Aranyköpések, poénok az üzenőfalról

[21] jim67: az baj ha a lázmérő 38,5-öt mutat :S
[21] Csiga07: Baj,jobbulást.
[14] Martin007: nefélj jim67 hozok neked az oázisból vizet az biztos segít !
[16] jim67: én meg lekapcsolom az áramot , oszt nem fogsz sztókerezni :D
[20] Csiga07: Jim,betlizel? :D
[20] jim67: Csiga07: mit :D ?
[4] Csiga07: Jó hajnalt! Jim,nem hagyod,hogy az Oázis vize által meggyógyítsanak. :)
14:17] Martin007: Kihoztam a vizet az óázisbül :O Teszkós üvegbe az nembaj ?
[15] zombimorzsi: De! Egyrészt mert kereskedelmi jogokat sértesz,másrészt innentől TESCO bevonatos oázisvíz a neve,ráadásul Kínában "hamisíjják"!
[15] Martin007: Vót hozá ien nagy ződ kavics oda atam 200 ft ért egy roma gyereknek azt rugdosák a putri közepin.
[16] Ramirez: :dd
[16] Pr0D1G7: Adtál volna inkább egy zsák RGD 5öst, hogy azzal kiütőzzenek! Persze mondani kell előtte hogy a "címkét" tépjék le előtte!XDXD
[17] Martin007: Az egyik kezéke fogta és megrohadt.Azótta győzikéhet vitték megőrzésre és kideríteni mi lehet aza zöld cuceskék gömb.Vajon Buksi vagy Bea fog most meghalni ?
[18] Scarecrow: remélem is hogy meghanak
[18] Tibi: nana
[19] Scarecrow: de ha én rühellem azt a xart???
[19] Barin: nyugi...
[19] Martin007: Buksi lenyelte az Oázis SZívét győzi berágott megölte bugsit hogy Buksiból ho szét dikázhassa mikor Bea megtudta ho ez ér pénzt megölte győzit és elindult a Zónába Zoli val és Győzi Öcsével az opel limóval
[19] Csiga07: És a kör bezárult. :D
[19] Martin007: Már rég XD Elméetileg Jim már megitta a Teszkós Oázis vizet :D és megyógyult
[19] Csiga07: A maradékkal meg bizniszel... :)
[19] Scarecrow: teszkónak vannak érdekeltségei jupiterben?
[19] Scarecrow: teszkó színes oázis víz
[19] Scarecrow: vagy teszkó gazdaságos oázis víz
[20] Légió: teszkó gazdaságos oázis XD
[20] zombimorzsi: TESCO gazdaságos TESCO
[20] Barin: teszkó gazdaságos stalker? miskolci teszkóba játszódik, frakció háború a "gazdaságos" és a "value" termékek között, 3 térkép: elektro world, teszkó, parkoló^^
[20] Martin007: És most jön a Call of the Pláza Strelok megnézni az Ujj Stalkert és nézi ho mekkora nagy hüyleség a valósághoz képest.
[20] Barin: de ez a miskolci stalker nem is hülyeség...van itt minden...erdő, vasgyár :D, patak, repülőtér.. :D avasi tvtorony mint agyperzselő :D
[20] VinoBob: ván itt minden öcsím csák szít ke dikházni e
[20] Barin: ja ciguk is vannak bőven....zombiknak.. :D
[20] Scarecrow: no komment
[21] jim67: NAPOT :D
[21] zsilin: És Pataki Attila zálogházas lenne a kereskedőfejedelem.. :D A főcímzene: Belga: Helló BAZ megye!
[21] VinoBob: miért annak zálogháza van ? Mi van nem megy az Edda :D ?
[21] Martin007: Győzikét és kiszelt TÜndét a C öntudat hozta létre hogy elterejék a figyelmet a Zónáról
[21] Barin: nincs neki csak arra értette hogy ő egy "ismert" miskolci személység :D
[21] jim67: de van
[22] Barin: rágugliztam és tényleg.. :O elnézést..
[23] Pr0D1G7: Srácok ez szép kis ötletbörze volt:D:D
[23] Scarecrow: gabona kör közepén állok körbe vesznek jó ufok és rosszak.. éles késsel rám vadásztok

Amúgy jut eszembe a macskás ötletelésünket láttam fent bash.hu-n...nagyokat röhögtem rajta, de kár hogy ott sem volt név, mint ahogy itt sem :(
De imádom ezt a topikot most is olyan jó visszaolvasgatni a régi dolgokat :D

