Álmok

Én azt álmodtam hogy bementem egy boltba ahol volt vagy 5-6 termék azokból is csak 2-3 darab. Megkérdeztem van-e étcsokoládé de csak tejcsokoládé volt. Rajtam kívül még 3 öregember állt a pultnál. A többi termék: tészta (csak 1 fajta), almalé, konzerv, na meg a tejcsokoládé. A többire nem emlékszem. XD

Helyből két jelentése van ennek az álomnak: 1) Félelem a jövőtől. Ez ugye nem is olyan elképzelhetetlen,hiszen az öregségtől,a szegénységtől,a rossz közállapotoktól,az áruhiánytól,a gazdasági összeomlástól mindannyian rettegünk. A kevés és inkább cukrokra ,szénhidrátokra épült áruválaszték nem éppen a bőség szimbóluma,még akkor sem,ha köztük van a tejcsokoládé.
Az öregek pedig nem mások e jelentés szerint,mint a saját jövőnk kínos előrevetülése,jelesen az,hogy megérjük ugyan az öregkort,de szűkségben,szegénységben,nyomorban. Sajnos...

A második lehetőség: Öregkori betegségek előre történő megérzése. Teljesen világos,az idős emberek nagy hányada diabéteszben szenved. A kicsiny választék szintén kifordítható jelkép,kevés az az élelem,amit ekkor magadhoz vehetsz. A családodban van egyébiránt cukorbeteg?

Mostanában mindig olyanokat álmodok amik simán megtörténhetnének, azaz van valós alapjuk, meg megvan hozzá az ismerettségi köröm is azaz olyan emberekkel álmodok akiket ismerek, de mégis álomnak tűnnek vagyis azok is...tehát tudom hogy tuti nem fognak megtörténni.. :)

Hát Morzsi le a kalappal!Az álmomból naggyából felvázoltad a lalki világomat.Sőt még arra is rájöttél, hogy már kb másfél hete nem cigiztem.De nem tudom, hogy ezzel összefüggésben van-e de most le is betegedtem.És 5000 forint nekem valami horribilis összeg.Köszönöm az álomfejtést!:D

Tegnap álmodtam azt , hogy kinvótunk a telken , aztán disznóvágás volt , jameg elég sok "cigány" vót ott... azt nem értem , hogy kerültek oda, mer azon a környéken egy cigány ismerősünk sincs.... sőt ott a faluban sem lakik sok.

Szerintem a disznó az anyagi javakat jelentő-amúgy atavisztikus-ősi szimbólum,magát a túlélést,a szerencsét,a dolgok jobbra fordulását van hívatott szimbolizálni,még akkor talán jobban,ha vágják,hiszen az valamilyen hosszú,fáradságos,esetleg valamilyen értelemben kockázatos tevékenység szerencsés befejezését,bőséges vég-kifejlettjét,hozadékát mutatja....
A telek mindenféleképpen az otthonoddal van összefüggésben,saját tulajdonra utal,s ha a disznó levágása itt történik,az egyértelműen jó dolog.
A "cigány" viszont nem az,amire gondolsz.Nem feltétlenül a hozzá kapcsolódó negatív attitűd jelenik meg általa,sokkal inkább-gondolatom szerint legalábbis-ebben a kontextusban megint egy ősi szerencse jelkép.
Úgyhogy,kedves Jim,szerintem-bár nem tisztem a jósolgatás-a közeljövőben melléd pártol a szerencse.
Mondhatnám azt is, kezdjen Ön lottózni! És ezt nem viccnek szántam.

Kiscsillag!
Örültem,hogy segíthettem. :oops:

Én nem írom le az álmaimat mert mostanában nem emlékszem rájuk :D. De amikre emlékszem hát igen eléggé kacifántos :D.

zombimorzsi":amb9di1f mondta:
Szerintem a disznó az anyagi javakat jelentő-amúgy atavisztikus-ősi szimbólum,magát a túlélést,a szerencsét,a dolgok jobbra fordulását van hívatott szimbolizálni,még akkor talán jobban,ha vágják,hiszen az valamilyen hosszú,fáradságos,esetleg valamilyen értelemben kockázatos tevékenység szerencsés befejezését,bőséges vég-kifejlettjét,hozadékát mutatja....
A telek mindenféleképpen az otthonoddal van összefüggésben,saját tulajdonra utal,s ha a disznó levágása itt történik,az egyértelműen jó dolog.
A "cigány" viszont nem az,amire gondolsz.Nem feltétlenül a hozzá kapcsolódó negatív attitűd jelenik meg általa,sokkal inkább-gondolatom szerint legalábbis-ebben a kontextusban megint egy ősi szerencse jelkép.
Úgyhogy,kedves Jim,szerintem-bár nem tisztem a jósolgatás-a közeljövőben melléd pártol a szerencse.
Mondhatnám azt is, kezdjen Ön lottózni! És ezt nem viccnek szántam.

Kiscsillag!
Örültem,hogy segíthettem. :oops:

wáóóóó eljen , az mostmár tényleg jó lenne , sajnos az elmúlt 1-2 hónap igazán undorító volt. De ez az álom érdekes volt , mert még most is tisztán emlékszek rá.

Van egy másik is , de valszeg annak ok volt , hogy álmodtam , szal van ez a Lordi nevű eggyüttes , aztán túrnéztak vagy akármi , valami kisbuszban voltunk , ottvolt Oleg is a gsc pr atyaúristene , aztán vót szó stalker-ről is , valami képeket is láttam ilyen romos házakat . A végén megáltunk a szomszéd 5 emeletes mögött , kiszáltam , aztán felébredtem , de az olyan ecthe marhaság , viszont tetszett .

Viszont a legdúrvább az volt amikor láttam , hogy valami baj van . Szóval ottvoltam álmombam haveréknál , az anyja szobájában voltunk, az apja ült az anyja ágyán és fogott egy párnát és sírt . Nem tulajdonítottam neki semmit , de emlékeztem rá , ez pont nyaralás alatt volt , hazaérkeztem aztán beszélgettünk anyum mondja meghalt a Dávid édesanyja (pontosabban ön gyilkos lett , legurott a belvárosi hídról , a tetemét az árvízi emlékmű környékén találták meg ) , az az érdekes , én nem is jártam hozzájuk sokat , mer nem szegeden laknak , tán azon a nyáron ha 2x beszéltünk...

Jim!
Ha ilyen" clear dream"-ed van,szerintem hinned kell a pozitív változásban. A lottót nem hülyeségből mondtam!

holnap úgyis vennem kell bérletet , szal akkor a lottózóban is lehet venni :)

Morzsi: Ha ezt értelmezni tudod akkor megeszem a kalapom.

Ma azt álmodtam hogy megyek kint egy tiszta füves területen, előttem egy takarmányos siló. Nyugodtan megindulok felé, amikor egy bazi tigris tank kikanyarodik a siló mögül, aztán rám lő, de nem talál és a mellettem lévő épületet viszi szét. A földre vetődöm és a hátamról egy panzerfaust-ot kapok elő. Bár arról se tudtam hogy az a hátamon van. Lövök és eltalálom a tankot. Nem robbant fel, de látom ahogy a fedél felnyílik, és a bátyám mászik ki a tankból.

Ez mi a fenét jelenthet?

Mielőtt fejtegetnénk a lehetőséged,megkérdezem,volt e köztetek a közelmúltban konfliktus,nézeteltérés,veszekedés,vita?

Sztrugackij!

Akkor sem,mivel ez-az én felfogásom szerint- figyelmeztetés volt. A vonat elment,ami ugye a verbális közlésben is egy elszalasztott lehetőséget-itt a betegség "elszalasztására" gondoltam-jelenti!

Vissza
Top Alul