Airsoft

Boltban már az MP5-ös tárával is kinevettek :)

No de sebaj, minekután az MP5-ös mechanikailag kifogástalan, csak a tára kicsi, így az egész mechanikáját átültetem a P90-esbe. Mondjuk az elsütést és az adatolást bajos lesz összeházasítani, meg az automata és egyes lövés kapcsolója is fejtörést okoz még, de nyílván megoldom, aztán ha sikerl, lesz egy nagy tárkapacitású, nagy pontosságú fegyóm, amiben nem kell centizni az akssival sem. :) Ha sikerül, hozok képet.

tűzváltókar áthelyezés? mert sajna SIG nem lesz csak ha a netről rendelem, úhogy megnéztem a te fegyvered és bejön (jobb híjján), de sajnos balkezes vagyok úhogy kéne tudnom hogy átszerelhető-e a jobb oldalra a tűzváltókar...

Nem veszek én ehhez semmit, készítek majd valamit. Az egész egy nagy buherálás, abszolút házi gyártmány lesz a cucc, ha sikerül összerakni. Vannak is már ötleteim a tűzváltó karra.

Hispan: Én a házi biherálásról akkor soktam le mikor egy általam utált srácnak csináltama fegyverét s mint kiderült túl jóra sikeredett.. :roll:

the_bunfi: háát..nehezen meodlható a tûzváltókar kérdése...csak a G36os szériánál illetveXM8 nál illetve pár fegyveren láttam ien megoldást..ugye a világon kevesen vannak balkezesek... :roll:

P90-es legalább kétkezes :)

Tanulmányoztam közben a dolgokat és még mielőtt nekiesnék, 1 nagy gondot találtam: az MP5-ös adagolása rugós volt, kevesebb a hely, ott tényleg erővel voltak a töltények az adatolóba nyomva. A p90-esnél soka hely, hogy a golyók beeshessenek a tárból. Szóval ezzel még lehetnek gondok, mert itt ugye a feje tetejére is áll a cucc (nem alulról, hanem felülről kéne a golyókat kapnia). Ez még 1 érdekes dolog lesz...

ó! mostmár tényleg kicsit tele a hócipőm magyarisztánnal! sehol nincs választék és még az a kis választék sincs raktáron. a kínai fegyverek érkezése esetleges. CA, TM, KA... ja jó. az angoloknak, meg olyan országoknak ahol van lóvé. hmmm. asszem maradok a JG M16A4 RIS-nél, csak sajnos nem eccerű rá red-dot-ot szerelni és nem balkezes. na mind1. Y3ti nincs kedved róla rewievet írni szép nagy képekkel?

p.s. egyébként én sem vagyok balkezes, de sajnos csak jobb szememmel tudok kacsinatani... tudom LOL... de ez van
és így kell kinéznie egy airsoft üzletnek az én olvasatomban. :D jó is lenne

vegyél bullpopos fegyvert, én simán tolnék ergy famast, vagy még inkább g36-ot (ez tom hogy nem bullpop de ez is szimmetrikus valamennyire)

Volt már, de ezt nem lehet elégszer megnézni, nagyon jó képek!
Remélem azért nem a vörös erdőben tolták a game-et! :)

the_bunfi: Hmm...nekem is ugye az van...s eladó sorban... :roll: .Nah igen ez a reklám helye.
m16a4esem__1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

De a lényeg hogy egy nagyon súlyos fegyverrõl beszélünk.Nagyon jó összsúlyozása van, ergo se nem far se nem orr súlyos a fegyver mint sajnos sok fegyver esetében. A ris-es elõagy sokat dob a fegyver amúgy is tiszteletet parancsoló külsején. :roll:
Igaz ebben csak az a szépséghiba hogy az alsó sín egy kicsikét vastagabb mint a többi. (pl.: az én tak elõmarkolatom kicsit "erõszakolva" ment rá. lol2 ) Ami még az elõagy hibája az a lötyögés ez igaz kiküszöbölhetõ. De alapjában véve a test és az elõagy találkozása van rosszúl megcsinálva.
Erre igazi orvosság egy fém test és új delta ring a megoldás de én az olcsóbbik megodlást választottam:
m16_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Igaz ez egy kicsit "eltolja" a fegyvert. De legalább atomstabil. :wink:
A megoldás lényege annyi hogy a hátsó irányzékot elõrébb tesszük egészen a felsõ sínig. Primitív megoldás de hasznos.
A fegyveren még annyit változtattam hogy esztergáltam egy gyûrût az elejére. Vagyis ezt:
gy_r__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A gyári mûanyag nem bírta a "feszültséget" s eltört. Igaz már fekete a gyûrû színe de a ezüstös gyûrû tette igazán "egyedivé". Amúgy még pár dolog tõmondatokban:
-kicsit a geart kihézagoltuk s került bele egy teli cilinder s cilinder fej valamint átzsíroztuk
-cserélve van a gyári hop up gumi is egy Guarder gumira
-az 1500mAh-aksit nem bántottam nagyon jól küldi vele a cuccot :D
-20-as és 23-as lõszert lövöldöztem vele
-elõmarkolattal igazán jó fegyvert hosztam ki belõle
Nos még egy pár képet ahogy kérted mellékelek:
100_8502_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

..itt épp amarikai cumóban feszítek. 8) :lol:
http://www.gizmo_airsoft.extra.hu/kepek ... index.html itt több kép akció közben..az a kevlármellényes angol szakállas ürge vagyok én.

metal militia: nekem csak annyi bajom van pl.. a Steyr el is hoyg erõsen farsúlyos... :roll:

kick: kösz..de volt már :wink:

eladósorban? mert ha igen akkor lehet hogy eladtad... nekem :D jövő héten megbeszélhetnénk, mert sajnos a T-Com imád szivatni és hétvégén nem leszek netközelben... a lóvé megvan ha megegyezünk az árban utalom rögtön szal komoly a szándék... ha addig eltennéd akkor LARGE THX!

the_bunfi: Nézd van rá egy másik "vevõ" is...de annyi van az egészben hogy aksit nem adok hozzá és így 30.000ft. Anno 35.000ft-ért jutottam hozzá. :roll:

tőlem rendben. csak kellene egy kis segítség hogy az akut honnan rendeljem meg, tehát milyen kell bele.

the_bunfi: Nézd softair fórumon szoktak feldobni gyári aksit hozzá. De ha segítség kell tudok segíteni. Majd még beszélünk ez ügyben. egyelõre el vagyok "kicsit foglalva". :wink: :roll:

Yeti nem akarom rontani az üzletet, de Bunfi én ennyiért tuti egy full fém ak-t vennék! 8)

:D sajnos az a baj, hogy jelenleg úgy néz ki egyenlőre semmilyet nem veszek... sajnos. de ha már full fém AK... honnan? mert rohadtul nem teccik hogy fél kínálat nincs fennt a nagy airsoftüzletek webshopjaiban. amúgy meg nekem egy JG S500 (SIG 550) kéne, de az sehol sincs...

Vissza
Top Alul