Airsoft

nos ez várható volt. Itt a terepruhás "megfélemlítés" ellen hozott törvény után...

Big Man!
"nem volt gyorsabb az AK-74-l"
az a bizonyos ak valószínűleg nem azért volt lassabb, mert a mechanika lassan húz fel és sül el :D
azt teljes mértékben aláírom, hogy a gázos fegyver elsütése egy minimális mértékben gyorsabb (ugye nincs rugófelhúzás, és elsütés) viszont ilyen nézőpontból akkor a spring a legjobb, mert annak még a gbb-nél is gyorsabb az elsütése:D

Látom,nem érted! <:D>
Én senkiben nem szeretnék félelmet kelteni.
Jah és nem vagyok Clint Eastwood sem.
Ebben a szitúban ez volt.

Új szerzemény:
P1010373.JPG
P1010378.JPG
P1010382.JPG

Amint látom ezek nem hi-cap tárak.., így már megvan magyarázva. :D Vagy azok, mert nekem egy játék alatt 3 tár bőven elég volt (G3)

2 p-mag-ra vevő lennék ill cserélnék vietnam 98-bb-s mid-ekre..komolyan.. sajnos szinte csak ezek a jók az m-4esembe.

Ha már ott tartunk, hogy az új szerzeményeket lefotózzuk és berakjuk...akkor lehet, hogy valamelyik nap én is meg fogom ezt tenni.Bár még nagyon gyári és hát a külső aksi tartó, hát...Egyszóval kell egy tus.

Szerk.:Ha egy erős aksit akarok, akkor mindenképp fix tus, vagy akár egy HK417 féle tusba is bele megy egy jó kis aksi?

igazi már volt kezemben.. nem dobáltam hátast tőle..airsoft-ban pedig a vsr/bar10 mindent ver..
clock.
az ak-47-es előagyába is tudtunk li-po-t építeni.. tehát ez sem lehetetlen..

ClockworkBeast":2f8293np mondta:
Szerk.:Ha egy erős aksit akarok, akkor mindenképp fix tus, vagy akár egy HK417 féle tusba is bele megy egy jó kis aksi?

Nem muszály fix tus. Én HK417-es tust használok és a pillangó akksik simán beleférnek. Én most egy kétágú lipo-t használok benne és egy teljes napot vígan kibír.

Nah akkor...

Nagant : Háát háát...nem tudom. Hát részemrõl a D-boys Kar 98-asa is elég nagy érvágás volt. Vagyis nagyon jól összerakottat nem nagyon láttam. 10 fegyverbõl 9-nek olyan bajai voltak aminek orvosolása elég sokat emésztett volna fel. A Tanaka Kar 98 már más tészta. Csak az ugye elég drága mulatság. De hogy ne csak az legyen hogy ****** csinálok a számból:
1009342z.jpg

Tanaka KAR98 +ba eredeti távcsõ
200811092.jpg

D-boys féle KAR 98

Másfelõl mondjuk kíváncsi lennék rá (mármint a Nagantra )hogy oldották meg airsoftban,

Domesz : Nem piszkálódás csak kérdezem , hogy neked mennyi fegyvered van? Am az M4-es aranyos jószág. Használt vagy zsír új?

Már megint terepruhások : Elmondom saját véleményemet. Természetesen semmilyen ideológia és nézet nélkül. 6 éves pályafutásom alatt egyszer volt olyan hogy játékterületen igazoltattak rendõrök. Ezen kívül semmilyen atrocitást nem szenvedtem, illetve nem okoztam senkinek. Ezek a cikkek , illetve bejelentések zöme a médiának köszönhetõ. Olyan mértékben ferdítették sok esetben a történéseket, illetve a média agymosása következtében minden laikus aki terepszínû ruhást lát akkor már az valamilyen tiltott szervezet oszlopos tagja és társai. Csak egy eset ami nem is olyan régen történt a megyénkben és egy rendõr ismerõsöm mesélt el. A lényeg apuka , anyuka és 2 gyermekük biciklizgettek a Debrecen határában. És ahogy ott tekeregtek egy erdõnél több egyforma egyenruhát viselõ emberre lettek figyelmesek , akik fegyvernek látszó tárgyakat tartanak kezeikben. Persze annyira megijedtek egybõl , hogy egybõl értesítették a rendõrséget. Akik kivonulva a helyszínre egy csapat túrázót talált , akik ornitológiai megfigyeléseket végeztek. És hogy mik voltak azok a fegyvernek tûnõ tárgyak? Madarak hangjai felvételére szóló mikrofonok. Egy szó mint száz most már mindenki gyanús akin terepruha van. Igazából a tájékoztatáson kívül csak ezt érte el a média.
Végzetül csak egy jó tanács nektek airsoftos társaknak:
- játék-ra érkezésig nagyjából legyetek civilben , vagy közterületen, forgalmasabb helyen ne mutatkozzatok
- a fegyverre vonatkozó BTK törvényeket tartsátok szem elõtt
- játékot csak jogilag tiszta magánterületen tartsatok , szervezzetek
Utóbbi csak saját vélemény, nem akarok belõle vitát , szal akinek nem tetszik ott a PM-em. Köszöntem.

Mosin: Több fórumon olvastam,hogy VSR kompatibilis belseje van,olyan rossz nem lehet :D
Y3ti: Most csak 2 fegyverem van :D ,és igen új, haver elkezdte az as-t de nem tetszett neki .....

Vissza
Top Alul