Volt ma egy elmebeteg álmom...
a régi ismerőseimmel és jelenlegi pár barátommal egy Lan partin voltam, iszákoskodtunk közbe stb...na utána valahogy elfogyott a népesség elmentem aludni, meg a többiek is...
a következő amire emlékszem hogy menekülök egy sötétvörös palástost csuklyás fickó elől aki mellett hát hogy is fogalmazzak nem önállóan gondolkodó rám vadászó fickók + a haverjaim üldöztek egy barátommal találkozok, ő felette még nem vették át az irányítást megpróbálok vele elmenekülni, de ekkor elkapott egy fickó, és 1 fémcsővel elkezdett ütlegelni, a legdurvább hogy majdnem valósan éreztem...
aztán végül sikerült legyűrőm, volt nála egy pisztolyt elveszem elkezdek futni a barátomat elkapják, 1 olyan "héj" ra rálövök, de mintha vaktöltény lett volna a pisztolyba, ekkor oda szólok neki álmomba hogy meglőttem terüljön el... ezután elszaladtam, be egy ruhás boltba, be egy szekrénybe, és a ruhákat magmara dobtam, hogy éppen csak kiláttam...
a sötétvörös palástos és pár követője utánam, de nem találtak meg, hanem egy beszélgetésnek lettem tanúja a palástos és egy követője nem lehetett több kb 12-14 (ez furán fog hangzani de kb ez volt a párbeszéd) a kisebb mondta hogy elmenne mert az apja hiányolja vagy mi, mire a palástos azt mondta hogy vagy a szekta vagy az apja mire a 12 éves azt mondtam hogy marad....
ezután kimentek, én meg kimásztam, kimentem a boltból és amint kiért felkeltem...
Zombimorzsi ez most komoly hülyeség, de komolyan nem értem.... megtudnád valamennyire fejteni?