Domesz
New Member
Ha valaki gondban lenne az airsoftja szállításában akkor az aktatáskát ajánlom.Most prbóáltam ki ( JG ß Specnaz) ha leszedem a tust,és a csőszájféket nagyon passzentosan belefér.Plusz néhány ruhadarab ami megtámasztja és kész is.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Saab vagyok a Veszprem megyei ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Airsoftcsapat vezetoje,managere.
A kovetkezo honap-Majus elejen 7-8-9- szervezek egy kozel 200 fos AS rendezvenyt amit a Stalker tortenetre epitettem ra.
Szeretnem figyelmetekbe ajanlani a csapat hivatalos weboldalat:
www.airsoft.ebyas.hu-t amin informaciokat talalhattok a rendezvennyel kapcsolatban.
Utolagos engedelmetekkel egy par cikket raktam ki az oldalra de mindenhol termeszetesen megjeloltem a szerkesztot es a forrast.
Ezennel szeretnelek titeket meghivni a rendezvenyre ha energiatok illetve idotok engedi.
Ha szamithatok a reszvetelre akkor kerlek Titeket email-ben jelezzetek,vagy regisztraljatok be a www.nyugatairsoft.hu S.T.A.L.K.E.R.
48+ topickban a vendegek menuben.
Itt teljes mertekben,vagyis 90%-ban elkeszőlt a szablyzat es a kiiras illetve elindult mar a regisztracio is.
Koszonom a turelmet es maradok tisztelettel:
Saab.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.