Azt nem, de éreztem a narancslé ízét, sőt reggel még kívántam is a narancsot!De ez azért eléggé furcsa , este belefojtanak, reggel meg jóízűen megeszem, de ma még furcsábbat álmodtam.Van valami egyszintes parasztház, de tiszta olyan töredezett és kopott csempékkel, mint a cs-ben az elhagyatott kórházban.Egy légtérben van az egész, és iskolapadokkal, és iskolai székekkel be van rendezve úgy, mint a menzás ebédlő, a terem végében ott áll egy pianínó, tudojátok az a régi deszkaszínű.Gyengén lakkozott.A pianínó előtt egy magasabb sámli van.Odaül az egyik osztálytársnőm, és elkezdi rajta játszani a katyusát, de ilyen lassan, nyugodtan.(Megjegyzem azt, hogy az osztálytermünkben tényleg van egy ilyen pianínó, és az az osztálytársnőm nagyon szépen el tudja rajta játszani, ha megkérem.)Ott van még egy osztálytárshaverom is, az meg issza a dobozos kőbányait.Az asztalnál pedig valami flancos hamutartó volt,ami úgy nézett ki, hogy két madár a csőrével magasba emeli a fészek alakú hamutálcát, de olyan részletesen volt kidolgozva, hogy úgy nézett ki, mintha kis üvegrudakból lenne megépítve a fészek.Az osztálytársnőm elkezdte gyorsabbann, vidámabbann játszani a pianínón, (változatlanul a katyusát) és odahúzott maga mellé egy széket, és mondta, hogy hozzam a hamutartót is.Már indulnék is, amikor nagy kavarodás támad.Egy csomó korombeli gyerek "özönlik" be, és az of-jük használatba veszi a hamutartót.Ezért a haverom kiürült sörösdobozát állítottam a zongora tetejére.Ekkor a zongorajáték már a végletekig gyorsult, majd abbahagyta, elkezdtünk valamiről beszélgetni, aztán eggyi az álom.Na valaki mondja meg, hogy ez mit jelenthet.