Airsoft

Én a SPOSN SMERSh-emre esküszöm. Úgy alakítod, ahogy tetszik. Még akár Molléval 1ütt is hordhatod, vagy LBV-vé alakítod az amúgy hevederöv stílusú megoldást.

P1010118.JPG

P1010120.JPG

P1010121.JPG

P1010102.JPG

Halihó !

A következő cuccokat keresném: Ak szíj,laminált ak-74 fa előagy( lehetőleg csak az alsó rész),hátsó irányzék
Cserébe a következő cuccokat tudnám felajánlani: nagycsatis lipo ( turnigy 2200 mah 7.4v),műanyag m1 sisak ,2 darab mp5 tártartó (od,mollés)

Napot all! Eladó egy-két apróság.
dsc04936z.jpg

1,
2,
3, Ak74-es tokfedél (ótentikusan kopott itt-ott ) - 2500Ft
4,
5, TM rugóvezetõ (V2 ,használt) - 1500Ft
6,
7, M szériás"tets vég" - 500Ft
8,
9, Ak fix hátsóirányzék (JG) - 1000Ft
10,
és ami a képrõl lemaradt de van még:
11, L96-os külsõ csõ (alig használt) - 6000Ft
12, Cyma Ak47S tus (1 helyen törött, csavarok nélkül) - 800Ft
(kérésre képet küldök)

A fent szereplõ dolgokhoz még:
Elsõ vevõ viszi!
Csak telefonon vagyok elérhetõ egy ideig.
Csere, alku : NINCS!
Átvehetõ még: Csak Debrecenben , vagy Hajdúszoboszlón.
Érd.: TEL. (30/481-7242)

tévedsz kedves domesz.120-as is le tudja durrantani..ez öntvényfüggő..de vannak olyan b házak amelyeket direkt nagy rugókra terveztek.nem olcsók ugyan..

Nekem azért kell mindkettő, mert egy 7 órás játék alatt megizzad az ember keze, és a g3-on nincs semmi amit meg lehetne fogni az előagynál, csak a tár és az előagy között egy kis rész. Amit te linkeltél utoljára az miért jobb mint a zöld változat ? (kényelem szempontjából)

mert első szériás..patinás..és a fa érzete.. jaajhh.. codáászz..csudiszép....(fuffém-fuffa svd-m van..én tudom mekkora kellemes érzés a fa tapintása.fegyverebbnek érzem tőle)
a másik..minek rá rash?mit raknál rá?lámpát?ugyan kérlek..plussztömeg a ris/ras...nagyos szép vele,modernebb high-tec-ebb a külleme..de ennyi

Vissza
Top Alul