Airsoft

S.T.A.L.K.E.R. TALI
:bloodsucker:
Ez egy AirSoft rendezvény lesz, amit én szervezek. Ez a bejegyzés egy szabvány ismertető, úgyhogy egy kis infó a kevésbé jártasaknak:

- AirSoft: aki nem tudja miez ne is jöjjön… :D
- S.T.A.L.K.E.R. : = egy videojáték, amely a csernobili atomerőmű körüli radioaktív Zónában játszódik, a játékos feladata többek között tűzharc, rejtőzködés, felderítés stb. (nem megyek bele, akit nagyon érdekel: http://hu.wikipedia.org/wiki/S.T.A.L.K. ... _Chernobyl
http://pc.ign.com/articles/773/773803p1.html
az angolban jobban bízom, de se azt se a magyart nem olvastam el).
Tehát itt a párhuzam: lövöldözés, terepen és épületben.

A rendezvényről:
Helyszín: Pécs, Szénmosó régi épületei
Időpont: bizonytalan, majd, ha lesz elég ember megbeszéljük.
Időtartam: valószínűleg egy nap (változhat)
Létszám: 10 - ∞ :D
Törvényesség: itt jön a hoppáré*

Hoppáré*: az a helyzet hogy nem biztos hogy beengednek, de nem fognak könnyen lerázni minket. Íme, a terv: civilben odamegyünk 5-en 10-en 100-an… mind1 a lényeg, hogy odamegyünk néhányan CIVILBEN(!), és megkérdezzük bemehetünk-é (valszeg csak úgy nem) de ha fölajánljuk, hogy kibérelnénk a helyet talán hajlanak rá(tehát kell valamennyi péz is, minél többen vagyunk, fejenként annál kevesebb). Aztán mehet a menet; ami BB, a csőtorkolaton kifér!

A helyszínről: a pécsi szénmosó kb. 3-4 épületből állt egészen tavaly (2009.) tavaszig, amikor is vmi ö k ö r lerobbantotta a „leg-csernobilosabb” épületet. :blowup: Persze a romok mindmáig ott hevernek :evil: ; ahelyett h stúdiót, egészségkp.-ot vagy AIRSOFT PÁLYÁT építettek volna belőle - gyökerek - (béke poraira: http://www.youtube.com/watch?v=RDFbRFfBKgs ). Ma 2-3 épület jöhet nekünk szóba, és jön is, hiszen a sárga épületben Paintball-pálya volt.

Ja, és senki se számítson nagy felhajtásra; szűk a keret, szűk a költségvetés, „szűk a koporsó”, szűk a pálya is (KICSI).

Az időpontról: Most elsősorban az érdekel, ki jönne el. Aztán ha meglesz 10-15 ember, kiderítjük hogy 1általán beengednek-e s, ha igen akk egyeztetünk egy időpontot ami a legtöbbeknek megfelel.

Az eddigi jelentkezők
Országosan: Kiscsillag

Környékrű: pajtijaim+én (kb. 4 fő, még változhat)

Kérdés van? Nincs. Ha mégis, engem kell keresni, mindenki ahogy/ahol tud.
Privjet
Viktor

Bl/lKTOP : Itt nem az a gond hogy elmennénk-e (pro airsoftosok) hanem az hogy nem túl törvényes a megoldás ha csak simán bemegyünk. Inkább járj egy olyan terep után ahol biztosabban be engednek, vagy a tulajdonossal kerek perec vázold fel mit is akarsz. Ha belépõt kér? Oké. Mint írtad is. De legalább magán területen, a tulaj tudtával vagyunk ott. Szentem senkinek nem hiányzik egy kommandós rajtaütés. Arról nem beszélve hogy mindazon felül hogy magánterületen illegálisan vagyunk ott, még a fegyverekbe is bele köthetnek. Ez nem "fika" meg "oltás" csak megjegyzés vagy esetleges jó tanács. Ha segítség kell szólj. PM-ben.

to: Y3ti
Kössz az értelmes észrevételt, de:
Ha először úgy kérdem meg 1edül m1ek oda, akk kiröhögnek és eekűdenek a "Pécs Á"-ba.
Tehát 5-10 ÁMBÖR (ember) kéne h komolyan vegyenek...
De jóvan, összeszedem az uccáró a Pista bácsit, meg a Mari nénit és megkérgyük h mivan.
:lol:
Újabb infók hamarosan...

Bl/lKTOP!

Azt javaslom, hogy előbb a tulajjal egyeztess. Általában hajlanak rá, hogy bizonyos bérleti díj fejében átengedjék a területet. Persze nem árt, ha pontosan elmagyarázod, hogy mi fán is terem az airsoft, illetve ha van nálad egy MASZ 2008 vagy inkább egy MASZ 2010.

Yetit idézve senkinek nem hiányzik egy kommandós rajtaütés. Pont 5 hete történt a lakóhelyem közelében, hogy rabomobillal és helikopterekkel (!!!) szállt ki a rendőrség, mert valaki illegálban bulizott. Ha airsoft relikviákat is találnak nálatok, akkor szvsz szívbaj nélkül tüzet nyitnak.

És ez nem csak Nektek lenne rossz, hanem az egész airsoftos közösségnek is. Szinte minden hónapban van olyan hír, amikor airsoft relikviával követnek el bűncselekményt, és mivel Magyarországon nincs a sport törvényileg szabályozva, könnyen mehet a levesbe az egész. Az emberek csak azt látják hogy egyenruha, puskák, "húú, hát itt biztos gyakorol valami szélsőség." Erre semmi szükség nincsen.

Remélem sikerült építő kritikával szolgálnom, és nem veszed támadásnak a fentebb leírtakat.

Köszönöm!
Berkut

Bl/lKTOP : Sajnos nem nagyon szabad már félvállról venni az ilyesmit.

Domesz : Mit csinálsz már megint?

Kép :
residentevil060.jpg

Hát M16A4 rajta ELCAN és MARINE Stock

Jó csúzli.De az igazán jó airsoft úgy vélem a Classic Army G36-osa.Egy nagyon jó konstrukció. Volt alkalmam látni és nagyon tetszett a visszajelzés(nem sok airsoftot láttam, ezért gondolom). Szakértő úrnak(Y3ti) mi a véleménye ?
Tigris egyébként északon milyenek az árak ? Olcsóbb, mint az itthoni ? Mert itt drágább, mint a minimálbér. :(

CA G36jai szerintem is marha jók! Valószínű az egyetlen alternatíva lenne nálam ha nem lehetne Kalát választani.

A szakértõ úr a véleménye csak annyi. Hogy CA G36C olyan 65-70.000Ft-é között mozog, míg egy JG G36C-ét megvesz az ember 30-35.000Ft-ért. Persze az árak változóak. Én mindenképpen a JG verziót javaslom. Nem egyszer volt már a kezemben. Minimál ráfordítással nagyon komoly fegyvert lehet belõle
csinálni, habár gyárilag is jó. Annyi hogy megvette az ember gyári hop up csere, az megy a kukába.
Másfelõl elég elterjedt fegyver, de lehet vele legózni rendesen. :D Egyéb kérdés?
Jah meg találtam néhány képet az archívumomban:
dsc01481f.jpg

200801262.jpg

test2xa.jpg

Én abból a dragunov szerû fegyverbõl már rég Vintorezt csináltam volna. :)

eloszor egy kis atalakitas belul :D szinte komplett belso kuka :D aztan par jobb dolog belekerul :D vintores se rossz otlet de vhogy a bazinagy hangtompito nem jon be :D lehet majd csinalok aze belole vmit :D jovore kell projekt a suliba nagyvaloszinuseggel ez lesz az xD

Yeti: ez a három fegyver maga a tömör gyönyör. :D (G36 fan vagyok fogatlan, mégis AK-t fogok venni :D)

Vissza
Top Alul