Airsoft

Domesz : Körbe dobom ismerõseim közt. De még nekem is jól jönne most (projekt) , csak nincs pénzem.

képet : készültem, csináltam , majd késõbb (ha a másik gép végre jó elsz) felrakom.

énis elkezdenék Airsoft ozni meg tudnátok mondani mivel kezdjem? (Kis Stukker és Főfegyverrel 1 üt kérem) A másik gond az hogy ezt Apám tudta nélkül (Csak anyám tudna róla) Kéne csinálnom vagy valaki azt mondja neki hogy "Igen ez 1 értelmes játék ami ezt meg ezt fejleszti és a többi" Köszike ^^

Apu.:Attól függ hány éves vagy...16 alatt bele se kezdj. Az meg nem árt ha apu is tud róla
Fegyver.: Kezdésnek elég 1 alap fegyver. Legjobb ha magad választod ki testalkatodnak és ízlésednek megfelelően. Ha ez megvan elmondod h mit gondoltál ki magadnak, és meghallgatjuk, adunk további tanácsokat.

De mindezek előtt.

Attól hogy ez egy szabadidősport elég komoly dolog, főleg manapság. Így légyszíves a szabályzatot olvasni (Jelen esetben a MASZ-t) [itt jegyzem meg hogy nemsoká jön a 2010-es verzió]
Az sem árt ha olvasgatod a "hivatalos" :D magyar fórumot.
www.softair.hu

Persze Persze de ami hozzám illeni túlságosan is drága,és nem tudom hogy pénz pocsékolás lenne mert időközben nem tetszene,szoval ezért kérem a Tippeket,am mért ne lehetne?Unokaöcsém haverja 11 éves és Airsoft ozik,Annak a bátya 14-15 között az meg már Élesen játszik :)

Domesz,Waldar
Gratulálok....
Ezért vannak a szabályok...
Nekem nem is lenne probléma, de ha kimennek a kékek akkor mindenkit előkapnak. Attól hogy titeket nem tudnak "elővenni" attól még mások kaphatnak.
Nem megbántani akarok senkit, mert vannak korán érő típusú fiatalok, de a tapasztalataim nem sűrűen sodornak össze ilyenekkel.
Van olyan a fórumon (ITT) aki ki tudja várni azt a pár évet (Nem lesz világvége), és addig is kijár mint nézelődő a kukás mellényben, és ha jó kisfiú/kislány még azt is megengedik h lőhessen.
És mindenki boldog... Én is az lettem....

Én és a csapattársaim mindig viseljük a szükséges védelmet,olyan helyen játszunk akinek a tulajával lebeszéltük,hogy ott játszhatunk,szerintem ebben nincs hiba.
Nem mondom azt,hogy én vagyok a legkomolyabb ember,de igyekszem betartani minden szabályt,nem tuningoltatom a fegyverem 400 FPS fölé stb.

Örülök neki hogy használtok megfelelő szemüveget.
Hiba van benne...az életkort szabályok kötik...

De ebbe nem szeretnék belemenni (Pedig már benne vagyok), hogy szétválasszam a fiatalokat az airsoftosoktól. Van erre alkalmasabb ember.
Befejeztem és elnézést kérek.

Kezdőknek: van oly hely ahol lehet bérelni/kipróbálni, ott eldönthetitek h tetszik-é. Ilyen alkalom lesz a Mecseki Történeti Napok, aug 19.-22. Hát igen, ez itt van délen (JEEEEEE végre nem csak Bp-n), de a fővárosközeliek mehetnek oda, ott mindég van vmi.
Lécci írjon má valaki választ a Pisztoly-tuningolhatnékomra!

ui.: Érdekes, a Stalkerezéstől AirSoftozni, az AirSoftozástól Stalkerezni van kedvem. A természet körforgása... xD

Nah sóval:

