Airsoft

jaja az én Ak-m, és igen
flex markolat van rajta :D ilyen sufni tuning , és olcsóbb mint egy eredeti , és ugyanolyan jó , szal nem kell leszólni :D am meg van egy kis fölös pénzem és már beszéltem a csávóval, és valszeg meglesz
a holosight 14000Ft-ért , azt azután már csak a szereléksín kell ami meg már nem olyan macerás...
szal szinte teljesen meg van oldva a problémám :D Am én már próbáltam minden fajta trükköt a célzáshoz de akárhogyan célzok mindíg nehézkes eltalálni a célt (domesz) meg s holosight olyan optikai tuningnak is jó, nemis beszélve hoyg jobb , és könnyebb vele célozni:D

S3R!@L K!LL3R : Hát figyelj nem fikázás csak tanács, pozitív javaslat.
1, Holosight kérdés:
BSAWeaverRedDot.jpg

A fent látható redodotok tökéletesek. És 1200-3000Ft-ig beszerezhetõk. Szintén olcsóbb.

Aztán 2, nem muszály olyan szerelék ha sajnálod rá a pénzt. Elég egy sima fém rail , amit a tok fedélre ráfúrsz. Vagyis rá csavarozól. Vagy van egy másik szerelés sín is amit szintén Ak-ra szoktak tenni:
http://www.airsoftgun.hu/catalog/produc ... d=wwavugjs
Fenti szintén könnyen esztergálható. Meg olcsóbbért is ki lehet hozni. Fenti csak példának mutattam. Van ahol 2500Ft-é.

Meg 3, : A markolatos téma a fentiekhez megfelelõen megoldható. Vagy veszel egy normál taktikai elõagy alsó részt amin alapból van rail olyan 2000Ft-é körül van. Valamint vertikális markolat is olyan 500- 1500Ft-éig beszerezhetõ. Ergo abból a holosight árából ami fent említettem beszerezhetõ.

Röviden...de te tudod.

Y3ti: Nos, a holosightot azért szeretném, mert teccik, am meg pont arra a szereléksínre gondoltam amit belinkeltél , meg tudnád mondani hol lehet 2500Ft ért kapni? jólenne annyiért. jah és a vertikális markolat: nekem teljesen jó úgy ahogy van, semmit sem költöttem rá nemis szándékozok, bár régebben egy taktikai AK előaggyal szemeztem, meg is rendeltem keletifrontról, csak kiderült hogy nincsen már belőle. nowar on láttam egyet olyan 2000-2500 Ft ért de ahhoz nincs kép nemtudom milyen, de van egy amihez van kép az olyan amilyennek lennie kell csak 18000Ft. De most csak a holosghtra meg a szereléksínre szándékozok költeni. más nem kell. Egyenlőre.

KönigsTiger: Igazából lehet vele célozni csak sokáig tart míg pontosan egyvonalba lesz a "pöcök" és a "lyuk". Legalábbis nekem.

Y3ti:Hát valamilyen Arsenal(SA M7) van a dobozán. De már mondtak rá cyma-t meg mindenfélét. azt tudom hogy ahol vettem (keletifront) ott zárójelben cyma cm.028 volt írva.

S3R!@L K!LL3R: Nah igenn. Mert az gyárilag Cyma. Csak az Arsenal nevû cég átdobozolta. Úgyan olyan haszon húzás mint a Begadi vagy a Cybergun. De még van néhány.
Igazából én még mindig képetelen vagyok felfogni hogy az alap irányzékkal hogy nem tudsz célozni?
Láttam már sok mindent de ilyet még nem. lol2

Ma meg volt egy kis bemutatónk:
DSC01932ds_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Én...
DSC01972ds_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Már maga a bemutató...
DSC01984ds_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

És legújjabb kreálmányom. Cyma Ak47SNT

Berosálok! (asszem nekem sose lesz anyi pézem amennyit ti AS-ra költötök) :cry:

Jó persze van ócsóér is, de a G36osom sem volt semmi és nem csúcskateg. De azé még szeretem!
Ha igazán komolyan akarnám tolni súlyos 10ezrek kellenének...
Meg ugye csapat.
Vagytok, AirSoftozók, itt délen is (DNY MO)?

Y3ti: Igazából semmi gondom nincs az alap irányzékkal, csak nagyon rákattanatam a holosightra és azzal egyszerűbb is célozni meg teccik is szal akk ha találtam egyet viszonylag olcsón akkor miért ne rakjam rá?

Vissza
Top Alul