the_bunfi: Hmm...nekem is ugye az van...s eladó sorban... :roll: .Nah igen ez a reklám helye.
De a lényeg hogy egy nagyon súlyos fegyverrõl beszélünk.Nagyon jó összsúlyozása van, ergo se nem far se nem orr súlyos a fegyver mint sajnos sok fegyver esetében. A ris-es elõagy sokat dob a fegyver amúgy is tiszteletet parancsoló külsején. :roll:
Igaz ebben csak az a szépséghiba hogy az alsó sín egy kicsikét vastagabb mint a többi. (pl.: az én tak elõmarkolatom kicsit "erõszakolva" ment rá. lol2 ) Ami még az elõagy hibája az a lötyögés ez igaz kiküszöbölhetõ. De alapjában véve a test és az elõagy találkozása van rosszúl megcsinálva.
Erre igazi orvosság egy fém test és új delta ring a megoldás de én az olcsóbbik megodlást választottam:
Igaz ez egy kicsit "eltolja" a fegyvert. De legalább atomstabil. :wink:
A megoldás lényege annyi hogy a hátsó irányzékot elõrébb tesszük egészen a felsõ sínig. Primitív megoldás de hasznos.
A fegyveren még annyit változtattam hogy esztergáltam egy gyûrût az elejére. Vagyis ezt:
A gyári mûanyag nem bírta a "feszültséget" s eltört. Igaz már fekete a gyûrû színe de a ezüstös gyûrû tette igazán "egyedivé". Amúgy még pár dolog tõmondatokban:
-kicsit a geart kihézagoltuk s került bele egy teli cilinder s cilinder fej valamint átzsíroztuk
-cserélve van a gyári hop up gumi is egy Guarder gumira
-az 1500mAh-aksit nem bántottam nagyon jól küldi vele a cuccot
-20-as és 23-as lõszert lövöldöztem vele
-elõmarkolattal igazán jó fegyvert hosztam ki belõle
Nos még egy pár képet ahogy kérted mellékelek:
..itt épp amarikai cumóban feszítek. 8) :lol:
http://www.gizmo_airsoft.extra.hu/kepek ... index.html itt több kép akció közben..az a kevlármellényes angol szakállas ürge vagyok én.
metal militia: nekem csak annyi bajom van pl.. a Steyr el is hoyg erõsen farsúlyos... :roll:
kick: kösz..de volt már :wink: