Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
RUSSIANBOY":czs1glxi mondta:Hali.Most szereztem meg a STALKER demoját és egész jo fut igaz annyi a pobléma hogy amikor mondjuk nappal szembe megyek szaggat kicsit ugyhogy továbbra is ugy gondolom mint ahogy mások is mondták már nekem hogy Videokártya és RAM fejlesztés kell![]()
hispan1":3cig3g3o mondta:Igen, ez előfordulhat
Hasonló volt a helyzet anno a Vice City-ben, amihez nem volt hivatalos multi, amit meg összeraktak, nem volt a legfényesebb, ugyanis néha ha beálltam egy fal mögé, azt másnak még nem töltötte be így símán látszódtam. De ugyanez volt pálmafákkal vagy kocsikkal is![]()
hispan1":1ro2u9ko mondta:Én úgy vagyok vele, hogy ha multizom is, akkor is legyen a játék szép. Ez kissé paradox lehet tőlem, mert én csak a Wolfenstein Enemy Territory-val játszom, aminek még ultrahighmax grafon sem éppen szép a látványa, de ettől még tartom magam az elvemhez. Láttam más punkbuster által készített képeket előbbi játékból, amin tényleg semmi sem látszott a játékosnál, csak a fontosabb tereptárgyak meg az ellenséges emberek. Ki is tették szegényt a szobából.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.