Álmok

Hát az a baj, hogy tényleg nincs időm, de már próbáltam.Most valami zselézett hajú fültágítós békásmegyeri suttyóval(bocsánat a szóhasználatért) "barátkozik".Dehát ilyen az élet, nemsokára gimnázium, addig meg már csak kibírom.

Amúgy meg mi az a csempézett parasztház?Valami véletlen környezet, vagy pedig annak is van valami jelentősége? És vic:Lehet, hogy jó a környék, de attól még vannak csórók is köztük jómagam, és a haveromék azok meg hárman vannak tesók, tehát az se semmi.De amúgy pont olyan pianínó van az énekteremben.

Ma azt álmodtam, hogy a Parlament előtt libák kergettek, és odamentem egy lufiárushoz, kitéptem a kezéből a lufikat, és elrepültem velük :S

én ma azt álmodtam hogy jönnek a zoombik azt felkellet másznom a tetőre gázálarcal mert a világ rohadt hideg lett és nem lehetett oxygén hoz jutni azt jöttek a haverok is ott lőtük őket 1 iket lekapták majd jött 1 Dagadék Yeti a csapatunkba és minivel lőte a nyomorékokat,olyan Dead City - Metro 2033 keverék volt XD

Reni!
A Parlament előtti libahajsza-aminek Te voltál a szenvedő alanya-a következőt jelenti. Valahol vagy olyant mondtál-nálad nagyobb hatalommal bíró egyének előtt -vagy fogsz mondani,amiért neheztelnek,esetleg bosszút is szeretnének állni.
A lila léggömbbel való repülés szerintem olyan fogódzók nélküli reményekbe való kapaszkodás,amit feltétlenül kerülnöd kell,ha mégis megtörténik a fenti eset!
Amúgy érdekes a dolog,mivel ha téged üldöznek álmodban,az olyan elfojtott indulatokra enged következtetni,amiket nem mersz,nem tudsz,nem szeretnél kifelé demonstrálni senkinek.
Gondolkodj,kivel volt mostanában kemény konfliktusod,aki erősebb nálad,és visszafogtad é magad,avagy nekimentél...

Zini!
Itt nagyon egyszerű az ábra. Szerintem túl sokat gépezel. nem kéne kicsit aláhagyni?
Nekem is volt ilyen a kezdetek kezdetén. Volt egy nagyon fájin helikopterszimulátor,ami Mi-24 Hind névre hallgatott. Jó kis játék volt,vektoros grafikával,de veszett nagy ,műholdas feldolgozású területek felett lehetett repkedni,fel kellett szállni,landolni is,és vezetni a célig,meg akciózni.
A fegyverzetet szabadon válogathattad,szóval pöpec volt. Sokat toltam a gamát,és egy idő után az álmaimban is visszaköszönt az akció! Ez persze réges rég volt,úgy 1997 környékén....

Én azt álmodtam, hogy férfiak-nők-gyerekek egyfajta mattszürke ruhában járnak, és mindenki a nemének és életkorának megfelelő ugyancsak szürke maszkot hord.Mindenki fegyelmezett, csendes és kimért, egyforma lépésekkel megy.
Azon az útvonalon mentem, ahol eddzésre szoktam, talán oda is mentem, nem tudom és hogy-hogynem megálltam pisálni.
Egy olyan rendőrkocsi jött, amilyen a mostani magyar, csak a kék csíkok szürkék voltak rajta.
Kiszált belőle két rendőr szürke egyenruhában, és a kövérkés, jóllakott és elégedett maszkot átfordították a vicsorgó maszkra, aztán rendesen összevertek.

Ez mit jelent?Mert bennem csak egy nagyon nyomott érzés maradt meg bennem az álom után, ami még most is tart. :(
Ja és rajtam is szürke ruha volt, de maszkra nem emlékszem.

Én tegnap azt álmodtam hogy bemegyek a suliba és senki nincs ott. Majd a takarítónőt megkérdezem hogy miért van ez ő meg mondja hogy:
-Szünet van hülyegyerek!
Erre ébredtem fel. Ez mit jelenthet?

Kiscsillag!
Szerintem egyszerűen az unalomtól való félelmeid jelentek meg ezáltal. Lehet,hogy monoton ritmusban telik a nyári szüneted?

Domotor!
Arról lehet szó,hogy valami nem úgy,olyan módon sikerült a tanév során tanulmányi szempontból,amiért elégedetlennek érzed magad.
Esetleg van valami iskolához köthető,azonban merőben más jellegű elvarratlan szál. Tudod,csajok,vita,konfliktus tanárokkal,osztályfőnökkel,iskola vagy osztálytárssal,amiből nem jöttél ki jól,stb.

No Morzsi, itt a kövi: Azt álmodtam hogy egy sötét szobában vagyok, szembejön Én(egy figura aki úgy néz ki mint én, és ugyanúgy mozog) majd mikor felmértem a helyzetet egymásnak esünk és ütöttük egymást amíg fel nem ébredtem.

én arról álmodtam hogy születésnapom van,kimegyek a kertbe,valami ragadós rágóba lépek,ekkor a föld alól 1 nagy kasza pengéje elöttem 10 méterre ért földet,majd kijött a Kaszás,ekkor rohadt nagy Tempóval egyre közelebb akar hozzám futni majd valami mintha elnyelné a mélybe,majd kilövi,és amikor 1 centire van meglátom az arcát,1 férfi arc volt,méghozzá a Matek Tanárom volt azmajd mikor hozzám is ért volna felébredtem

Mindenki álmodik mindig csak nem mindig emlékszünk rá :) Csak akkor emlékszünk rá ha "félálomban" vagyunk, azaz nem alszunk mélyen :) Te jó alvó lehetsz Csiga :D

Domotor!

A következő a lehetséges megfejtés: Önmagadat hibáztatod valami olyan ügy,eset,már lezajlott és általad negatív módon megélt,rossz emlékű dolog miatt,amiért egyáltalán nem Te vagy a hibás,megkockáztatva,talán csak elszenvedője, megcsúfoltja vagy annak.
Békülj meg a dologgal,legfőképpen Önmagaddal.
Nem mindig tudjuk befolyásolni azt,ami velünk történik,sokszor az ember sodródik az eseményekkel, és másoknak meg az a legegyszerűbb,ha a bajban levőt hibáztatják....

Zini!

A halál-így matematika tanár képében-nem az a dolog,aminek elsőként érzékeled.
Vélelmezhetően olyan változások fognak beállni a tantárgy-Te- a kolléga trigonban,ami jelentősen módosíthatja a viszonyodat vele és a tantárggyal kapcsolatban!
Mivel ez egy jövőt jelző álom,s következésképp prognózist ad,én a helyedben elkezdeném frissíteni a tudásomat,még ha biztos is vagy magadban.
Az ugyanis semmiképpen nem árt. Most még nyárközépen vagyunk,tehát van időd!
Az erre kapcsolódó UFO-s álom viszont egy kissé módosítja az előzőt,azaz,szerintem Te nem nagyon kedveled ezt a pedagógust,de mert elviszik őt,és ez inkább erre utal,bár lehet ,tévedek.
Ezért inkább keresd majd szeptembertől az alkalmat,hogy békében és együttműködésben dolgozz vele.
Mindkettőtöknek jobb lesz így....

Azt álmodtam, hogy a macskám ül a nyitott albakban, jön egy széllökés és kifújja az ablakon. Ez mit jelent?

Vissza
Top Alul