Airsoft

Domesz : Attól függ milyen gyártmányú a SCAR. A JLS megeszi szerintem. Én JLS-hez TM és CA valamint D-boys tárakat használtam. A D-boys SCAR már necces. Kevés tárat fogad el. D-boys tárakat igen , JG-ét is. DE aCA-át már szétveri . De a Csájníz méd csiga tárat meg elfogadja.

Zini : Hát kérlek szépen 20 felett vagyok, és 4 és fél éve csinálom. Egyéb kérdés kérlek priviben.

kis sösszenet : Nem kellett volna annyit játszanom CoD4 MW2-vel:
dsc02626y.jpg

Y3ti, ember, MÍ ez??? M14 meg shotgun??? Ocsmány, de teccik az iesmi!!! "Ronda és finom."

pedig jo ra az :D

Domesz! szivni fogsz vele, en kihagytam par honapot ugy h 3as prestige vegen voltam, most megint jaccok es mitne mondjak sok-sok csiter van, es minden partyba talalkozol legalabb 3 tizes prestiges noobbal :D

de nem hiszem akkor se :)

Na ja szinte minden szerveren van 1 Prestige cheater,am nem biztos,mert a nagy kockák ennyi idő alatt már rég prestige 10 nél vannak!

ötlet : Nos máshol is láttam már ezt a megoldást. De am az nem M14 hanem M16A2-es verzió. És megsúgom mind a 2 springes. De meg akarom csinálni egy JG M16A2-essel + alá egy DE super shorti shoti. Vagy egy sima kis tárassal.

Am nem játszok neten ilyeneket. Csak LAN-ban. Te szerintem lehet lapozni.

Y3ti":14hg91ng mondta:
Zini : Hát kérlek szépen 20 felett vagyok, és 4 és fél éve csinálom. Egyéb kérdés kérlek priviben.

kis sösszenet : Nem kellett volna annyit játszanom CoD4 MW2-vel:
dsc02626y.jpg

te csak most vettem eszre ahogy neztem a kepet h miaszosz aza CoD4 MW2???? :D nem csak siman CoD4 vagy MW2?

Tegnapi Stalker Camp-hez való fotózás során készült a kép:
hegescuccos014.jpg

Blaró-ljobbra haladva: Ak NT , D-Boys AKSU 74 , JG Ak47 ß , Cyma Ak74 , D-boys M4 Y

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ezt az Airsoft puskát néztem ki magamnak. Ez egy Tactical Sniper, KJ works a gyártó, gázüzemű, 450 FPS a kezdősebessége, 17 darab 6 mm-es BB golyó fér bele, fém és 850cm hosszú ebből 410 a csöve valamint 1190gramm a tömege. Ez 30 000 forint. Az a kérdés: Megéri vagy vegyek inkább egy dragunovot?

Vissza
Top Alul