Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nos, most hétvégén voltam életemben először BB-t röptetni... Igaz, hogy csak kipróbálás szintjén, de nagyon királyos volt! Egy MP5-öt húztam, de szigorúan csak sörös dobozra löttem, foglyot nem ejtettem! fogatlan
OFF: ON Bart : Nah most nem akarok hegyibeszédet tartani pont én. :lol: De ezt megtehette volna PM-ben is. Akár. anélkül hogy nem OFF-ol. Valamint mindenkinek joga van anonim maradnia mind addig míg kilétét, lakhelyét önszántából fel nem fedi. Szerintem.
:roll: És akinek még van észrevétele az inkább fogja magát írjon PM-et csak en itt OFFoljunk. Köszönöm.
OFF:OFF
Na eladtam a fullfém M4-et, nem akart jó lenni sehogy sem, motor baja volt, kamra baja volt, mindig volt vele valami gebasz, és tudtam ,hogy az nálam soha nem lesz tökéletes.. No de a Béta...
Béta lett... ismét Béta... :wink:
A belsőségről annyit, hogy full alap a cucc, WD által szervízelve, és egy Systema hopup gumi van benne, stabil 340fps.
A képen látható szíj azóta le lett cserélve egy ÁKÁ szíjjra... De az Aimpoint maradt rajta.
A tusavéggel ne is foglalkozzatok, elhagytam, és nem találtam még valami eladó darabot... (Ezzel pont azt idéztem elő, hogy mindenki azt nézze meg először. )
Ha ti is csúnyának ítélitek jelen állapotba a puffkát, itt a tokfedél-tűzmódállítókar-tok színeinek összhatására gondolok, akkor még ma az előbbi kettőt is átfújom. No meg a sisakot is, mer az OD nem passzol oda.
nem tudom mi bajod van azzal a mellénnyel :roll: az a lényeg hogy megvédje viselőjét és még az hogy ne akadályozza a mozgást és szerintem jó állapotban van