Nah akkor...
Nagant : Háát háát...nem tudom. Hát részemrõl a D-boys Kar 98-asa is elég nagy érvágás volt. Vagyis nagyon jól összerakottat nem nagyon láttam. 10 fegyverbõl 9-nek olyan bajai voltak aminek orvosolása elég sokat emésztett volna fel. A Tanaka Kar 98 már más tészta. Csak az ugye elég drága mulatság. De hogy ne csak az legyen hogy ****** csinálok a számból:
Tanaka KAR98 +ba eredeti távcsõ
D-boys féle KAR 98
Másfelõl mondjuk kíváncsi lennék rá (mármint a Nagantra )hogy oldották meg airsoftban,
Domesz : Nem piszkálódás csak kérdezem , hogy neked mennyi fegyvered van? Am az M4-es aranyos jószág. Használt vagy zsír új?
Már megint terepruhások : Elmondom saját véleményemet. Természetesen semmilyen ideológia és nézet nélkül. 6 éves pályafutásom alatt egyszer volt olyan hogy játékterületen igazoltattak rendõrök. Ezen kívül semmilyen atrocitást nem szenvedtem, illetve nem okoztam senkinek. Ezek a cikkek , illetve bejelentések zöme a médiának köszönhetõ. Olyan mértékben ferdítették sok esetben a történéseket, illetve a média agymosása következtében minden laikus aki terepszínû ruhást lát akkor már az valamilyen tiltott szervezet oszlopos tagja és társai. Csak egy eset ami nem is olyan régen történt a megyénkben és egy rendõr ismerõsöm mesélt el. A lényeg apuka , anyuka és 2 gyermekük biciklizgettek a Debrecen határában. És ahogy ott tekeregtek egy erdõnél több egyforma egyenruhát viselõ emberre lettek figyelmesek , akik fegyvernek látszó tárgyakat tartanak kezeikben. Persze annyira megijedtek egybõl , hogy egybõl értesítették a rendõrséget. Akik kivonulva a helyszínre egy csapat túrázót talált , akik ornitológiai megfigyeléseket végeztek. És hogy mik voltak azok a fegyvernek tûnõ tárgyak? Madarak hangjai felvételére szóló mikrofonok. Egy szó mint száz most már mindenki gyanús akin terepruha van. Igazából a tájékoztatáson kívül csak ezt érte el a média.
Végzetül csak egy jó tanács nektek airsoftos társaknak:
- játék-ra érkezésig nagyjából legyetek civilben , vagy közterületen, forgalmasabb helyen ne mutatkozzatok
- a fegyverre vonatkozó BTK törvényeket tartsátok szem elõtt
- játékot csak jogilag tiszta magánterületen tartsatok , szervezzetek
Utóbbi csak saját vélemény, nem akarok belõle vitát , szal akinek nem tetszik ott a PM-em. Köszöntem.