Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
KS féle (Marui kopp) P90 TR SD-t szerzem be, majd rívjú lesz nem sokára, holnap rendelem meg, a Paypal most hülyéskedik, jövőhét hétfőn-kedden itt lesz, feltéve, ha holnap letudom adni a rendelést... :wink:
Nincs meghatározva, csak ne szöszmöszös legyen.
Nem éri meg fizikailag, annyi sz*pás van vele egyébként. amikor csak simán felkellett varnom cérnával-tűvel a felvarrót a ruhára, és már annál majd leszakadt a kezem, bakker...
Én csináltatnék a helyedbe, azt az 1-2 ezer forintot megéri. Ha csak sima betűk-számok, akkor olyan 1000-1500 lehet, ha valami csicsás cucc, akkor azért több is lehet. De ha valami Stargate-set vagy valami ismertebb cuccot azt rendelni is lehet occó pénzé külhonból.
Igazából össze akarok dobni egy Merc suit-ot, a stalkerből. Ehhez kell egy Merc felvarró (tudjátok, kéksasos). Ez a terv, de gondoltam elszöszölök vele.
A felvarró készíttetéssel eléggé rosz élményeim vannak, tekintve, hogy engem, mint ügyfelet, kb lesz@rtak. Hiába küldözgettem csomó mailt, mikor az árajánlatra került sor, akkor mindig eltűnt a készítő. Mást meg nem igazán találni itt Vp környékén. Esetleg Ti tudtok egyet?
Berkut : Hát Lord-tól elkérem a varrónõ számát ahol a miénket is csináltuk. :roll: Ha az segít...
Ruha : Én most a tudós ruhát akarom megcsinálni. Szereztem vegyvédelmi cuccot egy teljest. Nagyon minimális dolgokat kell rajta csinálni hogy hasonlítson a játékban szereplõre. :roll:
Jim: Köszi... rá fogok nézni, de azt majd csak végső elkeseredésemben. Én ilyen ügyeskedő vagyok, és szeretem magamnak előállítani a dolgokat. A fegyverzsákomat is én varrtam. Yeti: Hát, még gondolkozok rajta. Valami pesti vagy dunántúli jobb lenne, tudod, az kicsit közelebb van. De köszi az ajánlatot, megfontolom.
Jim: Köszi... rá fogok nézni, de azt majd csak végső elkeseredésemben. Én ilyen ügyeskedő vagyok, és szeretem magamnak előállítani a dolgokat. A fegyverzsákomat is én varrtam. Yeti: Hát, még gondolkozok rajta. Valami pesti vagy dunántúli jobb lenne, tudod, az kicsit közelebb van. De köszi az ajánlatot, megfontolom.