Airsoft

nem basztatni pattog1 mondtam h kavet ittam kb masfel litert 2 ora leforgasa alatt. de most h elgondolkoztam mar masodik napja en se tom h mit akarok vele :D

Minek enyi KV???

Volt egy kis Blowback téma, és az alapján felmerült bennem: Az AEP-ek nem blóbekkesek?

lyukas orank volt :D ma meg vot kis alkotas, 10kor vegeztunk aztan godnoltuk kene kicsit jaccani :D kb negyedora jatek utan atmentunk hogolyozasba :D mert a radiotornyot aminel alkotni szoktunk hasznalatba vette a hadsereg lol2

Ez de jó lehet. :)
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WcV3C5aJwDI?fs=1&hl=hu_HU&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WcV3C5aJwDI?fs=1&hl=hu_HU&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
Meg milyen drága...

Egy ilyennel is beérném:
fg42blk1.jpg

Nabukodonozor: Az MG 42 potom: 2 200 $-ér (463 320,01343 Ft.-ér) a tied lehet. :)

Domesz: KYLLÄ ( csak neked) ! :D Valóban egy FG42 is szép szerzemény lenne, a bökkenő ennél is a borsos ár. Az MG42-est sokkal többre becsültem, de még így is elég sok. :)
Ez a drágaság már reálisabb. (Egyik kedvenc a németek fegyverei közül.)
mp44_shop2_wwii.jpg

Kössz a válaszokat.
Még tovább kivácsiskodok: Egy AS taktikai lámpa meddig világít el (úgy értem ameddig még éppen megvilágítja a terepet)? Ha tud valaki egy min/max értéket az is jöhet.

Szerk:
Ezt hvják úgy h fáj a szívem?

http://airsoftbb.hu/galeria/nagymanyok- ... ikett-gyar

Az eddigi legSTALKEResebb hely amit AS ra használnak.
Le a kalappal

[mod]Ne írj dupla Hsz-t ![/mod]

hat lampa fuggo sztem en mini maglitetot alkottam ra krypton izzoval vagy mivel :D azzal elegge jol lehet vilagitani bar havert nem lehet lekorozni :D vett kinabol vmi lampat ien 5cm atmeroju maga a lampa es kb 10cm hosszu :D csak az aksi az ami elrontja az osszkepet mert az ien kis meretu hatizsak es 6 kilo :D na az nappali vilagossagot csinalt az erdobe :D szinte napszemuveg kellett szoval lerakkattuk vele :D

Semmi különös, csak nem akarok x ezerér venni bótba, és van egy kis lámpám ami nagyon világít azon gondolkodom h felrakjam-é (sufnitunninggal). Egyébként csak kiváncsi vótam 1 bolti értékére.

A képektől kinek csorog a nyála (rajtam kívül)?

Ja jó köszi : ) (sötét épületbe használnám maximum).
Na itt van viszon 1 fontos kérdés: Hideg van odakünn, de azért az AS-ot nem szeretném beszüntetni.
Attól félek, h a hideg megviseli a fegyvert, az oké h az akksi kevesebbet ad le (AEG), de én féltem a müanyag és gumi alkatrészeket (pl tömítés), meg a motort is. Tehát a kérdés: lesz-é baja az AS fegyvernek a hidegben, vagy akár gyorsabban használodik-e el (a hideg jelenntette esetleges fokozott igénybevétel következtében).
Előre kösz!

nemtom kornyekeden vane oan hely h, regi hangar amit berendeztek vminek. nalunk van ien paintball,AS mindenfele jatekokhoz atalakitott hangar, falakkal mindenekkel mint cod4be a killhouse :D

Vissza
Top Alul