[21] Barin: Königs! újtáp+újhálókártya

[21] RENIgade: Königs: nem tudom milyen lányokkal találkoztál eddig, de én belül hordom a szaporítószerveim, bár, mindig is furcsák voltak azok a szőke svéd lányok... vagy te direkt a shemale csajokra buksz?
[21] KönigsTiger: tap nemkon, jo meg a 700 wattos ami van

[21] RENIgade: ... ezzel arra akartam kilyukadni, hogy ez nem lehet az én gondolkodási módom.
[21] KönigsTiger: LOL! a kisasszony nem erti a dolgokat, itt senki nem tud olvasni? muszaly mindent 2szer leirnom?
[21] Barin: muszály igazából muszáj...pontos jéé

beszállok akkor xD
[21] KönigsTiger: remek, tenyleg pontos?

hat nyelvtant sosem szerettem.

[21] jim67: Scarecrow: igen sokan mondták , eddig nem néztm meg... de elképzelhető hogy egyzser megnézem :d
[21] RENIgade: LOL! úgy tűnik, inkább a kisfiúnak vannak egyhén szövegértelmezési problémái. Tigriscica, ahhoz képest hogy te anno mekkora patáliát csaptál amiért thomával beszéltem, most egész szépen tombolsz itt, mint szülinapos hájpacni a mekiben.
[21] jim67: Barin: neked meg elszállt a géped :S ?
[21] Scarecrow: vagy nem is tudtad
[21] KönigsTiger: nem tudtam h tombolok de ezesetben megyek tarsalgoba, addig se fulladok meg a rohogestol

[21] Scarecrow: na látod königs én ezzel úgyan igy vagyok.... csak én rajtad röhögök

[21] Tibi: 10 regisztrált egy rejtett, már csak 32 emberre lenne szükség
[21] Tibi: pontosabban 36-ra

[21] Barin: elszállt a táp meg a hálókártya így egyszerre, de már visszaszállt

[21] Scarecrow: látod tibi a balhénk Scarecrow és társai VS Königs cicus vonza az online tagokat

[21] Tibi:

[21] Pr0D1G7: Na gyerünk emberek, aki ezt olvassa, maradjon bejelentkezve!!!
[21] Scarecrow: ez jobb most mint az ezeröcsi a neo fm en

[21] Barin: bocs scare de én nem melletted vagyok, meg nem is KT mellett

Svájc

[21] jim67: én meg utálom a focistákat
[21] jim67: ki az a rejtett ?
[21] Ramirez: Én meg megyek pihenni. Hali!
[21] jim67: lassan én is
[21] jim67: " Yesterday it worked, Today it is not working, Windows is like that "