Álmok

Nem az! Minden rendben volt vele, csak az a szitu, hogy én a tanárokkal tisztes távolságot tartok. Legyen az nő/férfi (Utóbbiakkal kiváltkép kilométeres távolságot próbálok tartani :D ) Viszont egy tanárnőt akkor se vennék feleségül, ha ő lenne az utolsó élő nő a földön. (Na jó akkor talán!) De akkor is szeretek távol maradni tőlük.

Szerintem is, egyetemen volt pl fincsi 24 éves tanítónéni, hát őt szívesen "megismertem" volna! :D
De még anno gimiben is voltak szép számmal szemre- (és máshova :D) való tanárnénik! :D

nekunk 9dikbe vot ugy h nemet-angol mindket tanarno ien frissen egyetemrol vot. aztan a nemetrol kiderult h a sajatneme fele vonzodik :D nembaj mi ugyis szerettuk.

Egy érdekes álmom vót ma este. Egy rokonnál voltunk temetésen, pontosabban a keresztapáméknál, és az ő édesannyát temették, ottvoltak a gyerekei is , bent voltunk valami épületben (talán ravatalozó ? ) és fekete virágcsokrok vótak a kezünkben. Kifelé mentünk és valami örökségen ment a vita, hogy nem fog kapni egy petákot se. Az az érdekes , hogy életemben nem találkoztam Keresztapám rokonaival.... az édesanyja tavaly valamikor halt meg.

A mai álmom volt a legrosszabb. Azt álmodtam hogy a koliban kitör a tűzvész, én meg bennégek. De rendesen éreztem a fájdalmat meg mindent.

Nem. De volt egy balesetem miszerint gyufával akartam meggyújtani egy cigit és a középső ujjam első újjperce megégett véletlenül. Meg el is estem a salakon tegnap.

Az álomban,az egyébiránt meglévő ,de minimalizálható testi fájdalmak-egyéb külső inger hiányában-bizonyos helyzetekben dominánsan jelentkezhetnek,s lehet,ezt érzékelted megégés formájában...

Azt álmodtam, hogy egy borospohárba olvadt sajtot töltöttem a macskámnak,egy tejeszacskóból.
A macska eközben ült egy fotelban, keresztbetett lábbal, és a karmaival dobolt az asztalon, ahogy az emberek szokása.Van valakinek halvány fogalma, hogy ez mit jelent?Megjegyzem, hogy előtte két nappal el lopott a macska az asztalról egy negyed gurigányi sajtot.
Ja, látom Domotor te is tudod, hogy ha gyufával gyújtod akkor nem megy el az íze. :)

Volt ma egy elmebeteg álmom...
a régi ismerőseimmel és jelenlegi pár barátommal egy Lan partin voltam, iszákoskodtunk közbe stb...na utána valahogy elfogyott a népesség elmentem aludni, meg a többiek is...
a következő amire emlékszem hogy menekülök egy sötétvörös palástost csuklyás fickó elől aki mellett hát hogy is fogalmazzak nem önállóan gondolkodó rám vadászó fickók + a haverjaim üldöztek egy barátommal találkozok, ő felette még nem vették át az irányítást megpróbálok vele elmenekülni, de ekkor elkapott egy fickó, és 1 fémcsővel elkezdett ütlegelni, a legdurvább hogy majdnem valósan éreztem...
aztán végül sikerült legyűrőm, volt nála egy pisztolyt elveszem elkezdek futni a barátomat elkapják, 1 olyan "héj" ra rálövök, de mintha vaktöltény lett volna a pisztolyba, ekkor oda szólok neki álmomba hogy meglőttem terüljön el... ezután elszaladtam, be egy ruhás boltba, be egy szekrénybe, és a ruhákat magmara dobtam, hogy éppen csak kiláttam...
a sötétvörös palástos és pár követője utánam, de nem találtak meg, hanem egy beszélgetésnek lettem tanúja a palástos és egy követője nem lehetett több kb 12-14 (ez furán fog hangzani de kb ez volt a párbeszéd) a kisebb mondta hogy elmenne mert az apja hiányolja vagy mi, mire a palástos azt mondta hogy vagy a szekta vagy az apja mire a 12 éves azt mondtam hogy marad....
ezután kimentek, én meg kimásztam, kimentem a boltból és amint kiért felkeltem...

Zombimorzsi ez most komoly hülyeség, de komolyan nem értem.... megtudnád valamennyire fejteni?

Van okod mostanában tartani,félni bizonyos emberi csoportosulásoktól,ellenséges érdekek által egybefűzött figuráktól az iskoládban,vagy az otthonod környékén?
Esetleg nem fordultál valahol szembe a kisközösséggel,amiben létezel?
Fontos a válaszod!

Ez hülye kérdés lesz, de van módja annak, hogy befolyásoljam az álmaimat és előre megadjam a tárgyát ?

Egy ismerősöm a Balatonról álmodik sokat,mert ott szeret lenni a legjobban.
Sőt,folytatásos álmai is vannak,saját elmondása szerint! :D

Vissza
Top Alul