Airsoft

Nos, most hétvégén voltam életemben először BB-t röptetni... Igaz, hogy csak kipróbálás szintjén, de nagyon királyos volt! Egy MP5-öt húztam, de szigorúan csak sörös dobozra löttem, foglyot nem ejtettem! fogatlan

Airsoftozni : Stalker táborban is lehet. Még lehet jelentkezi. Részletek Társalgó és a UHS filmje címszóval fut.

Barin : Ez illetlenség volt. :!: :jajj:

OFF: ON

Bart : Nah most nem akarok hegyibeszédet tartani pont én. :lol: De ezt megtehette volna PM-ben is. Akár. anélkül hogy nem OFF-ol. Valamint mindenkinek joga van anonim maradnia mind addig míg kilétét, lakhelyét önszántából fel nem fedi. Szerintem.
:roll: És akinek még van észrevétele az inkább fogja magát írjon PM-et csak en itt OFFoljunk. Köszönöm.

OFF:OFF

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/63cxeEq5gUk&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/63cxeEq5gUk&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

remélem újdonság :lol:
de jó lenne ha Magyar lenne

XM8:
hellokittygunas.jpg

egyszer... :lol:
ffdad1389d51dsasdsa.jpg

Ez meg én.... :roll:

hehe. javaslom fesd be rózsaszínre, mint ahogy az első képen látható, úgy kevésbé lesz gáz, hogy egy elrontott g36 másolatot fogsz a kezedben :)

Na eladtam a fullfém M4-et, nem akart jó lenni sehogy sem, motor baja volt, kamra baja volt, mindig volt vele valami gebasz, és tudtam ,hogy az nálam soha nem lesz tökéletes.. No de a Béta...

Béta lett... ismét Béta... :wink:

A belsőségről annyit, hogy full alap a cucc, WD által szervízelve, és egy Systema hopup gumi van benne, stabil 340fps.

A képen látható szíj azóta le lett cserélve egy ÁKÁ szíjjra... :D De az Aimpoint maradt rajta.

AKBeta_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

azért a tokozással kezdj valamit mert nagyon látszik hogy műa.

Napot!

Mivel pang a topic postolok már.

Spas12 : Fájó szívvel megváltam tõle. Jó kis lyukasztógép volt. Csak sajnos nem eléggé tudtam CQB harcon alkalmazni...hely hiány miatt. :| :roll:

De : Most belevetettem magam egy új projektbe. :roll:

Másfelõl még táborból :
dsafsafsafs.jpg

2 játék szünetében.... :D Igen ami rajtunk van maszk tényleg bírja a lövést....tesztelve. :D

Haliho!

A jelenlegi Gír (gear)...

Lehet kifilézni, megfingatni, mint az állat... :D

A tusavéggel ne is foglalkozzatok, elhagytam, és nem találtam még valami eladó darabot... (Ezzel pont azt idéztem elő, hogy mindenki azt nézze meg először. :D )

3748865718_2b9334cfd4.jpg

Nagyban:
http://farm3.static.flickr.com/2447/374 ... cfd4_b.jpg

Ha ti is csúnyának ítélitek jelen állapotba a puffkát, itt a tokfedél-tűzmódállítókar-tok színeinek összhatására gondolok, akkor még ma az előbbi kettőt is átfújom. No meg a sisakot is, mer az OD nem passzol oda.

Szerk:
A végéről lemaradt:
Beteges a cucc, mi?? :)

Bart13":3sbpvkzx mondta:
inkább a fekete mellényt cseréld le
nem tudom mi bajod van azzal a mellénnyel :roll: az a lényeg hogy megvédje viselőjét és még az hogy ne akadályozza a mozgást :P és szerintem jó állapotban van

gabber 9511: tudod akinek sok pénze van , annak semmi sem lehet elég új

Vissza
Top Alul