Airsoft

hispan1":346uzdvf mondta:
Nekem is van egy full fém AK-m, csak az nem Airsoft és nem eladó :D

Remélem hatástalanított, mert különben terrorista gyanús egyénnek minősülsz! :)

the_bunfi":1knugljf mondta:
:D sajnos az a baj, hogy jelenleg úgy néz ki egyenlőre semmilyet nem veszek... sajnos. de ha már full fém AK... honnan? mert rohadtul nem teccik hogy fél kínálat nincs fennt a nagy airsoftüzletek webshopjaiban. amúgy meg nekem egy JG S500 (SIG 550) kéne, de az sehol sincs...

Hívd fel a Nowar-t, vagy küldj egy emailt és rendelj egy Boyi AK 74-et! Full fém, fém gearbox, réz cső, szal minden a lehető legjobb! Nem lötyög rajta semmi, nagyon masszív precíz kidolgozás! Akik látták eddig a játékokon lehidaltak.
Egy feltöltéssel ellőttem 6 tárat (3000bb), az ereje 410-420 fps és baromi pontos! Hi cap tár és egy nagyon jó minőségű szíj jár hozzá! jelenleg 29.050,- az ára a Nowarban.

erre gondolsz? (RK-03)

DBoyiAKS74new3a_sml.jpg

vagy erre: (RK-06)

dboys-rk06-01.jpg

bár nekem az utóbbi szimpatikusabb a fa tus miatt...

Vagy lehet rendelni a gunnerairsoft.com-ról is...lehet jobban megéri, sõt most elég ramatyúl áll a $... 8)

20008.05.04._www.kepfeltoltes.hu_.jpg

lehet volt már bent... :roll: :lol:

haverom Ak74ese:
DSC00970_www.kepfeltoltes344434_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

gunnert nem akarom erőltetni, mert vám, 1,5 hónap stb. és sajnos volt már rá néhány példa, hogy kimaradtak dolgok a boxból. és ugye pénzvisszafizetés meg nincs. de az viszont komolyan érdekelne hogy honnan van az a scope (vagyis milyen scope) van az alsó képen lévő AK-n. a felső képről meg annyit hogy egy kis májer vagy (FUN :D). de jól áll a kezedben a fegyer... :D:D:D
lassan kezd már körvonalazódni hogy mit veszek majd az ősszel...
meg táláltam egy költséges <<érdekességet>>

the_bunfi: Nekem eddig mindig bejött..sõt a oda utalt pénzt mikor írták hogy nincs vissza is kaptam az utcsó centig...am meg az a 2 fegyver is onnét jött csak haverral átnéztük õket meg van-e minden.
Az alsó képen meg vateráról van a sín, a scope meg Softboy kolegától. 8)

Bunfi: Nekem RK-02-es van, de választhatod bármelyik modellt, a belső ugyanaz! Ennél jobb fegyót nem tudok a piacon ennyiért! Arról nem is beszélve, hogy a tudása és minősége közel olyan mint a 2-szer ilyen drága fegyóknak! Én közel 2 hónapot keresgéltem, nézegettem a fegyókat élőben, neten és ezt találtam a legmegfelelőbbnek. Ha háborúra kerülne sor, akkor tuti az lenne az első dolgom, hogy kerítsek egy ak-t, mivel igénytelen, bírja a sarat, vízet, a port, bármilyen extrém helyzetben is működőképes, akár egy tankkal is átmehetsz rajta, és nem romlik el! Ellenben az amcsi csodákkal amik egy kis portól és képesek beadni a kulcsot, sokat szoptak az amcsik a híres m sorozattal, vietnámtól az öbölháborúig.

matrix: Ejj-ejj..nagyon leakarod Bunfi kolegát beszélni a nyugati fegyvererõl... :lol: ...lehet jogosan...a fix hogy én is Ak-t szereznék minél hamarabb..lõszerem az lenne hozzá...XD
Nah de hogy ne legyen ull OFF a topic:
A Boyi motort érdemes lecsrélni tunning esetén eõbbe, pl:JG motr ..tapasztalat. :roll:

én nem tuningolok. 410 fps még sok is. bár nemtom mert mindenhol mást írnak. martrix lekronóztad? gunneren 350, crw 350, bár gunneren szinte minden 350 szal nem lep meg. sajnos az a baj, hogy én tudom mit várok el a fegyóól és sajnos az a helyzet hogy még egy TM sem fedi le 100%osan. mondjátok hogy finnyás vagyok de ez van. Ha a nyugati fegyver alatt az M szériát érted, arról eddig sem kellett lebeszélni. mert az M4 "kicsi", az M16-ra meg körülményes red-dotot rakni. de a legnagyobb bajom az, hogy a kötelező "rendbevágást" nemtom hol és kivel végeztessem, mert érteni nem értek hozzá. a beállítás minősége meg a beállító hangulatán, becsületén múlik. szal nemtom. remélem őszig eldől...

amúgy meg ha háborúra kerülne a sor akkor b@szhatnánk az AK-t. precíziós bombázás, lézermegjelölés, OICW (aka. XM29). nem1 nem1

Bunfi: Kronózva is volt, de kaptam a fegyóhoz ballisztikai vizsgálati lapot is, amit elvileg minden fegyverhez adni kéne, mivel egytől egyig bevizsgálják őket, mire a boltokba kerül! A vizsgálati lap szerint fps-be átszámolva a 10 mérési eredmény átlaga 412 FPS! Mivel kínai gyártány így szállításonként változik az erősség, de nem számottevő.

nem ide tartozik, de megvettem az új késem:
d14_4_big_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

olyan éles, hogy még én is meglepődtem....

