Airsoft

Kösz Yeti, azóta találtam párat a városban, vebboltról éppen leszokóba vok az "obsithoz" meg télleg katonai fizu kell. Nálunk Vadonba a Bundeswehr poncho nem 3500FT, hanöm 1990 (az is használt, ugyan ilyen), + van egyeb is mind1 maj veszek...
Néztem képeidet, jó stalkeresek, de neked télleg ennyi stukkered van? ááá

hy.
Maegvan a Holo-m, és már csak egy szerelék kéne az Ak-m ra. Ha esetleg vki tud olyat hogy AK-ra nem pso-s szereléksín relativ olcsón akkor szóljon mert softairen már nem telálok.

Pr0D1G7 : JG SIG kis jó egynek. ;)

Bl/lKTOP: Nincs mit. De a poncsóról tudnál mutatni képet.

Bl/lKTOP: Nem tudom melyik képet láttad. De hülye egy mániám hogy fegyverekkel pózólkodok. :D

De csak egy lista hogy mi volt eddig:
- kb. 16db Springes Csájníz pisztoly (ebbõl jópár darabokban van)
- 2db Csájníz springes shoti (ebbõl mind2 megvan , az egyik még mûxik is)
- WELL R6 -> M4A1 (nincs már meg)
- BE XM8 (Nincs meg)
- KJW Ruger Mk1. (Erõs volt, nem kellett, eladtam)
- Csájníz AEG MP5SD5 -> Alkatrészben elment
-Cyma Ak74 (Nincs meg már)
-3db. DE AK47 (1 elkerült az EX EX barátnõhöz ,1 elment cserébe, 1-bõl AK pistol lett-> eladva)
- JLS SCAR (Nincs már meg (sajnos)
- TM M16 A1 , TM Springes grántvetõvel (alkatrészenként elkelt)
- DE USP (elkelt)
- TM Beretta M6 Tactical Master (elket)
- TM Desert Eagle (elkelt)
- 2db. Cyma Ak47S (Ebbõl 1 AK NT-lett , a másik elkelt)
- D-boys M4 CQB (Megvan , és már nem tudom hányszor variáltam :D )
- TM M4 SR15 (elkelt)
- JG ß-a (Megvan már több mint 3 éve)
- JG Krinkov (elkelt)
- KJW Beretta M9-es (elkelt)
- TM Spas 12-es (elkelt)
- Cyma Ak47 (el ajándékoztam)
- D-boys SCAR (eladtam)
Amire így hirtelen emlékszem... :D

Yeti: "De a poncsóról tudnál mutatni képet." (kijelentés? :D Tudok.)
Vagy mégsem, talán mer .gif a szeméttye...
itt a link: http://www.obsit.hu/listazo.php?katid=esoruhak (Bundeswehr poncho, a lap tetején)
ez az obsitról, a Vadonban, a webshopban nincs, csak az üzletben(de hogy mér???), az ugyan ez, ott fő is próbáltam. (naon off: valszeg magy. sátorlapot veszek maj)

Hú azta, volt pár, régóta tolhatod. Talán én is eljutok egyszer has. szinre, fegyvermániámból kifolyólag...

Bl/lKTOP : Kösza linket. Am 4 és fél éve köbö.

Pr0D1G7 : Hmm. Felkeltette az érdeklõdésem. Utánna járok hátha tudok szerezni. Addig meg csak azt tudom mondani hogy alegjobb az amit rajtam lehet látni jó pár képen.

Ha sikerül kideríteni hol lehet beszerezni nekem is kéne az infó! :D
Az a javasolt 140 euró szerintem nem is olyan sok érte, pláne hogy térdvédő/könyökvédő/kapucni van hozzá, és ahogy a leírásban is olvasható 50 színben/terepmintában kapható.

Y3ti: Tudnál mondani pár fontos adatot a JLS Scar-ról.WGC-shop on van egy raktáron,és érdekelne a fegyver.

Ezek között nincs JLS, de elég korrekt bemutató négyféle SCAR-ról:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vZmzajIdBS0&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vZmzajIdBS0&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Domesz: Amit Pr0D1G7 linkel blackwater-es link az pont jó. Nekem pont az volt meg. Esküszöm. Most már valahol Gyõrben van. :)

Am az FN200-es sem rossz. :wink:

Nem, én mondtam, egy G&G Sig SG 550-et szeretnék vagy egy LCT AKS74U-t. Bár LCT-ből tetszik még a sima AKs74 és az AMD-65 is.

AMD-65 eljen nekem is kedvenc fegyverem,de amikor nowaron megláttam az átalakító szett árát (60e HUF)
dobtam egy hátast.
Biztos,hogy G&G-kell? Van Jing Gong 550-es is sokkal olcsóbbért.

Vissza
Top Alul