Nem benzint akarok dobni a tûzre se nem felekhez állni csak elmondanám az én nézeteim errõl a "kor" témáról.
A lényeg hogy a mi csapatunkban csak egy 16 éves srác van. akit hozzá kell tennem hogy 12 éves (!) kora óta játszik. Elfogadták akkor , és elfogadják most is hogy hány éves. Ennek ok az hogy van annyi esze hogy baromságot nem csinál, csak velünk jön játszani, kellõ tapasztalat és hozzáértés van mögötte.
De õt egy külön kategóriába azért nem sorolnám mert utána csak olyan hsz-ek születnének amik csak arról szólnának hogy akkor mindenki külön kategória. Lehet rossz példa volt de szerettem volna ezzel kezdeni.
Lényeg hogy a 2 fél érveihez hozzá szóljak, és nem ugatás legyen (vagy hegyi beszéd).
Az egy dolog ki hány éves, ha nincs a MASZ-ban leírt korhatáron akkor az alatt NEM játszhat. De ezeket is ki lehet küszöbölni , illetve megkerülni. Tudnék példákkal is dobálózni de nem teszem.
A 16 éves kortól szülõi engedély vagy aput bevonnia játékban. Sokan így csinálják és egy kellemes apa fiú délután vagy nap sülhet ki egy játékból. Amúgy az engedélyt sok honlapról le lehet szedni, kinyomtatni , alá írni és voalá.De ezek csak nagy játékoknál mûxik. Az hogy pl.: Domeszék elmennek egy olyan pályára ami magánterület és ott játszanak az megint más. Mondjuk itt jön elõ hogy a "kék ruhások" bemehetnek magánterületre is intézkedni. De hogy személyes tapasztalattal érveljek, eddigi 4 és fél éves pálya futásom alatt egyszer jöttek ránk , akkor is csak felvették az adatainkat és esetleges engedély nélküli gáz riasztó fegyvert , és pirotechnikai holmikat (rakéta , petárdát) kerestek. De ne volt ilyen kint és visz látás elmentek. Én nem azt mondom hogy illegalitásban kell mûködni sok 18 év alatti játékosnak mert van olyan hogy ha õk még 2 évig csinálják 18 évesen kellõ tapasztalat lesz a kezükben. DE vannak olyan sport egyesületek ahol van ifi airsoftos részleg. Ez nem vicc! Pirtó-n pl ez mûködik. Ott van a légpuska lövõ szakosztály mellett airsoft szakosztály is. De az a lényeg van ilyen. Sóval és só nélkül csak annyit akarok kihozni hogy szerintem ha minden olyan óv intézkedést betartanak , és mindenre oda figyelnek , kellõ fegyelemmel és magatartással viseltetnek a sport iránt akkor nincs akadálya. De mint írtam ez csak az én véleményem lenne még mit írnom de nem teszem. Csak arra kérek mindenkit hogy zárjuk le ezt a kor témát. Lehet még az airsoftról beszélni korhatár nélkül, ha betéved egy 16 éves ide nem egybõl el kll zavarni, ha eseteleg egy veterán téved ide akkor azt javaslom (kezdõknek) figyeljék gondolat menetét , és mondani valóját ugyanis tanulni is lehet belõle. Písz! :)

Nah csak hogy kép legyen:
1010783dsa.jpg

Gold Ak 47 :D

1.AK-74-ből Cyma vagy D-Boys javasolt ? (Cyma-ból szóba jöhet a többi AK széria is, csak ne legyen az a fél év alatt széteső.)
2.AEG-et kiszállít a futárszolgálat ?

Nabu úgy tudom csak akkor ha te bízod meg őket, tehát a bolt nem kérheti meg őket, neked kell a futárral letisztázni hogy itt és itt felveszi a csomagot és leviszi hozzád oda ahova kell. Ha jól tudom így működik.

http://www.keletifront.com/shop/product_info.php?products_id=5875 Valaki tudna segíteni. Hogy ez megéri-e a pénzt vagy keresek másikat. Készülök jövőre, jó lenne menni a táborba. Előre kössz a válaszokat.

Értem. Hát ez így elég necces lesz. :D
A D-Boys-os fekete AK-74-ről pedig annyit,hogy nekem is javasolta már Prodigy kolega,pontosabban a faberakásos verziót. Kaptam is hozzá videót. Elég meggyőző.
<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qxVaffTEKIA?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qxVaffTEKIA?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Nabukodonozor : A jobb boltok (keleti front , Nowar ) régen futárt küldött. Csak mostmár a fegyvert személyesen kell átvenni. Az airsoftbase.eu nem tudom mennyire mûködik. De ha pl gunnerairsoft.com -ról rendelsz akkor a PK + Vám + persze ár felyében házhoz is viszik.

Vissza
Top Alul