Airsoft

AS-ot kezdtem: 2010. 08.01., eddig 9 játékon vagyok túl (a cimbik kertjébe tartott "tingli-tangli"-kat leszámítva).

Ha tudnám mi az a szkájp, na jó mindjárt megnézem...

Bl/lKTOP: Az évek meg a rutin mondatja velem, hogy nem csak az elsõ pár játék lesz csalódás ;)

Az EMINENCIÁS ÚR :telapo: -nak van igaza, olvasgass a dolgok után, tanulgass, de sose feledd el, hogy ez csak egy játék, nem muszáj mindig nyerni benne. A lényeg, hogy jól érezd magad a játékokon.

nem feltétlenül kudarc az első játék, ha pl szerencséd van, akkor kilősz pár embert és tök heppi vagy:D
de ez sok mindenen múlik, nagyrészt a szerencsén.

urak, az A&K féle svd, acél sear-el és a gyári dugó hackelve. plusz a tömítések rendbetéve, 13-án volt játékon és kronózva. beállított hopuppal 515 fps-t produkál(gyári rugóval) 3 fps szórással és TM shotgunokéra kísértetiesen hasonlító hanggal. :D ettől függetlenül meglepően jól teljesített és bár nem sniper-ként használtam, hanem amolyan assault fegyvernek, de így is cirka 5-6x annyi embert lőttem ki, mint ahányszor engem kilőttek :D

Csak kiváncsiskodnék: Ki ismeri (vagy inkább csak, hallott róla) "Büféslalit"?
(-- NEM -- az Üvegtigrisből... :D)

Köszi a válaszokat, majd meglátjuk, h alakulunk-e púpos gyerek módjára.

Na bázé! Mééér, mééér? Kiványcsi voltam (már nem...).
Aki ismeri, tudja miért.
Dióhéjban: nem vagyok vele jóban (és asszem sokan mások sem).
Nem kellett volna felhoznom. Bocsánat!

Hali !

Van egy kis problémám az MP5-el : Amikor lőnék vele a motor furcsa.erőlködő hangot ad ki , na most : motormagasság beállítva rendesen az nem lehet baj.
Előre is kösz ha valaki tud segíteni .

Volna egy kérésem:
Ügyebár ahogyan azt már néhányan olvasták egy HK 416 vásárlásán gondolkozom, de nem tudom, hogy milyen márkájút vegyek (AGM,JG,DBoys).Ha valakinek van tapasztalat valamelyikkel (ha többel is akkor az csak jobb) nagyon megköszönném neki ha le írná azokat!Előre is köszönöm! :)

Nekem történetesen Boyi HK416-osom van. Talán ez a legjobban kidolgozott kínai kópia. A többi gyártóval ellentétben Ő a VFC elgondolásait másolta ami azt eredményezte hogy nem lötyög a RAS, és kompatibilis a Marui és VFC alkatrészekkel. A test fém (spiáter), viszont nagyon szép kidolgozású, szürke full markingos, míg a RAS fekete - nem mondom hogy alu - és valamilyen por?festést kapott. Mikor megkaptam át kellett nézetni, így cserélve lett a hop-up gumi (kék madbull) és a cut off leaver. Későbbiekben szeretnék bele egy Madbul ultimate hop-up kamrát és egy Marui belsőcsövet.
40 méteren (körülbelüli érték) mellalakot eltalálom vele (0.25 BB). Gyári rugó olyan M120-nak felelhet meg.
A gyári hájkep valami hiihhetetlenül kényelmetlen. Adnak hozzá egy imbuszt és azzal kell tekergetni játék közben, vagy leveszed a tárfeneket és úgy tekered mint a sima hájkepnél, csak akkor óvatosan kell tárazni mert vág a tár széle. MAG és King Arms tárakat próbáltam vele. Nem lötyögnek és adogatnak is de néha előfordul adogatási hiba a fent említett táraknál is. Dolgozom rajta hogy ez a probléma megoldódjon.
A tust érdemes lecserélni egy crane stockosra mert a hozzáadott akkutartó szerintem nem a legesztétikusabb látvány a fegyveren és kényelmesebb is a tusba rejteni az akkut.

Ps.:Én egy JG G36k-t cseréltem le erre a fegyverre és eddig nem bántam meg.
PsII.: A bolt cath pöckére nem árt odafigyelni. Nekem sikerrült elhagyni, de már pótoltam. Kis körömlakkal lekened és örök darab.
Most hirtelen ennyi. Ha bármi kérdésed lenne még szívesen válaszolok.

Köszönöm a leírást a Boyi-ról! :) Az AGM-ről tudtam eddig a legtöbbet.Azzal az a bajom, hogy ha jól tudom, akkor nem kompatibilis a Marui-val!De JG-ből is az újra kiadottat venném v mi.És majd még lehet, hogy lesznek kérdéseim szóval készülj fel! ;)

meg van első AS fegyverem ami egy Pisztoly személyében jelenik meg:
dsc00008mv.jpg

A képminőség szar, de ezzel tisztában vagyok valamint azzal is hogy kb fele annyit ér a telefonom mint a pisztoly :D

Scarecrow":15n786ei mondta:
meg van első AS fegyverem ami egy Pisztoly személyében jelenik meg:
dsc00008mv.jpg

A képminőség sz@r, de ezzel tisztában vagyok valamint azzal is hogy kb fele annyit ér a telefonom mint a pisztoly :D

Ez egy AEP Glock 18 ? max 250 fps ( ha nagyon jó)
Nagy bajban vagy máris! :P
Vasárnap lőttem magamnak egy snipert a Hi-Capa-val úgy 30 méterről! :D :wink:
Meg szegény Herynek kilyukasztottam a fejbőrét, kendőn keresztül vele! (nem volt gyorsabb az AK-74-l)

Vissza
Top Alul