matrix: akkor ne az én commentem idézd be!
Nah akkor:
Szombat:Mint említettem korábban "bemutatózni" hívtak. Korai kellésel bebuszoztam +30 kilós motyómmal Debrecenbe. A buszvégnél vettek fel. Reggel 7-re kelett Balmazújvárosban lenni.
Elõször megérkeztünk, kinyitották a kaput. Elénk tárult egy nagy füves focipálya s melette meg több kisebb. Belyebb elfoglaltuk a mi helyünket is egy kézilabda pályán. Pár gumiból csináltunk célpont tartókat s egyéb fedezékeket. 8-an voltunk összesen (Én, Felcser, Tank, Szotyi, Pilóta, Kenny, Anna Õk mind más és más teamek tagjai) Kipakoltuk a fegyvereket, felöltözködtünk egyebek. Közben csapódott hozzánk két szervezõ helyi airsoftos uriember. Akikkel késõbb jó kapcsolatot építettünk ki. Végülis egy regionális polgárõrtalálkozó volt. De vagy 4000-ren voltak mint kiderült. :lol: Ebbõl nem tudom hány emebrkének adtam "felvilágosítást". Volt egy kis kavarodás is mivel nem ment el a Hortobágy komandó sokan azt hitték mi vagyunk azok. :lol: Hozzá teszem US desert cuccban voltam. :roll:
De a feladatunknak 2 féle módon tettünk eleget. Mégpedig: 1, a felálított kis sátrunknál kelett a fegyvereket megmutogatni lõhettek is vele a bátrabbak. 2, mászkálni a tömegben s az érdeklõdõknek meg mutogatni/elmutogatni mi hogyan is mûködik. Közben voltak sztorik de azokat hosszú lenne elmesélni. Talán 1 belefér. Mégpedig hoyg az egyik helyi kolega (Szergej) barátnõjét kisértük át a teljes rendezvény területén a bejárattól egészen a mi sátrunkig , úgy hogy ráadtunk egy kevlár mellényt és egy sisakot. Délután 4ig voltunk de közben rongyosra beszéltem a számat + benne leszek a Debrecen TVben
+ valameik regionális újságban. Jah és mindig engem rángattag fel a színpadra.
Képek majd késõbb linkelek. Egyenlõre egy kis érdekességek:
TM Desert eagle (gázos)
JG M16 A1
Custom M4 CQB
Aztán vasárnap volt egy nem olyan nagy létszámú de pörgõs kis játék egy péntbó pályán. Ahol egy ilyennel találkoztam:
Tanaka KAR 98