Airsoft

Tibi : Nézd PM-ben szólsz szívesen látunk. Am személyesen ismerem Biker Laciékat. Jó kis csapat, rendes arcok. :wink:

Tommyking : Van is Multicam egyenruhád is? És tényleg mennyi volt? :roll:

Sajna ruha még nincs, "de ami késik, az rohadjon meg hogy ménincs hamarabb" :D

Amúgy 10 volt a mellény, a Ca fém 150bb-s midcap tárak pedig össz vissz 4 ropi (14 egybe) és kaptam hozzá ajándékbababa egy Guarder 50-es hopgumit :D

csak egy nagyon hulye kerdes de attol tartok muszaly feltennem,
mi gyártótól nezzek puskat? nem szeretnek tré cuccot venni? ahhoz hogy atvihessem a hataron kell fegyvertartasi v viselesi engedely?

Nem kell hozzá semmi, mert ez nem éles lőfegyver, hanem légfegyvernek minősülő cucc. Viszont németországon keresztül ne vidd sehova, mert majd elkobozási játékot játszanak, és pápá-t mondhatsz a cuccodnak.

Amúgymeg: AGM, A&K, Classic Army, Cyma, Dboys / Boyi, Jing Gong, JLS, Tokyo Marui, VFC, G&G, Kart, King Arms, Unicorn, Ares / Star.

Nagyjából.. De az AGM M14-ét kerüld mint a tüzet.

Tommyking : Honnté vetted a mellényt?

Am nem szívfájdítás ként de:
2008.08.30.__14__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Most vettem nem rég booniet is MULTICAM-ban. :roll: Azért kérdeztem a mellényt. :lol:

Ismerőstől.. Gyorsan megakart szabadulni tőle, én meg megszántam. :lol:

A Boonie-t honnét szedted? lol2

köszi az infot ha minden jól megy egy hónap es meglessz az első airsoft puskam+pisztoly meg egy szemüveg. amugy meg erdekes hogy szerbiaban nincs vagy nincs nyilvantartva airsoft klub, megint ha jól megy közepkori hagyomanyőrző egyesület mellé lessz egy airszoft is. :evil:

ez nem kicsit drága bolt! nem kicsit! a még friss fegyóm 195 $ árfolyammal került 28000 HUF-ba alles mindennel. itt meg csak maga a fegyó 100 Euró (=30k) és még nincs rajta a posta!!!!! vagy egy Holographic MULTI Reticle Red Dot Sight ehobbyasia ebayes boltjában 30$ postával együtt, ott 35 euró posta nélkül! szal funny :) az orosz ruhás honlapon meg nem irigylem a csávót 130 ruhát felpróbálni :lol: :lol:
játékleírást olvastad? after we ruined our world...

één óóóolvastam..

ja igen, mint kiderült.. a mellényem ára rendelve, behozatva, 25kilóba állna meg :D rettentő jóó bulit csináltam vele 8) :lol:

Játékszervezés : Elolvastam. Nekem bejön. Csak rohadt messze van. Igaz voltam már söptén. Játszottam is már ott. Olyan 1 éve talán. :roll:

áh ne tudd meg. voltunk ki a múlt hétvégén felmérni a terepet, mert ugye sík a terep, de a rengeteg kökénybokor nagyon jó fedezéket nyújt (és talán március végére ki is hajtottak volna) erre hideg zuhanyként fogad miket a szitu hogy néhány paraszt (sorry a kifejezésért) éppen azokat írtja és birkalegelőt csinál. mondom apátok faszát, szal egyenlőre függőben van az ügy, de remélem nem fogják szétbaszni a pályát, mert akkor kicsit szarban vagyunk... :S

perpill a szombathelyi csapat nagy részén és stalker fórumos airsoftosokon kívül nemsokmindenkit. Tirut sem :( de ez még változhat. amúgy kéne ismernem?

nem sajnos nem ismerem. a régi tagok közül már nem sokan vannak :( de a szamóca evős storyt azt ismerem :):):)

Vissza
Top Alul