Aranyköpések, poénok az üzenőfalról

[22] Thoma: Öcsémbazzeee :D Káááááárvajó ez az este! ;D
[22] Thoma: Tibibaba, ebbe egy szem káromkodás nincs, szal ezt nem törölheted.. Báááááá :D
[22] Barin: "Tibibaba"...
[22] Scarecrow: egyszr van tibi, a moderrátor, utána van egy tibibá, most már egy tibibaba is van? mi jön legközelebb? tibicsiki :D
[22] Csiga07: Vodka tonikkal
[23] Barin: Teletabi Tibitabi :D
[23] Thoma: Teletibi? :D
[0] Barin: Tibicsoki:D
...
[9] Tibi: mondjuk ide írd a kérdést: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=647 , Thoma: ha tovább kötekedsz úgy is találok rá okot ;)

[17] dezodor: csübörgy -ezt hallottam ma a trolin, és nem tudom hová tenni. azóta érzem, hogy sokáig kisérteni fog ez a szó
[17] KönigsTiger: szep szo! nekem teccik :D
[18] kiscsillag: Csügörg csübörg édes csübörg, mámorba ejt minden betűd!

Nem poén, de aranyköpés az tuti, nincs enélkül stalker üzifal :D:D

[16] KönigsTiger: REGGÖT!!!!!!!!!!!!!

De szerintetek mit jelent a csübörg?
Vagy nektek mi ugrik be róla?

csöbör (cseber):
Egyfülű, vödör alakú edény. Űrmérték is: a pozsonyi csöbör 13,4 liter, az erdélyi és dunántúli csöbör kb. 42 liter.

[17] dezodor: csübörgy -ezt hallottam ma a trolin, és nem tudom hová tenni. azóta érzem, hogy sokáig kisérteni fog ez a szó
[17] KönigsTiger: szep szo! nekem teccik :D
[18] kiscsillag: Csügörg csübörg édes csübörg, mámorba ejt minden betűd!
[5] kiscsillag: "Csübörg!"
[5] kiscsillag: Lehet, hogy a cső-ből ered, csak erős tájszólással:D
[8] zsilin: Hej regö rejtem, elrejtem, majd neked rejtem, elrejtem. :D

[11] dezodor: elég flöttyenős lett a rántotta
[11] zombimorzsi: Flüttyög már a nyumója!
[11] dezodor: úgy biza
[11] dezodor: bár még mindig jobb, mint ha töccsenős lenne, vagy itt sübölyögne a tányér szélén
[11] zombimorzsi: A pörkölt is így szlityeg néha a porcelánon,hogy aztán kiflettyenve onnan,messzire repülve tlogattyúzzon az ebédlő falán..Az nagyon nem volna korrekt!
[12] zombimorzsi: Az viszont szörnyen korrekt,hogy a CERN-ben sikerült összedzsudzsázni a részecskéket,ma éppen 13:00-kor!

Mi a különbség a flöttyenős és a töccsenős között?

[23] Thoma: Én ma voltam templomba, keresztelő miatt (nővérem fiát...), de a pap jézust már egy atombombával hasonlította össze xD És ez halál komoly! xD
[23] Thoma: A pap és a jézus közé egy vesszőt tegyetek... Úgy még talán értelmes is lesz a mondat... :D
[23] Dutch: Kicsit modern köntösbe ülteti a dolgot. Végülis az atombomba is megváltást tud hozni... :)
[23] Dutch: Nabukodonozor egy perzsa uralkodó volt. Nabukudurriuszur néven is ismert.
[23] Thoma: Úgy értette, hogy jézus nem halt meg, csak átalakult vmi energiává, és a teste tünt csak el, de ő él, és az atombomba is ilyen, robbanás után semmi se marad ott xD Csak az energiája.. Vagy valami hasonló..

[11] Tibi: A dupla rétegű dvd minőségileg van olyan tartós mint a sima 4,7 gigás?
[11] vic: Igen van oylan tartós de természetesen az is csak addig mig nem érik extrém hatások :D.
[11] zombimorzsi: Pl,megrágogatja a cica. XD
[12] Thoma: Vagy fogom, és kettéb@szom, mert felmegy a pumpa a sok csóró f@sszopón, aki nem tudja hogy mivel verje el a szabadidejét..
[12] Légió: volt egy rossz dvdm, kezelésbe vettem barkácskészlettel, a gyalu és a kézifúró volt a legjobb:D
[13] KönigsTiger: frizbizni kell vele :D ugyesen csinaod akkor kuva messzire szall :D
[14] Barin: DVD lemez alternatív felhasználásai

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul