Airsoft

Üdv !

Eladóak az alábbi cuccaim:
9398721_35c9e0cf6bd63f728bd15317e9394880_xl.jpg

Barkácsoló kedvűeknek,pótalkatrésznek.

Mind elkelt.

Üdv mindenkinek!

Ha lesz rá alkalmam (És elég pénzem) Venni fogok egy Dboys Rk-03-as AK-74-est. Csak egy kérdés: Szerintetek az elég jó fegyver, vagy nem túl megbízható?

Domesz: A csavarhúzó mennyibe kerül? :D

Annyiért amit kérsz nem is, annyiért újonnan is meg lehet venni! :P
Darabokban meg szerintem hülyeség, 1-2 dolog max ami kellhet másnak, a többi meg a nyakadon marad, aztán semmire nem lesz használható...

Erről az RK-03ról meg mindig úgy beszélsz mintha nem is tudom aranyárban mérnék, szerintem igenis a minősége megéri az árát.

Most miért engem néztek hülyének, Domesz? Mikor először mondtad msn-en mennyit kérsz az ÁKÁÉRT már akkor mondtam hogy annyiért a kutyának sem fog kelleni, kicsit többért vesz újat, és elhiszem hogy megkímélted, de a használt az akkor is használt, nem adnak érte annyit mint egy újért...

Lehet hogy nem voltam egyértelmű, de hogy ennyire... Direkt nem is használtam off-színt, mert a FEGYVERRE értettem amit ...

Pár dologra már akadt is vevő,lehet,hogy neked ezek nem érnek meg sokat,de ezek legtöbbje mára igen keresett árucikk.............

Hát nem tudom, majd ha valaki lát JG Beta AK alkatrészekért egymást fojtogató embereket feltétlen jelezze! :P

Piszkálódást félretéve szerintem akkor is egyben add el...

Scarecrow: a nowar-on nézzél csak szét még egyszer, minden nehézség nélkül lehet találni 150-140-100-70es AK midcap tárakat mindenféle színben, típusban és gyártótól. G36-hoz való midcap tényleg ritka, de azt is találtam neked:

http://airsoft.nowar.hu/index.php?page= ... &Itemid=26

Napot all!

Domesz : Egy tipp ez egy kicsit drága. Vagyis az árlista.

Nekem: Eladó egy Cyma Ak47S Tactical. Szinte origin állapot. 15.000Ft-ért. Akit érdekel szóljon.

Csahogy kicsit okoskoggyak:
Domesz, a képen a 8. egy závár(zat).

ja és...:
AIRSOFT-SZEZON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(legaláb is itt délen...)
:halom: lövés1

Vissza
Top Alul