Airsoft

Hallottam azt is, hogy elmarad a "2011.06.12 Urban Assault - Halott Város".
A környékünkről alig mennek, itt se láttam jelentkezőket, és a pajtikkal a feljutást sem sikerült megoldani.
Pedig már csak fényképezérse is érdemes lett volna...

Mostani állapot:
P1010016.JPG
P1010021.JPG
P1010022.JPG

Egy "kollégám" aki felhagy a sporttal időhiány okán, eladja fegyverét
Cyma M14 Socom

Kb egy éves, 370FPS Eladó hicapjával gyári akksijával és töltőjével, Dobozával. + az a MKH kárta vagy mi...
Kép:
25800720657508605431110.jpg

Ára: 30000FT
Nem én adom el, ne engem keressetek Priviben, hanem az eladót akit elérhettek:
msn: csiktor17@hotmail.com
vagy telefonon: 06308729688

a képminőséget nézzétek el! Pedig ez nem is az enyém :D

Háde ez tűzfegyver! :?
Tehát akinek nincs ien kárty, fő kell menni BP.re és ott parádézni meg perkárlni{?} {költői}

Az airsoft NEM tűzfegyver.Erős fogalomzavarban fetrengesz.Tüzfegyver az ami robbanás ,égés által bocsát ki lövedéket.Az airsoft légfegyver mert levegő segítségével történik a lövedék kibocsátása.

- Vicc Alert! -
Mondod te Püsi, aki a gázos AK-t utángyújtja torkolattűznek :DD

püspök : Ha ez nekem szól, akkor csak mondom hogy nagyon is tisztában vagyok mi a különbség a két dolog között. Én arra fel mondtam hogy unblock minden fegyverre kell (elvileg) MKH kártya akár lég, akár tûz és társai.

Eladáshoz kell. Az AS boltoknak már elvileg MKH kártyával 1ütt szabad csak Airsoft fegyvert eladni.
De ha nincs, nem kell még. Max elveszik tőled egy szétgányolós "bevizsgálásra", amit majd pózolós fészbúk meg májvip SÜN profilokon fogsz viszontlátni, mint "munkafolyamat".

Az a helyzet MKH kártya minden airsoft fegyverhez is kötelező nem csak lég és tűzfegyverhez, de ez is csak a pénzről szól.

Engem csak az izgat, hogy
A: Hova akarnak karcolgatni nekem, mert pl AK-m custom festését nem engedem szétbarmolni.
B: Szét akarják e nekem szedni a jól összerakott, atomstabil GB-t meg Hopupot...

Cronozák 0,20-s BB-vel 10 lövés és átlagot számolnak, gravírozzák, perkálsz és mehetsz!

Vissza
Top Alul