Airsoft

3788278014_9c8bd16450_o.jpg

KS féle (Marui kopp) P90 TR SD-t szerzem be, majd rívjú lesz nem sokára, holnap rendelem meg, a Paypal most hülyéskedik, jövőhét hétfőn-kedden itt lesz, feltéve, ha holnap letudom adni a rendelést... :wink:

Nem tudnátok megmondani, hogy a felvarrót milyen anyagra varrják :?:
Szeretnék csinálni egyet magamnak, kézileg :!:

Nincs meghatározva, csak ne szöszmöszös legyen.
Nem éri meg fizikailag, annyi sz*pás van vele egyébként. amikor csak simán felkellett varnom cérnával-tűvel a felvarrót a ruhára, és már annál majd leszakadt a kezem, bakker... :D

Én csináltatnék a helyedbe, azt az 1-2 ezer forintot megéri. Ha csak sima betűk-számok, akkor olyan 1000-1500 lehet, ha valami csicsás cucc, akkor azért több is lehet. De ha valami Stargate-set vagy valami ismertebb cuccot azt rendelni is lehet occó pénzé külhonból.

Igazából össze akarok dobni egy Merc suit-ot, a stalkerből. Ehhez kell egy Merc felvarró (tudjátok, kéksasos). Ez a terv, de gondoltam elszöszölök vele.
A felvarró készíttetéssel eléggé rosz élményeim vannak, tekintve, hogy engem, mint ügyfelet, kb lesz@rtak. Hiába küldözgettem csomó mailt, mikor az árajánlatra került sor, akkor mindig eltűnt a készítő. Mást meg nem igazán találni itt Vp környékén. Esetleg Ti tudtok egyet?

a gsc-n érdemes széttnézni ez ügyben ugyanis onnan lehet rendelni komplett stalker rucit (duty volt az biztos... ).

Berkut : Hát Lord-tól elkérem a varrónõ számát ahol a miénket is csináltuk. :roll: Ha az segít...

Ruha : Én most a tudós ruhát akarom megcsinálni. Szereztem vegyvédelmi cuccot egy teljest. Nagyon minimális dolgokat kell rajta csinálni hogy hasonlítson a játékban szereplõre. :roll:

Jim: Köszi... rá fogok nézni, de azt majd csak végső elkeseredésemben. Én ilyen ügyeskedő vagyok, és szeretem magamnak előállítani a dolgokat. A fegyverzsákomat is én varrtam. :D
Yeti: Hát, még gondolkozok rajta. Valami pesti vagy dunántúli jobb lenne, tudod, az kicsit közelebb van. De köszi az ajánlatot, megfontolom.

szép :oops:
csak kérdezem hogy akarsz-e még esetleg valami plusz cuccot venni rá :?:

Berkut":20ex9786 mondta:
Jim: Köszi... rá fogok nézni, de azt majd csak végső elkeseredésemben. Én ilyen ügyeskedő vagyok, és szeretem magamnak előállítani a dolgokat. A fegyverzsákomat is én varrtam. :D
Yeti: Hát, még gondolkozok rajta. Valami pesti vagy dunántúli jobb lenne, tudod, az kicsit közelebb van. De köszi az ajánlatot, megfontolom.

valószínűleg olcsóbban megúsznád ,meghát ugye a saját gyártmány MINDIG jobb

Vissza
Top Alul