Nekem történetesen Boyi HK416-osom van. Talán ez a legjobban kidolgozott kínai kópia. A többi gyártóval ellentétben Ő a VFC elgondolásait másolta ami azt eredményezte hogy nem lötyög a RAS, és kompatibilis a Marui és VFC alkatrészekkel. A test fém (spiáter), viszont nagyon szép kidolgozású, szürke full markingos, míg a RAS fekete - nem mondom hogy alu - és valamilyen por?festést kapott. Mikor megkaptam át kellett nézetni, így cserélve lett a hop-up gumi (kék madbull) és a cut off leaver. Későbbiekben szeretnék bele egy Madbul ultimate hop-up kamrát és egy Marui belsőcsövet.
40 méteren (körülbelüli érték) mellalakot eltalálom vele (0.25 BB). Gyári rugó olyan M120-nak felelhet meg.
A gyári hájkep valami hiihhetetlenül kényelmetlen. Adnak hozzá egy imbuszt és azzal kell tekergetni játék közben, vagy leveszed a tárfeneket és úgy tekered mint a sima hájkepnél, csak akkor óvatosan kell tárazni mert vág a tár széle. MAG és King Arms tárakat próbáltam vele. Nem lötyögnek és adogatnak is de néha előfordul adogatási hiba a fent említett táraknál is. Dolgozom rajta hogy ez a probléma megoldódjon.
A tust érdemes lecserélni egy crane stockosra mert a hozzáadott akkutartó szerintem nem a legesztétikusabb látvány a fegyveren és kényelmesebb is a tusba rejteni az akkut.
Ps.:Én egy JG G36k-t cseréltem le erre a fegyverre és eddig nem bántam meg.
PsII.: A bolt cath pöckére nem árt odafigyelni. Nekem sikerrült elhagyni, de már pótoltam. Kis körömlakkal lekened és örök darab.
Most hirtelen ennyi. Ha bármi kérdésed lenne még szívesen válaszolok.