Airsoft

kis csillag : Hát Cyma Ak kezdésnek. De ennek ára változik 15.000Ft-ért már lehet venni használtan.
D-boys Ak már 30.000Ft felett. Én mondjuk az Ak47S-t még 10.000Ft-ért vettem.

Csiga : Jó féle. Köszi.

Domesz : Hmmm..de ez még nicns annyira leharcolva mint az enyém. :)

Bl/lKTOP : Úgy mégis mennyire Dél-MO.? És település?

S3R!@L K!LL3R : Jó hát igazából te tudod. Csak annyit tudok mondani hogy akkor már csinált meg az Ak-ád normálisan. Gondolok itt a vertikális markolat + railes taktikai elõagyra.

Személyes adat uh nem visszaélni!!!:
Baranya, megyeszékhely

Kösz Y3ti, talán majd ha gyűjtök annyi pénzt nyáron munkával akkor majd belefér.Aztán majd használatba is veszem. :twisted: :D
Valami védőszemüvegféleségem az van, a golyó pedig fillérek.

S3R!@L K!LL3R : Oké. Hát legyen úgy.

Bl/lKTOP: Én személy szerint nagyon keleti vagyok. De ott lenn tudok Pécsi, Szigetvári, Bonyhádi, Mohácsi csapatokról. Röviden.

kiscsillag: Zekler márkájú szemüvegeket ajánlom. És nem nagy tétel. 1400Ft körül mozog.

Napot all!

Pár kép még Tokajból:
p4240076.jpg

Brother & me (Jobb oldalon álló vagyok én)
QEMVXEtvAwJWBVpMRAVR

In action (G36ossal)
QEMVXEtvAwJWBVpMRwVR

Aki ott volt tõlünk (Bandits team)
Pályáról pár kép:
QEMVXEtvAwJWBVpPEQVR

QEMVXEtvAwJWBVpPEAVR

QEMVXEtvAwJWBVpPEwVR

Nah nem ennyi..csak ennyit tettem fel...A többii meg nagyon feelinges dzsindzsa.

Az airsoft 10 parancsolata :D :
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jFYQwX2EayE&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jFYQwX2EayE&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Váááá ez a 10 commannds of AS nagyon jó, sztem rakd be a viccesbe is. :D lövés1

Edit: szerintetek hol vegyek sátorlapot (sátorlap-esőköpeny; természetesen terepszínű)?
Vadászbótba kapható ien?

Szép az az FAL Tactical Carbine, ugye King Arms?

Én egy G&G Sig 550-est szeretnék, esetleg egy Z-M LR 300 ML-t. A G&G gyárt L85-öst is, de azt mindig is utáltam, a játékban meg főleg. Viszont ha a Sig-re vagy az LR 300-asra teszünk egy SUSAT-ot meg egy PBS tompítót, (amiket szintén gyárt a márka), faxa kis Stalker fegyót kapunk! :D

Vissza
Top Alul