Airsoft

hát ha olyan 10 méterről kb.
Amugy meg majd lehet hogy szerelek bele vékony alulapocskákat, ha kell.

zolika97 : Hát rendben.

rayder : Elsõ sorban igen nevezhetõ sportnak, hobbinak vagy már életszínvonalnak is. Esetleg drognak. De a lényeg mindenek elõtt keresd mega csaptogat , alakíts ki jó viszonyt velük. Attól hogy még kezdõ van attól nézhetnek valamibe. Csak olyan embert kell találni aki foglalkozik kezdõkkel. De nem si aza lényeg ha elkerülsz egy játékra akkor figylej oda hogy azt csináld amit mondanak. Csak oylan infokat mondj nekik a játék során ami feltétlen fontoss. Ne tégy nem átgonolt kérdéseket fel. És menni fog a dolog.
Másfelõl hogy jó cuccokat kapj minden esetben keress olyan airsoftost aki már régóta csinálja, vagy olyan airsoftost aki másról ajánlatot tesz "hogy igen õt keresd". De figy szívesen segítek neked. MSN-en vagy e-mailban. Akár itt priviben . De elsõ kettõ jobban menne.
Másfelõl kérdésem: Hány éves vagy? Ha 16-ot betöltötted de nem vagy 18 akkor kell egy szülõi aláírással igazolt lapocska amit minden játékra vinned kell magaddal. Valamint nagyon fontos a MASZ szabályzatot elolvasnod. Röviden. Kérdésed van madj szólj! ;)

kiscsillag : Nézd teljesen felesleges ilyesfajta védõ felszerelés.
Ad1.: nem biztos hogy megérzed a találatot .
Ad2.: csak nehezíti a mozgást.
Ad3.: a végtagok védelme (térdvédõ, könyök védõ, sípcsont védõ) az még sok esteben felesleges
Ad4.: Legfontosabb a szemvédelem.
Ad5.: Olyat tehetsz hogy molle rendszerû mellényt vagy egyéb replica repesz/golyóálló mellényt polifómmal kitömhetsz.
Valamint: Pont te kérdezted mekkorát üt. Hát mutok pár képet. Kedv csinálásból:
2008.03.13.232_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ismerõsöm feje, sniper vót!
2008.04.27._gizmo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Yeti válla (én vállam) 5 méterrõl izom brutál puska sororzata után...
2008.k_li_27__1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ex ex barátnõ vádlija....
lrg-126-img_367fd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Yeti találkozása egy Sniperrel 25méterrõl.
2008.03.01.__5__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Yeti sarkon kinézett....LoL

Domesz : Kérlek pm-ben dobd át az msn címed mert sajnos nem akar még meghívást küldeni.

szerk.: Ha kell még találatos kép szóljatok! Van még! XD :roll:

KönigsTiger : Persze hogy van:
2008.04.29.__3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nah shotis lövés.
2008.11.09._www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hedshát...
lrg-150-img_370ds_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hedshát 2
2009.04.18.__1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Yetit arcon lõtték mint gép...
DSC00684_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nyak lövés...
DSCF3776ds_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Gége lövés...
Nah még mindig van...

Tibi: Konkrétan a srác nem kapott levegõt 5 percig. :?

KönigsTiger : Nem értem a kérdést. :| Mert nálam minden játékon van katonai eüs csomag. Biztos ami ziher.

vic : Nah igen. Szokot After party lenni. Fõleg nyáron jó, mert annak feelingje van. Szal egésznap rohangáltál, izzadtál, keményen harcoltál, lõttek rád, esetleg te vissza lõdtél. Aztán a nap végén egy kellemes kis krimóban iszol egy jó hideg sört a teraszon egy cigivel a másik kezedben. Körötted meg a haverok. :D

Mivel nyomultok/milyen erőssel, ami így kidekorálja az embert?

Na ja közelről... De még mindig kiváncsi vok h ti mivel nyomultok?
Megtöröm a jeget: az én kis arzenálom HK G36c és Taurus PT92. lövés1
Sajna nem tom h a g36-os pontosan mien erős (mer magánszemélytől vettem), de sztem a 300 fps-t megüti. A bika meg... hát azér jó ha nálam van, de a fronton nem bíznám rá magam.

Hehe... "jópofa" képek. Az airsoftról nekem mindig a Harcosok Klubbja jut eszembe. Mivel kevéssé (bár mostmár egyre inkább) ismert sport, ezért kicsit olyan underground jellege van. A sérülések az egyedüli árulkodó nyomok, hogy nem hétköznapi emberek vagyunk. :D

Bl/lKTOP : De nah. Volt már olyan hogy 15 méterrõl fejem küldtek 410fps-es AK-val. Nah az fájt. XD

Berkut : Mi különleges élõlények Vagyunk. XD

Nagy a csend. Ezért régi rovatom "élesztem" újjá:
DSC01712_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

RS Type 97B
DSC01716_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A&K Masada
DSC01721_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Cyma AK 74 "Krinkov"
P1060391ds_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

D-boys AKSU74 with PBS 4 silencer and (real) big magazine :roll:

Vissza
Top Alul