[17] KönigsTiger: REGGÖT!!!!!!!
[17] KönigsTiger: copyrightolom a "REGGÖT!!!!!"-et mert nehanyan elkezdtek hasznalni. ezentul csakis EN hasznalhatom :D
[19] Scarecrow: Most fáj königs? akkor is Reggölt feléd!
[20] KönigsTiger: REGGÖT!!!!!!!! scare! neked fog fajni :D Jim! azt a boszit? :D
[20] Scarecrow: ajjj königs patkányok látogassanak meg mint kennyt :D
[20] KönigsTiger: megkerhetnem az admint h legyen egy korhatar a forum hasznalatanal
[20] jim67: 18+ :D
[20] Scarecrow: ja izé Ramirez, ajánlom figyelmedbe az anti vallás igazságot: http://www.youtube.com/watch?v=yX8v6_lkn70&NR=1 ami megerősíti azt a hitem hogy nincs isten csak mi:D
[20] KönigsTiger: mert ahogy elnezem nehanyan elegge kotekedoek es megszegik a szabalyokat. sertegetik a tobbi forumozot, szoval kerhetnek vmi fele valtoztatast? vagy vmit legalabb?
[20] Scarecrow: königs most miért vagy ien zártkörű?
[20] KönigsTiger: az aramkort szoktak zarni :D de azert semmi gond
[20] Ramirez: Scarecrow: ismerem a zeitgeist-ot. Rendkívül hatásvadász, sokat ferdít, hazudik és téved. Bár felveti azt a tényt, hogy igen csekély tárgyi bizonyítékunk van Isten létezésére. Ezért Hit a hit, és nem Tudásnak hívják.
[20] Scarecrow: ha nem tiszetelném a szabályzatban lefektetett vulgáris kifejezésekre vonatkzó részt, akkor most csúnyát mondtma volna
[20] KönigsTiger: hat nem hiszem h tisztelned, mert egyeb dolgokat sem tisztelsz. miert pont egy szabalyzatot tisztelnel?
[20] Barin: visszatértem :D
[20] Barin: óóó ennyi hszt nincs kedvem elolvasni :D majd bekapcsolódok az életbe megint :D
[20] Bl/lKTOP: Ramirez: "igen csekély tárgyi bizonyítékunk van Isten létezésére" MUTÍÍ!
[20] jim67: hopp 12 fő :P
[20] Légió: Most találták meg Noé bárkáját:
[20] Scarecrow: Königs annak legalább van értelme, de mitöl vagy most ien pipa??
[20] Légió: http://index.hu/tudomany/2010/04/26/meg ... _barkajat/
[20] KönigsTiger: ooohhh nem hittem volna h ennyire de ennyire ..... vagy
[20] Scarecrow: jóvan königs nem csalódtam hozod a formád
[20] Barin: ejj nehogy már egy scarecrow-königs meccsre térjek vissza :D
[20] Ramirez: Bl/lKTOP: A biblia? Az apostolok könyvei? Vagy menjünk tovább... Az emberiség? A világegyetem? De ha konkrét bizonyítékra vágysz, ott az állítólagos noé bárkája amit most találtak meg. Én egy tanmesének vélem a sztorit, de hátha. Nagy döfés lenne az ateis
[20] KönigsTiger: dehogynem Barin :D egyebkent hol voltal? Scare! szep formam van de a lanyokat szeretem szoval buktad :D
[20] Ramirez: ...táknak.
[20] Scarecrow: ohhh königs döne rád egy pénzszállító kocsi!
[20] KönigsTiger: rendben legalabb lenne mibol uj gepet vennem :D de meg mindig a lanyokat szeretem szoval nem kell ien jonak lenned hozzam :D
[20] Scarecrow: figyelj rád dölne egy pénzszállító, akkor kiskanállal kaparnának le az oldaláról, tehát nem lenne se életed se pézed
20:57] Bl/lKTOP: király vallási vita topic kéne neki, sztem ez a "Zeitgeist Hun 3/14" csak egy jó magyarázat és nem tűnt ateistának és most a "bizonyítékaid"((sarkítok és rövidítk)): Biblia(kb bárki irhatta); apostolok könyvei(detto); menjünk tövább! Az evolúció...; na jó
[20] Scarecrow: ésa temetés is érdekes lenne nyitott koporsóval:D
[20] Légió: a vallási vita topikot támogatom :D
