Álmok

Hát az jó.A macskám mág megvan és egészséges, bár öreg, még senkit nem veszítettem el, tehát akkor elvileg el fogok valakit veszíteni.Már ha hitelt adunk az álmoknak. :)

Vagy a macskád szuperhőssé változik :D

Am milyen lakásban laktok. Ha földszinten akkor azt is jelentheti hogy elszökik a macskád

Azt is jelentheti hogy tornádó közeledik kiscsillagék háza felé :) És akkor ér od amikor a cica az ablakba figyel :D

na én most elég beteget álmodtam.
aszongya hogy ott vagyok az ált iskolám torna termében és focizok(nem szeretek focizni) Meztelen felső testtel :D egy mérőpohárral a kezemben, amiből az elöbb ittam ki a tejes kávét.
aztán pár szalasztás után leteszem a mérőpoharat, de valaki belém köt, vissza fordulok, és veszekedni kezdünk, az arcát csak a végén látom amikor, abba hagyuk a veszekedést, vagyis inkább a verekedést, a legjobb barátommal.

én ma azt álmodtam hogy katonai kiképzésen vagyok megkell húzni 1 kart feldob valaki 1 levegőbe 1 pisztolyt és elkellet kapnom majd felhúztam és lőtem vele 1 et,aztán felvittek 1 csapathoz ilyen csupa izmos fickó és van néhány lábatlan is és akkor felébredtem :D

Szia Scare! Meg fogom csinálni,de nincs fél órája,hogy "meggyüttem a nyarallásbú"! Úgyhogy marad a holnap!
Amúgy én meg már vagy három napja folyamatosan furcsábbnál furcsább stalker-sztorikat álmodom.
A tegnapi pl. egy kőkemény harc volt egy eszement irányítóval! A legfurább az volt,hogy az addigi barátaim-zöld pöttyök a pda-n, a controller hatása miatt először vörös ellenséggé,majd később közömbös sárga színnel jelölt átlag stalkerekké váltak,akik módfelett szenvtelenül viseltettek irányomban,Holott én voltam az,aki ripityára lőttem a fejnyakú agyát!(Ja,és a terület az ő távozásuk után pedig ijesztően kihalttá vált,sehol nem volt senki,csak a zúgó,morgó anomáliák...)
Tudom,biztos a hálátlanságról szól a történet,pedig de. :D

Elkezdtem arról álmodni amit írok a frakciószerepjátékban. Most tartok ott hogy a vadász leütött.

Nekem is volt egy bizarr álmom. Azt álmodtam, hogy bent vagyok a seregben, és még a kiképzés alatt megismertem egy szintén ott szolgáló lányt. Nekem tetszett, és én is tetszettem neki, úgyhogy elég közel kerültünk egymáshoz. Aztán szép napon, amikor épp együtt ültünk egy padon, egymást átölelve, odarohan egy másik katona, és felordít hogy azonnal induljunk, mert háborúba megyünk. Majd mindannyian a teherautókra ültünk, és elindultunk. Aztán már javában megy a háború, (lövések mindkét irányból, ezerrel ontjuk az ólmot) És amikor épp ott állunk egy lövészárokban, őt eltalálják. Kivonszolom a bunkerhez, és ott az egyik hordágyra fektetem. Még aztán beszéltünk valamit, de nem emlékszem hogy mit, mert pont akkor ébredtem fel. Tiszta olyan volt mint valami film...
Pedig ilyeneket általában nem szoktam álmodni.

Én a nyaraláson álmodtam. Egy arcot láttam benne amit eddig soha és lám másnap ott volt a túrán.

Ma azt álmodtam hogy bele tettem a rakotkrumpliba a fejem és 1 fegyver volt az asztalnál,azt megfogom és megyünk harcolni a Németek ellen,ilyen hülye álmot :D

Mert az enyém : A volt gimnáziumomban keresem a Burberry kockás sapimat, és az osztálytársaim az általános iskolás osztálytársaimból, a gimnáziumi osztálytársaimból, az egyetemi csoporttársaimból és a haverjaimból tevődtek össze. Aztán lementünk a pincébe ahol a konditerem van és anyámnál lyukadtunk ki a központi röntgenben a kórházban ahol dolgozik, és utána megműtötték a térdem (ahogy valóságban is)...

Na ez milyen?! :D:D

Vissza
Top Alul