Y3ti":3lawlt8p mondta:
Nah igen vannak boltok akik veszik a fáradtságot s bevizsgálják meg átnézik a fegyókat eladás előtt. :roll:

Minden airsoft fegyvert kötelező bevizsgáltatni mielőtt eladásra kerül! Ez alól kivéltelt képez a magánszemély által külföldről importált fegyver. A fegyverek vizsgálatát a Polgári kézilőfegyver- és lőszervizsgáló Kft. végzi (www.mkh.hu). Ezért is drágábbak az itthoni fegyverek, mivel a vizsgálat költségét beépítik az árba. A vizsgálat megtörténtét egy próbajel feltüntetésével jelölik, ami általában a tűzváltókar környékén található és egy fehér korona alakja van.
A külföldről származó magánimportú fegyvereket is érdemes bevizsgáltatni, mert egy közúti ellenőrzésnél kellemetlen percek érhetik az airsoft játékost, és ha rend őreinek nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani a fegyver minősítését, akkor a fegyvert elkobozzák és igazságügyi fegyverszakértői vizsgálat alá vonják, hisz a közúti rendőr nem fegyverszakértő! Ennek költségét a tulajdonosra terhelik, ami jóval nagyobb összeg, mint a fenti cég vizsgálati díja.

A használatba vétel előtti ellenőrzést a nagyobb nevesebb boltok elvégzik minden szállítmány érkezésekor, hisz a vevő elégedettsége a legfontosabb, azonban vannak itt is kivételek. A tartós használat érdekében érdemes egy a fegyverek karbantartához értő tapasztalt airsoft játékossal átnézetni.

Y3ti":zkf9kpb4 mondta:
Matrix: Jó..de én ezt eddig is tudtam... :roll:

Ezt nem igazán neked írtam, hanem a többi airsoft-os érdeklődönek, csak az általad leírtakat egészítettem ki. :wink:

köszönjük szépen. hasznosak az ilyen infók. mert ez nekem pl meg sem fordult a fejemben.

matrix: akkor ne az én commentem idézd be! :P
Nah akkor:

Szombat:Mint említettem korábban "bemutatózni" hívtak. Korai kellésel bebuszoztam +30 kilós motyómmal Debrecenbe. A buszvégnél vettek fel. Reggel 7-re kelett Balmazújvárosban lenni.
Elõször megérkeztünk, kinyitották a kaput. Elénk tárult egy nagy füves focipálya s melette meg több kisebb. Belyebb elfoglaltuk a mi helyünket is egy kézilabda pályán. Pár gumiból csináltunk célpont tartókat s egyéb fedezékeket. 8-an voltunk összesen (Én, Felcser, Tank, Szotyi, Pilóta, Kenny, Anna Õk mind más és más teamek tagjai) Kipakoltuk a fegyvereket, felöltözködtünk egyebek. Közben csapódott hozzánk két szervezõ helyi airsoftos uriember. Akikkel késõbb jó kapcsolatot építettünk ki. Végülis egy regionális polgárõrtalálkozó volt. De vagy 4000-ren voltak mint kiderült. :lol: Ebbõl nem tudom hány emebrkének adtam "felvilágosítást". Volt egy kis kavarodás is mivel nem ment el a Hortobágy komandó sokan azt hitték mi vagyunk azok. :lol: Hozzá teszem US desert cuccban voltam. :roll:
De a feladatunknak 2 féle módon tettünk eleget. Mégpedig: 1, a felálított kis sátrunknál kelett a fegyvereket megmutogatni lõhettek is vele a bátrabbak. 2, mászkálni a tömegben s az érdeklõdõknek meg mutogatni/elmutogatni mi hogyan is mûködik. Közben voltak sztorik de azokat hosszú lenne elmesélni. Talán 1 belefér. Mégpedig hoyg az egyik helyi kolega (Szergej) barátnõjét kisértük át a teljes rendezvény területén a bejárattól egészen a mi sátrunkig , úgy hogy ráadtunk egy kevlár mellényt és egy sisakot. Délután 4ig voltunk de közben rongyosra beszéltem a számat + benne leszek a Debrecen TVben
+ valameik regionális újságban. Jah és mindig engem rángattag fel a színpadra.
Képek majd késõbb linkelek. Egyenlõre egy kis érdekességek:

TM Desert eagle (gázos)

JG M16 A1

Custom M4 CQB

Aztán vasárnap volt egy nem olyan nagy létszámú de pörgõs kis játék egy péntbó pályán. Ahol egy ilyennel találkoztam:
100_9342_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tanaka KAR 98

Vissza
Top Alul