A Zóna legrettegettebb mutánsa...

A Zóna legrettegettebb mutánsa...

• Snork

Szavazat: 0 0.0%
  • Rodent

• Bloodsucker(Vérszivó)

• Pseudodog

• Boar(Vadkan)

• Flesh

• Poltergeist

• Egyéb, leirom hsz-ban

• Kisóriás

• Összes szavazó
    0
Ha elsõre jól céloz az ember, akkor rendben, persze kell a pszihikus védelem arifaktokból, azután
húzni a ravaszt ahogy lehet!

zsilin":3qtrwnmu mondta:
És hogy hívják azt a mutánst, aki pszihikus energiával támad és kettős látást okoz, miközben az
az érzésem támad, hogy oda-vissza rángat?

Jaaaah:) Én arra gondolktam az előbb....Irányító...ő volt az alagútban a szivattyúnál is...

Már kérdeztem régebben, de mi a legegyszerűbb módja kiszedni a 4 Pyrogeist-et az Agroprom Underground kijáratánál? Kijutni ki tudok, de most le is akarok számolni velük!!!:lol::lol:

szaladsz felfelé a lépcsőn, és közben meg-megállva megkínálod őket sörétessel.. kb ez a legegyszeűbb, a többi csak időigényes..
sztem.

Ja és ha már Agroprom, a scriptelt Bloodsucker támadásnál - amikor elragadja a Dutys fószert - le lehet valahogy lőni a Bloodsuckert?

Fú srácok köszi a tuti tippet, lehet az a baj hogy sose megyek shotival!:lol:

Ezt meg azoknak, akik értik: "Shotgun: when you absolutely, positively got to kill every Pyrogeist in the stairwell in Agroprom Underground, accept no substitutes." :lol::lol::lol:

Capt Axon: Már hogy lenne ugyanaz? Én itt valamit nem értek...

Ja és itt van egy újabb adag kérdés: eddig akárhányszor elhoztam a yantari pda-t, egy idő után mindig abbahagyták a megzombult stalkerek az inváziót. Most csak jönnek-jönnek és jönnek, már a t*köm kivan velük! :cry:
Kavicsokért ki ad többet, Sidirovich (ő kb az eredeti érték 90%át adja ha jól emlékszem) vagy Sakharov?

De h is Sidorovic többet ad érte legalábbis nekem jóval többet adott érte csodálkoztam is rajta :D

Úgylátszik jól emlékeztem, Szaki 80, Szido 90%át fizeti ki a kövek értékének.:roll:

érdekes módon nekem nem így volt, nekem sidorovich sose adott annyit amennyit ért, kb a felét..
lehet h ez nekem bug volt..

Engem a pseudodog-ok idegesítenek a legjobban, alig bírtam őket lelőni. Snorkokkal könnyű volt elbánni, Bloodsucker-ral meg egyszer találkoztam (a vörös erdőig).

Én mikor először találkoztam pszeudo kutyával még nem értettem hogy működik és kerestem egy fedezéket és onnan lelőttemle pár százat, mert ügye folyamatosan jöttek... most persze már rögtön a fő vadra megyek, de elsőre azért izgi volt.

Van vezetőjük is? Nekem fel se tűnt :D . Yantar-ban meg már nagyon idegesített hogy nem bírok bemenni a profhoz mert állandóan jöttek a zombik és nem nyitotta ki az ajtót amíg le nem gyaptam őket fal1 . Vagy 15-20 percen keresztül azokra lövöldöztem.

A zombik tényleg idegesítőek, meg ha már ilyen szívósak ne legyen fegyverük ráadásul nem is céloznak rosszul.

Igen, a peszeudo kutya egyedül van és az hozza létre a többit, PDN kell figyelni hogy hol a falkavezér, vagy ha elég közel akkor kistérképen is lehet, klienseivel szemben úgy hal meg mint egy igazi kutya.

Vissza
Top Alul