[20] KönigsTiger: de ha kivan nyitva az ajtaja akkor bemennek rajta mikozben ramdol es eletem is lenne meg penzem is :D egyebkent nem kiskanalat hasznalnak hanem kesztyut es a kezuket.
[20] RENIgade: Königs! Scarecrow! komolyan mondom, mint amikor a kisfiúk a dedóban a fütyijüket méregetik, hogy ki legyen a homokozó királya! ez a viselkeddés nem méltó hozzátok. na!:D
[20] Scarecrow: Bl/lKTOP jah, én lennék az anti vallás ramirez pedig a vallás védelmében:D
[20] jim67: megyek az ovónénihez és megmondalak utána anyukámnak is :D
[20] Scarecrow: akor a pénzszállító pentőt szállítson!
[21] Scarecrow: pengőt*
[21] Bl/lKTOP: annyi vallás van h mind1iknek nem lehet igaza=> tehát vmeiknek tuti h nincs
[21] KönigsTiger: mindenki magabol indul ki, amit az elobb felhozott a kisasszony pedig a sajat gondolkodasi modjat mutatja. Scare! akkor legalabb jo regi pengo legyen. h erjenek vmit mint regiseg :D
[21] Scarecrow: Légió üzeni: 400 000 kvadrillió pengő =1 forint akkoriban kiselőadást írtam róla
[21] KönigsTiger: az eleg regen volt ahhoz h MOST(ugy nez ki az elobb nem ertetted meg h mit irtam) regisegkent kezeljek oket es sokat erjenek
[21] jim67: milyen vállásról van szó ?
[21] Scarecrow: Jim nézz you tube on zeitgeist
[21] Barin: Königs! újtáp+újhálókártya :D
[21] RENIgade: Königs: nem tudom milyen lányokkal találkoztál eddig, de én belül hordom a szaporítószerveim, bár, mindig is furcsák voltak azok a szőke svéd lányok... vagy te direkt a shemale csajokra buksz?
[21] KönigsTiger: tap nemkon, jo meg a 700 wattos ami van :D
[21] RENIgade: ... ezzel arra akartam kilyukadni, hogy ez nem lehet az én gondolkodási módom.
[21] KönigsTiger: LOL! a kisasszony nem erti a dolgokat, itt senki nem tud olvasni? muszaly mindent 2szer leirnom?
[21] Barin: muszály igazából muszáj...pontos jéé :D beszállok akkor xD
[21] KönigsTiger: remek, tenyleg pontos? :D :D hat nyelvtant sosem szerettem. :P
[21] jim67: Scarecrow: igen sokan mondták , eddig nem néztm meg... de elképzelhető hogy egyzser megnézem :d
[21] RENIgade: LOL! úgy tűnik, inkább a kisfiúnak vannak egyhén szövegértelmezési problémái. Tigriscica, ahhoz képest hogy te anno mekkora patáliát csaptál amiért thomával beszéltem, most egész szépen tombolsz itt, mint szülinapos hájpacni a mekiben.
[21] jim67: Barin: neked meg elszállt a géped :S ?
[21] Scarecrow: vagy nem is tudtad
[21] KönigsTiger: nem tudtam h tombolok de ezesetben megyek tarsalgoba, addig se fulladok meg a rohogestol :D
[21] Scarecrow: na látod königs én ezzel úgyan igy vagyok.... csak én rajtad röhögök:D
[21] Tibi: 10 regisztrált egy rejtett, már csak 32 emberre lenne szükség
[21] Tibi: pontosabban 36-ra :)
[21] Barin: elszállt a táp meg a hálókártya így egyszerre, de már visszaszállt :D
[21] Scarecrow: látod tibi a balhénk Scarecrow és társai VS Königs cicus vonza az online tagokat:D
[21] Tibi: :)
[21] Pr0D1G7: Na gyerünk emberek, aki ezt olvassa, maradjon bejelentkezve!!!
[21] Scarecrow: ez jobb most mint az ezeröcsi a neo fm en:D
[21] Barin: bocs scare de én nem melletted vagyok, meg nem is KT mellett :D Svájc :P:D
[21] jim67: én meg utálom a focistákat
[21] jim67: ki az a rejtett ?
[21] Ramirez: Én meg megyek pihenni. Hali!
[21] jim67: lassan én is
[21] jim67: " Yesterday it worked, Today it is not working, Windows is like that " :D

[23] Domesz: már 10 perce elvagyok azzal,hogy egy muslicát kergetek a monitoron az egérrel :D
[23] domotor: Én meg szúnyogokat kergetek. Leütöttem egyet jött kettő. Majd három.
[23] Domesz: szúnyoglégvédelem ici pici német katonák flak 88 asokkal lövöldöznek a szúnyogokra :D ( Vizuális tipus vagyok ) :D
[23] domotor: Megvan egy szúnyog! A fejemen! A homlokom közepén. Ezt lelövöm! Előveszem a 45.ös magnumomat, a szúnyogra tartom, És lövök!
[23] Domesz: :D
[0] Barin: mitszívtál domotor? :D

23:26] Nabukodonozor: Bakker ! Én vagyok Gordon Freeman ! Most mi lesz ? :D
[23] Ramirez: Van feszítővasad is?:D
[0] Nabukodonozor: Egy egész kollekció :D
[0] Pr0D1G7: De ahhoz olyan kis bajusz+szakáll meg sztk szemüveg is kell! :D
[1] Nabukodonozor: Bajusz + szakáll nem gond. Heh. A szemüveget pedig eladtam az araboknak,mint lézerfegyver. :D

[0] Barin: mer a nyussz, mer a nyussz, mer a nyuszi az úr, az ő eszén te sose nem jársz túl..! :)
[0] Barin: heeeej heeeej éljen az üregi nyúúúúl.
[0] domotor: Igen de a madár az ász! Mert a ma-madár madár az ász mert a m-m-madár madár az ász! hubulubububublablablablaaaahhh.......mamamama umama ma mama umama ma mama mert a ma-madár madár az ász!
[0] RENIgade: :D:D
[0] Domesz: Repkedő fűnyírópengék,tegnap is majdnem eltalált egy :D

[19] Zini: Üdvözöljük új tagunkat,YodaFone-t,milyen telefont használsz YodaFone?
[19] ColdBlood: ő az erőt használja, Zini ezt nem tudni
[19] Zini: nem biztos,2 dolgot használ,az erőt,és a telefont XD
[20] Pr0D1G7: Attól még hogy kicsi, gülüszemű földönkívüli, nem E.T. hogy mindig telefonálni akarjon...
[20] Zini: XDDD

[18] Barin: Ha minden rosszul megy a stalker 3 magyarországon fog játszódni :) :D:D:D
[18] Domesz: Shadow of Paks :D
[18] Domesz: Call of Budapest
[18] snakevendor: Clear Danube :D

ezt nem is láttam :D csak megírtam és elfelejtettem.. :D de jó xD

15:44] Thoma: Najó, nekem ebből az egyetemből elég volt... :D
[16] VinoBob: hogyhogy ? Még el sem kezdted
[16] Thoma: Dede, már 1 hete, a 2 féle matekból egyiket se értem, ez már 14 kredit, így azokat kapásból el is hajitom, nem foglalkozom nagyon velük, a többit meg kisujjból kirázom, így simán megvan a 2. félév végére a 30-35 kreditem... De 3. félévre vehetem fel a mat
[16] Thoma: ekokat ismét, de akkor se fogom érteni... Így pedig nem lesz diploma, hiába is jutnék végig... Pláne, hogy előbb-utóbb nem lesz mentsvár (ingyenkredit óra)
[17] VinoBob: már bocs de hülye vagy. Ezek szerint csak matekot kéne tanulnod, és meglehetne mindened. A másik meg, hogy azért amit kisujjból kirázol, azt sem kéne félvállról venni, mert ha mégsem úgy lesz ahogy elképzeled, akkor nehéz lesz a vizsgaidőszakban bepótolni
[17] Thoma: Hülye vagy te. Nem értem a matekot, próbáltam tanulni, igen, 12. is próbáltam, de a f@sz tudta, hogy itt ennyi lesz még ráadásként. A többire hol írtam hogy félvállról veszem? Azt írtam, hogy kisujjból kirázom. Ne forgasd ki a szavaim.

[21] zombimorzsi: Kit kell megbüntetni?
[21] zombimorzsi: Jaaaj,tudom már! Beelőzöm megint! A SZALÁMIT!
[21] Putiteng: igen
[21] zombimorzsi: Már megbünhődött. Ott savazódik gyomrom fürdőjében.

[15] Pr0D1G7: A Duty kosárlabdacsapatával épp azt gyakoroljuk hogyan kell megbontani a Freedom Zónavédelmét! :D
[15] Pr0D1G7: A Bloodsucker-eknek meg nagyon jó az emberfogása, sokat kell edzenünk! :D
[16] lpmaskmancick: ha a stalker 2-be lesznek nők, akkor lehet majd örömlányozni benne? :D
[16] ColdBlood: Pr0D1G7: A kisóriás meg erős center ? :D
[16] lpmaskmancick: a csótánydisznók is beszállhatnak a kosárba? ők jól tudnak előre törtetni :D
[17] Pr0D1G7: lpmaskmancick: ha a Stalker 2-ben lesznek nők új értelmet nyer a "Zóna szépségei" topic! :D
[17] Pr0D1G7: Cold: hát tuti jól blokkol de lepattanózni inkább Snorkot igazolnék! :D
[18] Scarecrow: és csapat lefizetés helyett inkább controllert használnék:D
[18] Pr0D1G7: Á, hiába magas, gyenge a lábmunkája és ha megsüti pár ellenfél agyát hamar kipontozódik! XD

Nem az üzenőfalról, de ezen behaltam. :D

aranykopes.png

Vissza
Top Alul